yanıtlarınız çok önemli. ..

Teklifi kabul edip yüzük sende dursun demek abes olmuş.

Ama şu da var ki sıkıştığında evlilik yüzüğünü satan ilerde evlendikten sonra da aynı şeyleri yapabilir. Bi de bu açıdan bak.

Sevgiliniz çok kırılmış bence. Yani ben olsam kırılırım. Yüzük bana verildiyse de evde saklardım

Yemin ediyorumm bi cikis yolu bulamiyorum yaziyor cvp vermiyorum cunku cok kizginim.. demek ki ben zor durumda kalsam evlendigimizde cikarip vemriceksin demis yine yazmadim... yenisini alirim demis yine yazmadim. ..

Valla gayet dürüst bir insanmış ki bunu da açık yüreklilikle söylemiş. Kaybettim yan yattı çamura battı vs bişeyler uydurmamış. Ama bana yüzüğü almamanız çok tuhaf geldi. Yani takamayacak olsanız bile alıp saklamanız gerekirdi. Geri vermeniz abes olmuş

Sen o yüzüğü alsaydın o işsizlik dönemini nasıl atlatacaktı acaba?:KK14:yalnız ben şeyi merak ettim bir yüzüğü ailesinden saklayamayan altı yıl boyunca ilişkisini nasıl sakladı? :ıslık:

Yemin ediyorumm bi cikis yolu bulamiyorum yaziyor cvp vermiyorum cunku cok kizginim.. demek ki ben zor durumda kalsam evlendigimizde cikarip vemriceksin demis yine yazmadim... yenisini alirim demis yine yazmadim. ..

Yok artık yani, size aldığı nişane onun yatırımı mı ilerde sıkışınca satması için vereceksiniz? Yazılanları da anlayamıyorum gerçekten, bir insan zaten maddi durumu sıkışık olduğu bir zamanda aldığı en fazla beyaz altın, pırlanta olmayan bir yüzüğü sıkışınca sanki sattığında para edecekmiş gibi utanmadan elden çıkarması nasıl normal olabilir? O yüzüğün değerli olan tek tarafı manevi olması iken sevgilinizde o değeri bile taşımıyor olması ailenizin haklı olduğunu düşündürttü bana.

bence yaptığı saygısızlık falan değil, yüzüğü kabul etmemişsiniz ki.

Ama diğer yandan da romantiklik ölmüş, nerede o filmlerde yıllarca sevdiğinin saç tokasını saklayan gözü kara aşıklar...

Yahu yokki almadim ailemin evimin durumundan dolayi alamadim.. oda zaten biliyor ki sorun etmedi tamam dedi o sakladi. . Zaten annem normal yuzuk bile taktirmiyor bekar kiz yuzuk takmaz kismeti kapanir der.. bu tek tas yuzuk dahada dikkat ceker diye almadim taamadim. ...

Yahu yokki almadim ailemin evimin durumundan dolayi alamadim.. oda zaten biliyor ki sorun etmedi tamam dedi o sakladi. . Zaten annem normal yuzuk bile taktirmiyor bekar kiz yuzuk takmaz kismeti kapanir der.. bu tek tas yuzuk dahada dikkat ceker diye almadim taamadim. ...
Üfff. Niye takmadın demiyoruz zaten niye almadın diyoruz? Kusura bakma hatalı olan sensin. Satması tabi ki hoş olmamış ama senin hareketin bence çok daha itici. Bide Bi arkadaş sormuş Cidden bende merak ettim. Bir yüzüğü saklayamayan bir insan 6 yıl ilişkisini Nasıl gizli tuttu yasadı? Özetle bana göre tepki vermeye Hakkınız yok

Yuzukmu yoksa iliskimi gizli tutulur? ? Iliskimi gizli tutabildim ben aralikli gorusekerek .... ve sorunn etmemiski 6 yildir hala benimle.. benim sorunum ozel olan ona emanet ettigim evlilik teklifi ettigi yuzugu nasil satar...

Back