yanıtlarınız çok önemli. ..

Satmis iyi yapmis
Takmamissin sen zaten yuzugu ki,senin icin bir anlami yok,sonucta adam yuzugu senin parmagindan alip satmamis ya

Ya al götür, imitasyon, süs, tokacından aldım dersin, ne anlayacak anne baban...

Kaç liralık bişeydi sence? 1000 Tl ye de var 3o bin Tl ye, de. Çok da değerli olmayan birşeyi sattıysa, daha bir tuhaf bence. Almış olsaydın, bin liraya sıkıştım, ver satalım mı diyecekti?

Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?

Sizin için özel olmadığını düşündü demek ki yüzüğün o da ihtiyacı olunca sattı.
Sonuçta yüzük yani bu istenirse cüzdanda bile saklanır atla deve değil yani.
Ben olsam bende satardım heralde kıymet verilmediğini düşünüp kendimi zora sokmaz satardım.

Bence bir hevesle aldi. Bakti evleneceginizde yok zaten. Satayım demiştir. Parmagina taksan nolur.

Arkadaşım senin saklaman zor muydu?
Olan olmuş artık, yüzük gitmiş.
Bunun için ayrılacak değilsin heralde

Arkadaslar 6 yillik birliktelik var ve 3 yilin sonunda evlilik teklifi etti bende kabul ettim fakat ailem onayimi vermedigi için ama ben sevdigim için yuzugun bir muddet ailemi ikna edenekadar onda kalmasini istedim o zaten biliordu durumu ve anlayisla karsiladi. . Gecen aksam konusurken yuzugum nerde bir gostersene dedim ve getirebilirmisin artik takicam dedim. . Biraz laf gecistirdi simdi kalkip alamam annemin odasinda sakladim falan vs bende dedimki uzak bi yer degil yani odadan alicaksin dedim.. Sonra bana sattim ben onu sana yenisini alcam dedi .. sen yapmassin oyle birseyi dedim sattim dedi durumum yoktu dedi ... sen bize ozel sana emanet olan birseyi nasil satarsin dedim... ve gorusmuyorum 3 gundur

Çok da iyi yapmış.
ben yüzük alacağım takmayıp hadi saklamayıpta bana geri verecek yüzüğü satar çatır çatır yer öyle kızdan da ayrılırdım.
cüzdana bile koyamayacak değeri vermeyen insana ben hiç değer vermem.

Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Sevgilini haklı
takamasanız bıle o an gerı vermenız cok kırıcı ve ayıp
ben erkek olsam ben de satardım sanırım:)

İki taraf içinde soğuma sebebi senin yüzüğü takmaman,onun götürüp satması hoş olmamış

Ben değer verdiğim birinden böyle bir yüzük alsam, yanımdan asla ayırmazdım. Sarar sarmalardım, sadece ondan geldiği için. Al sen sakla hiç hoş değil.

Yanlış anlamadı isem yüzük 3 senedir mi erkek arkadaşınızda.
Bu süre içinde hiç mi bir gelişme olmadı ?

Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?

Onun satması doğal değil.
Senin de saklaması için ona vermen.
Küçücük yüzüğü saklayacak yer mi bulamadın?

Başkasından borç almak yerine elindeki yüzüğü değerlendirmiş. Kullanılmayan ve kullanılacağı da meçhul bir yüzüğü saklamak, harcamamak mantıksız geldi demek ki. O sizin kadar duygusal bakmamış olaya.
Bence siz de biraz mantıksal yaklaşın ilişkinize. Ailenizin yüzüğü görebilme ihtimalini bile göze alamıyorsunuz. Bu daha büyük bir sorun. Bunu halledebilecek misiniz? Yoksa sevgilinizi boş sözlerle geçiştirip ondan sizi hep beklemesini mi isteyeceksiniz?

Back