Evlenirken size Californialıyız mı dediler? Bilmiyor muydunuz adetlerini? Nerde oturacaksiniz, nasıl yaşayacaksınız hiç konusmadiniz mi? EnteresanDoğulu oldukları için sanırım aşırı bi bağlılıkları var özellikle kv daireye taşınırsam oğlumuda götürürm demişti bikereDaha bu kadar ayrıldığıma şükür Bırakın taşınmayı yeme içme bir olacak, gelin tek başına dışarı çıkmaz, eşim maaşını annesine verecek. eşin gelmeden tek başına eve inmek yok vs vs. Ama Allaha şükür ki bıraktılar yakamı ama kafa bu yani şimdi diş geçirebilse neler yapar. Birtek aşamadığım "bizde gelin çalışamaz " adeti kaldı birde taşınmak işte . Ne kadar istiyorum bilseniz.
Ayıyoginin konusunu bekleyenler örgütü var duymadınız mı?Önceki halimi bildiğim için ayrıldık diyorumya konu taşınmaya nerden geldi cidden ben onu anlamadım örgüt gibi birileri ne açarsam açayım taşınmadığım için beni taşlamaya geliyor. Nedir yani taşınıp daha rahat mı bağırıp çağırayım kv duymayacak şekilde. Bu konu bile nasıl buraya geldi hayret . Yıllar önceki yaşadıklarımı bile döktüm konu saptı gitti yani tamamen çıktı asıl olaydan
İnanın aynı ortamda büyüdm hatta daha beter babam içerdi annemi döverdi silah bıçak cekerdi ben aralarında ezilirdim korkuyla beklerdim her akşam.oyuncaklarını saklardım iplerimi vs annemi boğacağını düşünürdüm daha küçücük çocukken.Çocukluk travmalarimdan dolayı böyle özellikle kadınların çığlık çığlığa bağırdığı kavgalar beni çok korkutuyor. 30 yaşında kadınım ama böyle sesler duyunca tir tir titriyorum, ortamdaki çocukları düşünüp kendi çocukluğuma dönüp çaresiz kalıyorum.
Tüm günüm berbat oluyor, yine o çaresiz, annesine kötü bir şey olacak diye korkan küçük kıza dönüşüyorum.
Sizin gibi insanlardan da bu yüzden nefret ediyorum. Ufacik bir meselede çığlık çığlığa bogazlaniyor gibi bagirmak da ne.
Evet resmen böyle oldu maalesef.. cahillik. Üst yorumum da da yazdımEvlenirken size Californialıyız mı dediler? Bilmiyor muydunuz adetlerini? Nerde oturacaksiniz, nasıl yaşayacaksınız hiç konusmadiniz mi? Enteresan
O halde kendi kuzularını düşün onlara da aynı korkuları, aynı caresizlikleri yaşatma nolur. Benim annem biz korkmayalım diye dayak yerken ses çıkarmazdı bile ama görüyorduk, hissediyorduk. Huzur ver çocuklara, korku ve çaresizlik değilİnanın aynı ortamda büyüdm hatta daha beter babam içerdi annemi döverdi silah bıçak cekerdi ben aralarında ezilirdim korkuyla beklerdim her akşam.oyuncaklarını saklardım iplerimi vs annemi boğacağını düşünürdüm daha küçücük çocukken.
Belkide bu yuzden daha 18 yaşıma 3 ay varken sonunu düşünmeden ne olduğunu nereye gidiyorum napacağım demeden eşimle kaçtım sanırım. Ailesini doğru düzgün tanımadım bile tamamen cahillik. Çok seviyordum ya gerisi boştu . Keşke şimdiki aklım olsaydı..
