- 1 Eylül 2010
- 258
- 289
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Kpssye hazirlaniyorum. Mezun olduktan sonrada 1 bucuk sene kadar muhasebecilik yaptim ama kpssye hazirlanayim diye ayrildim o isimden. Evde oturamiyorum zaten. Kesinlikle calismak istiyorum evlensekte evlenmesekte. Kpssden tek umudumuz. Kucuk sehirde özel sektör olarak is imkani pek yok zaten.Bence ilk basta is sahibi olun goruculerin vakti yerinde olsa bile cok zengin olmadigi sure sizin yinede calismaniz gerekecek hayat zor. Zaten okumus birisiniz evde oturamazsiniz.
Sonra akliniz karisoyorsa sevgilinizi pek sevmiyorsunuz.
Baska bir oneri aile cok dindarsa muhakak sorun cikacak. Esimin ailesi sevgilinizin ailesi gibi beni begenmiyorlar mesela iki lisans okumama ragmen cunku kapali degilim.
En son her seyi kendiniz yapmak zorundasiniz bunu acik bir sekilde ifade etmis bunu goze almaniz lazim.
Sevgilimi seviyorum. Sevmesem 4 sene beklemezdim. Ailesini ilk gunden beri biliyordum ama gun gectikce farkli seyler ogreniyorsunuz tabiki. Dedigim gini ailesiyle pek yuzyuze gelmedik. Geldigimizdede oturup dugun konusmadik. Ama sevgilimin anlattiklari farkli olaylardan edindigim bilgiler bunlar. Bende 2 lisans bitirdim. Guya cok seviyorlar beni. En azindan sevgilim oyle soyluyor. Gonlumu yapmak icin mi soyluyor cidden mi oyle emin degilim. =) ne kadar sevselerde kapan dediklerinde kapanmazsam benden kotusu olmaz. Bunuda biliyorum =)