yanıtlarınız çok önemli. ..

İlişkinizin tamamını bilmiyorum ama yazdığınız tum yorumları okudum ve anlattığınız kadarıyla karşınızdaki insanı pek sevmiyorsunuz bence... Seven insan sevdiğinden değil evlilik yüzüğü çöp bile alsa onu atmaya, vermeye kıyamaz ki siz evlilik yüzüğü gibi bir şeyi elinizin tersiyle itmişsiniz. Şartlar ne olursa olsun yüzük yani araba değil, çiçek değil, kocaman yer kaplayan bir şey değil cüzdana bile atılabilen bir şey isteyen alırdı siz o sorumluluğu almak istememişsiniz basbayağı..

Tüm bunlara rağmen karşınızdaki insan tek başına alyansını takmış ve siz üste çıkar gibi sattıysan onuda sat bizi sattın diyorsunuz... Siz zaten sözlenmemişsiniz, nişanlamamışsınız ki? Teknik olarak o yüzük hala alan kişiye ait. Yaptığı doğru demiyorum ama ne yalan söyleyeyim aldığım şeye bu şekilde davranan birine bende aynı davranışı sergilerdim. Olacağına inanmıyorsunuz da karşı tarafı yüzüğü sattın bizi de sattın sen diye suçlamanın hiç bir anlamı yok bu sadece içinizi rahatlatmak olur. Bana kendinize bahane arıyormuşsunuz içinizi rahatlatmak, kendinizi suçlu hissetmemek için gibi geldi...

O kadar özelse değerliyse alıp kendin saklasaydın. Ayrıca 6 senelik bir ilişkide bi zahmet artık evlenin bence. Çocuk evlenme teklifi ediyor sen hala ailenden gizleme çabasındasın.

Doğru olan yüzüğü kabul edip takman, sonra sevgilinle isteme gününü konuşman, sonra da senin ailenle, onun da ailesiyle konusup istemeyi gerçekleştirmenizdi.

Evlilik teklifi ediliyor, yüzük alınıyor, ama yüzüğü geri çocuk evine götürmek zorunda kalıyor. Neden? Çünkü hanım kızımız ailesine söyleyip işi ciddiye bindirme niyetinde değil. Konu sahibi senin tavrin daha ilginc.

Benden de büyüksünüz akıl vermiş gibi olmayayım da. Tanıştığınız zaman siz 28 o 33 yaşındaymış. 33 yaşında adamın illa ki bir işi belli bir birikimi olur.en azından ileriyi düşünüp 3 5 kuruş bi kenara koyar( hiç yoktan bi tektaş parasına muhtaç olmayacak kadar.)Siz 28 yaşında ailenizden gizli biriyle görüşmek zorunda değilsiniz.yani sizin en geç 2 yıl içinde evlenme kararını verip gerçekleştirmeniz lazımdı. Çünkü artık maddi imkansızlıklar asılmış okul askerlik sorunu bitmiş olması gereken yaşlar. Bence siz aileniz niye istemiyor bunu düşünün. Aileye rest çekilecek durum var cekilmeyecek durum var.sizin şu noktada duygusaldan çok mantıklı düşünmeniz şart. Ki bence siz ailenizden neden vazgecemiyorsunuz çünkü ailenizin sebepleri geçerli sebepler. 39 yaşındaki adam da çıkar babanızın karşısına ikna etmeye çalışır kendini ifade eder.

Benden de büyüksünüz akıl vermiş gibi olmayayım da. Tanıştığınız zaman siz 28 o 33 yaşındaymış. 33 yaşında adamın illa ki bir işi belli bir birikimi olur.en azından ileriyi düşünüp 3 5 kuruş bi kenara koyar( hiç yoktan bi tektaş parasına muhtaç olmayacak kadar.)Siz 28 yaşında ailenizden gizli biriyle görüşmek zorunda değilsiniz.yani sizin en geç 2 yıl içinde evlenme kararını verip gerçekleştirmeniz lazımdı. Çünkü artık maddi imkansızlıklar asılmış okul askerlik sorunu bitmiş olması gereken yaşlar. Bence siz aileniz niye istemiyor bunu düşünün. Aileye rest çekilecek durum var cekilmeyecek durum var.sizin şu noktada duygusaldan çok mantıklı düşünmeniz şart. Ki bence siz ailenizden neden vazgecemiyorsunuz çünkü ailenizin sebepleri geçerli sebepler. 39 yaşındaki adam da çıkar babanızın karşısına ikna etmeye çalışır kendini ifade eder.

Ağzına sağlık canım :KK9:

Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
yazık derdim demekki bi ara gerçekten sıkışmış ve benim haberim olmamış diye üzülürdüm..

Bakın konuştukça konuştukça farklı durumlar da çıkıyor ortaya.buradaki bakış acılarının hepsini değerlendirin. Kararınızı verin.bu hayat sizin hayatınız. Kendi ayaklarınız üzerinde duracak yastasiniz. Bunu maddi güç olarak söylemiyorum. (Tabi onun için de geçerli ama bu zamanda iş bulmak iş sahibi olmak zor.)Karar verme verdiği kararı uygulama, sonuçlarına katlanma gibi.hem hayatınızı da ertelemeyin sizin de yuva kurup mutlu olmaya hakkınız var. Kendinize de arada kalıp eziyet etmeyin ya. Hayat kısa.

Parası yokmuş satmış çok önemli olmamalı eger seviyorsanız olabilir sizde ilk verdiğinde almamışsınız Alıp pekala saklanılada bilirdi diye düşünüyorum

Ayıp etmiş böyle direk söylemekle adabı vardır herşeyi uygun dille söylenir satmış olabilir madem mecbur kalmış ki orasını bilemeyiz ama yenisini alıp takabilirdi ' diye düşünüyorum

34 yaşındasınız ve aileniz görürse kızar diye yüzüğü kabul etmedinİz mi gerçekten?

Koskoca adam deyip davranışını eleştiriyorsunuz da siz de prk küçük değilsiniz, hele ki evlilik teklifine evet deyip yüzüğü saklar mısın diyecek yaşta hiç değilsiniz. Hani töre möre gibi akıl almaz sorunlarınız varsa ancak olabilir, öyle ise de allah kolaylık versin. Yoksa bence çuvaldızı kendinize batırma zamanınız gelmiş.

Back