Aslında anlattığınız aile profiline çok uygun kız kaçırma filanEvet resmen böyle oldu maalesef.. cahillik. Üst yorumum da da yazdım
Kız kaçıran aile profili olduğu gibi kaçan kız ve ailesi profili de yok mudur? Bence genelde uygun olurlar birbirlerineAslında anlattığınız aile profiline çok uygun kız kaçırma filan
Zaten çok bildiğimiz tarzda normal bi aile olsaydı kız kaçırma/kaçma işlerine girmezlerdi
Baştan belliymiş yani iyi bi yere
evlenmediğiniz
Sadece anlamanız zaman almış
Çocuklarınızın da sizinle aynı hatayı yapmaması için öfkeniz için bir uzmandan yardım alın
Yoksa dışardan bakınca çocuklarınızın da annesi babası apartman ayağa kaldırmalı kavgalar ediyor
Kızınız varsa sizin gibi daha iyi yere kaçayım diye kaçması çok yüksek ihtimal
Zaten birbirlerine denk gelmeleri tesadüf değil benceKız kaçıran aile profili olduğu gibi kaçan kız ve ailesi profili de yok mudur? Bence genelde uygun olurlar birbirlerine
Bambaşka bir hayat isteyen kayınvalidenin nerdeyse kopyası olmaz bence. Başkası olsa belki konu sahibiyle hiç anlaşamazdı. Yine diyorum iyi bulmuşlar birbirlerini bence:)Zaten birbirlerine denk gelmeleri tesadüf değil bence
Konu sahibinin bambaşka bi hayat veya eş ailesi istediğini düşünerek yazdım ben yorumu
Kaçarak gidilen aileden o istenen aile çıkması mucize olurmuş zaten
Şimdi benzer şeyleri çocuklarına yaşatmak için büyük çaba sarf ediyorsun resmen.İnanın aynı ortamda büyüdm hatta daha beter babam içerdi annemi döverdi silah bıçak cekerdi ben aralarında ezilirdim korkuyla beklerdim her akşam.oyuncaklarını saklardım iplerimi vs annemi boğacağını düşünürdüm daha küçücük çocukken.
Belkide bu yuzden daha 18 yaşıma 3 ay varken sonunu düşünmeden ne olduğunu nereye gidiyorum napacağım demeden eşimle kaçtım sanırım. Ailesini doğru düzgün tanımadım bile tamamen cahillik. Çok seviyordum ya gerisi boştu . Keşke şimdiki aklım olsaydı..
Konuyu okudum ve tedavi olmanız gerektiğini düşündüm
Üst düzey saçma bir tepki vermişsiniz aşırı saçma
Ve cidden benim en azından katlanamadığım insan tipi
ayrıca çok anlaşamıyorsanız ayrı eve çıkın sizin farklı eve çıkmanızın önünde set olabilecek iki şey var ya eşiniz istemez ya da siz istemezsiniz
yetişkin insanların durumun farkında olup farklı şeyleri öne sürmelerini de mantıklı bulamıyorum
kv deniz gercekten aba altindan sopa gosteren tatli diliyle arana fitne sokma derdinde bir kadin olabilir onu anlarim ama bence sizde de cok yanlis var gecenin 3 unde apartmani ve mahalleyi ayaga kaldiracak kadar neye belendiniz kapinizi kapatip adabiyla esinizle tartisabilirdiniz uzgunum ama siz kendiniz yapmissiniz butun rezilligi boyle durumdada kaynana tabi konusur onemli olan ona o kozu vermemek sizin elinizde benc3 sinirlendiginde kendinizi sakinlestirebileceginiz durumlar bukun bu sekilde hakliyken hep hapsiz konumda malesef siz olacaksiniz suan oldugu gibiKızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.
Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum
Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.
Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu
Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.
kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk
Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya
Suçu kv ye atmasına gerek yok o zaman eşinde sorun varBence konu sahibinin ordan kurtulusu olmadigini bildigi icin bu tepkiler. Esi onun mutsuz oldugunu yok sayiyor. Tepkisi abarti, ama herseyin patlamasi olmus.
Suçu kv ye atmasına gerek yok o zaman eşinde sorun var
Yani evden çıkamamalarının sebebi
Eşi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?