- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi mehdiyeoktay
Canim alınma ama ben burda erkek arkadaşını haklı görüyorum sanırım bi çok kişide benimle hemfikir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermiyor demek istemiş...Senin ailen izin veriyorsa neden söz vs yapmıyorsunuz?
Sivama yani. Suclu bir taraf varsa o sensin.Napim ben simdi 3 gundur konusmuyorum ve kendi parmagindaki yuzugude cikar bi anlami degeri kalmadi sen bizi sattin dedim. Bana hala parmagindaki olun kacti diye soruyor hic bisi yokmus gibiiii yazma bana dedim. ..
Yahu satmis iste ne gecmisi desiyosun. Yenisini alir. Ne takintilisin.Birde sunu yazmis.. 6 ay boyunca hic sana hissetirmedim yok demedim ne istediysen oldu.. iyide yuzugu satmanmi gerekirdi?
Yemin ediyorumm bi cikis yolu bulamiyorum yaziyor cvp vermiyorum cunku cok kizginim.. demek ki ben zor durumda kalsam evlendigimizde cikarip vemriceksin demis yine yazmadim... yenisini alirim demis yine yazmadim. ..
Ben almadim alamadim sende dursun sakla dedim sucluyum ama o satti ve suclu degil oylemi?
Neden???? 300 kez aynı şeyi söylemişsin hiç mi saklayacak yerin yok evde?Hayir alamadim saklayamadim
Üfff. Niye takmadın demiyoruz zaten niye almadın diyoruz? Kusura bakma hatalı olan sensin. Satması tabi ki hoş olmamış ama senin hareketin bence çok daha itici. Bide Bi arkadaş sormuş Cidden bende merak ettim. Bir yüzüğü saklayamayan bir insan 6 yıl ilişkisini Nasıl gizli tuttu yasadı? Özetle bana göre tepki vermeye Hakkınız yokYahu yokki almadim ailemin evimin durumundan dolayi alamadim.. oda zaten biliyor ki sorun etmedi tamam dedi o sakladi. . Zaten annem normal yuzuk bile taktirmiyor bekar kiz yuzuk takmaz kismeti kapanir der.. bu tek tas yuzuk dahada dikkat ceker diye almadim taamadim. ...