- Konu Sahibi mehdiyeoktay
-
Yuzugu kabul etmemissin ki geri istiyorsun.Bir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Gerçekten zor durumda kalmıştır yenisi alınır ama evlendiginizdede dara girip yüzüğünü bozduran bir tip gibi dikkatli olun ve iyi dusununBir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
sordugumda sattı dedın dıye yazmıssın sımdı annesı saklıyo dıyosun. Arkadasım tek tas yuzuk yanı sana kasıkcı elması almadı ya her turlu saklayabılırdın onu sen..Arkadaslar saklayamadim alamadim takamadim.. ailem zaten karsi birde takarsam dahada sorun olsun istemedim. . Kocaman tek tas yuzuk kim olsa anlar sahte olmadigini.. zaten erkek arkadasim durumu bildigi icin sorun yapmadI ve Annesi sakliyor odasinda.. ya sorun yaratmam sizce abartimi neden bizim ozelimize emanetime dokundun dokunabildin demem sacmami. .. ozaman sende cikar parmagindaki yuzugu GEREGI anlami yok artik demem yersizmi?
Evde kendine özel alanın yok mu? Saklayabileceğin hiç bir yer yok mu? Sen takmamışsın ona da bizi sattın falan demen komik bence.Arkadaslar saklayamadim alamadim takamadim.. ailem zaten karsi birde takarsam dahada sorun olsun istemedim. . Kocaman tek tas yuzuk kim olsa anlar sahte olmadigini.. zaten erkek arkadasim durumu bildigi icin sorun yapmadI ve Annesi sakliyor odasinda.. ya sorun yaratmam sizce abartimi neden bizim ozelimize emanetime dokundun dokunabildin demem sacmami. .. ozaman sende cikar parmagindaki yuzugu GEREGI anlami yok artik demem yersizmi?
Arkadaslar saklayamadim alamadim takamadim.. ailem zaten karsi birde takarsam dahada sorun olsun istemedim. . Kocaman tek tas yuzuk kim olsa anlar sahte olmadigini.. zaten erkek arkadasim durumu bildigi icin sorun yapmadI ve Annesi sakliyor odasinda.. ya sorun yaratmam sizce abartimi neden bizim ozelimize emanetime dokundun dokunabildin demem sacmami. .. ozaman sende cikar parmagindaki yuzugu GEREGI anlami yok artik demem yersizmi?
Aileler izin veriyor yani benim ailem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?