Okurken sinir oldum çekilecek gibi değilsiniz kusura bakmayın. Acil destek alın bu kadar öfke patlaması normal değil bu muameleye bekarken annem yapınca bırakır giderdim evi kaç yaşındasınız siz ? Evet geç gelmiş ulaşamamışsınız haklısınız da ne diye kriz geçiriyorsunuz ev mahremiyeti yani ne ayıp. Düzgün üslupla ses tonuyla kızsaydınız rahatsılığınızı dile getirseydiniz. Kusura bakmayın aynısını yengem yapsa abime derim kavganıza dikkat edin gerek varmı böyle bişeye diye. Tanımadığımız komşu bile kavga edince bi garip hissediyoruz eşinizin annesinin sorması normal evladı yani. Allah eşinize sabır versin bi de annesi için kavga etmişsiniz ne diyeyim.Kızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.
Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum
Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.
Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu
Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.
kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk
Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya