yanıtlarınız çok önemli. ..

Haklısınız bozulmakta ama eğer çok zorda kaldıysa satmıştır.
Yüzük altı üstü, yenisi alınır.
Konuşmayacak bir şey yok pek.

Ama zarar etmiştir kullanılmamış yüzükten ya :)

Kullanıcı adına bakarak memleketini tahmin ettim ya :D

Keşke geri vermeseydin. Kendin evde saklasaydın. Belkş kırılmıştır sana.

Napim ben simdi 3 gundur konusmuyorum ve kendi parmagindaki yuzugude cikar bi anlami degeri kalmadi sen bizi sattin dedim. Bana hala parmagindaki olun kacti diye soruyor hic bisi yokmus gibiiii yazma bana dedim. ..

Bence sıze kızmıs
Eger dedıgı gıbı satmıs olsa ıstedıgınızde sattım demez gıder alır verırdı

Sızın alıp evde saklamanız daha dogru olurdu
Bence ustelemeyın zamanı gelınce yuzuk alır nasılsa

Evlilik teklifi alip yuzugu takamam ne ya cok sacma ailenin karsisina gecip deseydin cocugunda zoruna gider hadi takamadin sen sakla ihtiyaci olmustur normal satmistir

Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Yuzugu kabul etmemissin ki geri istiyorsun.

Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Gerçekten zor durumda kalmıştır yenisi alınır ama evlendiginizdede dara girip yüzüğünü bozduran bir tip gibi dikkatli olun ve iyi dusunun

Yanlış bişey yok geri vermişsiniz takamayacağınızı söylemişsiniz onunda sıkıntısı varmış satmış. Takabileceğiniz zaman parasıda olursa alır. Evlenme teklif edip yüzük takıyorsa size sizinde ailenize açmanız icap eder zaten kabul ettiyseniz teklifi. Ben olsam bu kadar ciddiye aldığım bi ilişki karşı taraf tarafından ciddiye alınmadı diye çok bozulurdum ben evlenmek isteyeceğim ama karşı taraf durumu ailesine bile açamayacak kadar önemsemeyecek bemi oda yetmezmiş gibi yüzüğü vericek bana bidaha teklifi karşı taraftan bile beklerdim açıkçası

Arkadaslar saklayamadim alamadim takamadim.. ailem zaten karsi birde takarsam dahada sorun olsun istemedim. . Kocaman tek tas yuzuk kim olsa anlar sahte olmadigini.. zaten erkek arkadasim durumu bildigi icin sorun yapmadI ve Annesi sakliyor odasinda.. ya sorun yaratmam sizce abartimi neden bizim ozelimize emanetime dokundun dokunabildin demem sacmami. .. ozaman sende cikar parmagindaki yuzugu GEREGI anlami yok artik demem yersizmi?

Ne pahasına olursa olsun o yuzugu ona vermezdım boyle bısey olabılecegını tahmın ederdım ya kayboldu derdı yada sattım. Evde saklardım. :KK45:

0
Arkadaslar saklayamadim alamadim takamadim.. ailem zaten karsi birde takarsam dahada sorun olsun istemedim. . Kocaman tek tas yuzuk kim olsa anlar sahte olmadigini.. zaten erkek arkadasim durumu bildigi icin sorun yapmadI ve Annesi sakliyor odasinda.. ya sorun yaratmam sizce abartimi neden bizim ozelimize emanetime dokundun dokunabildin demem sacmami. .. ozaman sende cikar parmagindaki yuzugu GEREGI anlami yok artik demem yersizmi?
sordugumda sattı dedın dıye yazmıssın sımdı annesı saklıyo dıyosun. Arkadasım tek tas yuzuk yanı sana kasıkcı elması almadı ya her turlu saklayabılırdın onu sen..

Evde kendine özel alanın yok mu? Saklayabileceğin hiç bir yer yok mu? Sen takmamışsın ona da bizi sattın falan demen komik bence.
Evet gereği yok demen anlamsız. Onun açısından düşün. Sana yüzük almış ve sen almamışsın bile, saklamak zorunda kalmış. Sen yüzüğü almadığın zaman o da sana "o zaman hiç takma bizim özelimize sahip çıkamayacaksan anlamı yok artık" dese haklı değil miydi?

Yersiz çünkü zaten yüzüğü tek başına takıyor. Tek başına takılan yüzüğün ne anlamı var ki? Bu kadar ince düşünen ne yapar ne eder gizli gizli takar çok örneklerini gördüm çevremde he olabilir aileniz sıkıdır takamazsınız o zaman herkesin özel küpe olsun değer verdiği şeyleri sakladığı bir alan vardır oraya koyabilirdiniz hadi bu da yok riske atmak istemediniz kabul diyelim...
Buna rağmen karşı taraf parmağında yüzüğü var siz ona yüzüğü geri vermenize rağmen vallaha bravo ben eşi sevdiğimde olmayan yüzüğü takmazdım. Değer verdiğiniz için tepki verdiğinizi söylüyorsunuz ama hiç değer verem gibi davranmıyorsunuz bence herkes farklı tabiki ama ben sizinle aynı fikirde değilim.

Evlilik teklifi etti sende kabul ettin değil mi? Peki niye evlenmiyorsunuz? Aileler mi izin vermiyor yaşınız mı küçük maddi sıkıntı mı? Şartlar olgunlasinca teklif etseydi siz de bu sorunu yaşamazdınız bence evlilik teklifinide amaaaan şu zaman ederim ilerde evleniriz mantığında etmiş önemsemeyin bence

Back