- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
- Konu Sahibi mehdiyeoktay
Siz kaç yaşındasınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden de büyüksünüz akıl vermiş gibi olmayayım da. Tanıştığınız zaman siz 28 o 33 yaşındaymış. 33 yaşında adamın illa ki bir işi belli bir birikimi olur.en azından ileriyi düşünüp 3 5 kuruş bi kenara koyar( hiç yoktan bi tektaş parasına muhtaç olmayacak kadar.)Siz 28 yaşında ailenizden gizli biriyle görüşmek zorunda değilsiniz.yani sizin en geç 2 yıl içinde evlenme kararını verip gerçekleştirmeniz lazımdı. Çünkü artık maddi imkansızlıklar asılmış okul askerlik sorunu bitmiş olması gereken yaşlar. Bence siz aileniz niye istemiyor bunu düşünün. Aileye rest çekilecek durum var cekilmeyecek durum var.sizin şu noktada duygusaldan çok mantıklı düşünmeniz şart. Ki bence siz ailenizden neden vazgecemiyorsunuz çünkü ailenizin sebepleri geçerli sebepler. 39 yaşındaki adam da çıkar babanızın karşısına ikna etmeye çalışır kendini ifade eder.
Daha ne diyim ben bacımAğzına sağlık canım![]()
yazık derdim demekki bi ara gerçekten sıkışmış ve benim haberim olmamış diye üzülürdüm..Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Daha ne diyim ben bacım![]()
Neden ama aileden saklamak niye? Evlenmek istemiyor musunuz? Aileniz neden onaylamiyor peki?