- 29 Mayıs 2021
- 13.546
- 87.766
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet az önce çıktı eşim çocuklarda bahçede. inanın o kadar haklısınız ki.. konuyu iyi ki açmışım belki saçma sapan tavırlarla devam edecektim. Buarada eşim çıktıktan sonra telefondan yazıp arayip kavgaya devam etme gibi huylarım da var bu yuzden engelliyor genelde .. ya cidden içimde bişey var sanki engel olamıyorum .. şu son zamanlarda iyice kendimden çıktım. Ama habersizlik en büyük etken. Bakalım ne olacak hayırlsı olsun..Ve bir de simdi o olayi biraktik kv yuzunden birbirimize giriyoruz demissiniz
Burada deliliniz nedir
Mesela adamla ne diyerek kavga ediyorsunuz
Sana sunu sunu dedi deseniz kvnin ne dedigini bir cumle haricinde bilmiyorsunuz
E adam da donup der ki ne biliyorsun da simdi bunun yuzunden kavga ediyoruz
Simdi su an acilen bu tartismayi kesin
Kendi dunyaniza cekilin
Biraz sakinlesmeye ihtiyacim var
Hazir evdesin cocuklari da al git ya da sen cik bir gez gel, musait olunca yeniden konusabiliriz benzeri cumlelerle bitirin
Bundan sonra da asla boyle tepki vermeyin.
Dedigim gibi guzellikle cozmeye calisin, sayginiz bitmesin, cunku adami sizi bundan sonra hic takmayacak kivama getiriyorsunuz ve ayrica siz de adama saygisizlik etmissiniz.
Siz su anda hem haksiz hem de hala uste cikan konumundasiniz.
Ustelik rezil olmus hissediyor adam belli ki.
Daha uygun bir zamanda hatali oldugunuzu da ayrica belirtin.
Kvyi de acilen salın.
Su an asla hatali degil cunku.
Kv nin doldurmasına gerek yok ki eşinize mi güveniniz yok yoksa kıskançlık krizleri mi öncelikle kendiniz bir yardım almalısınız bu kadar abartılacak tepkiler vermeniz çok yersiz . Bir hocam vardı derdi ki her evde bi b.K kazanı kaynar önemli olan kokuyu dışarıya çıkarmamak .siz o krizlerinizle hem kendinizi hem eşinizi komşulara rezil etmişsiniz . Eve girince de konuşabilirsiniz komşulara duyurmadan . Şahsen adama acıdım insanlık hali arkadaşlarıyla takılıp geç gelmiş olabilir tabi ki haber verse iyi olurdu ama demek ki verememiş. Siz böyle yaparak kayınvalidenizi de haklı çıkarıyorsunuz .Kızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.
Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum
Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.
Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu
Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.
kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk
Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya
Oda vardı ya eşinin ailesi bağ bahçe işindeydi oğullarıda onların yanında gelir elde ediyor. Ama gitmesin direk para gelsin istiyordu yaşlı insanlar çalışıp para verecekti. Hatta kadın oğlu ike eşine bahçeye yemek götürünce çıldırtmıştı nasıl eşim annesinin yemeğini yer diye ama utanmadan boğazından geçen lokma olsun kira derdi yoksa o kadın sayesinde ama şeytan tabi bi tarafları ayrı eve yetmez o yaştaki kadın çalışır hanım abla sürekli laf yapar madem öyle bir zahmet çalışta kadının evinden çık kiraya verir ya da başka çocuğu otururEşinin annesinin yanından daha sakin gelmesinden bile rahatsız olmussun.
Bunun için bile kavga etmişsin çekinmemişsin.
Sinirli gelse suç, sakin gelse suç.
Sen eşinin ailesiyle yemek yemesine bile tahammül edemeyen bir insansın.
Bu şekilde mutlu, huzurlu yaşama ihtimalin hiç yok.
Ne? Şunu sevgilim yapsa ayrılırım direkt.Evet az önce çıktı eşim çocuklarda bahçede. inanın o kadar haklısınız ki.. konuyu iyi ki açmışım belki saçma sapan tavırlarla devam edecektim. Buarada eşim çıktıktan sonra telefondan yazıp arayip kavgaya devam etme gibi huylarım da var bu yuzden engelliyor genelde .. ya cidden içimde bişey var sanki engel olamıyorum .. şu son zamanlarda iyice kendimden çıktım. Ama habersizlik en büyük etken. Bakalım ne olacak hayırlsı olsun..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Ya ben ailemde kalmaya gittim 1 haftadan fazla durdum o sıra eşimde onlara gitmiş kardeşinden menemen istemiş bikere. Bunu bile görümce olacak şeytan gelip bilerek bana nispet yapar gibi söylemeye çalışıyor alakasız yerden konu açıp bunu söylüyor. Hayır ne alaka yani söylüyosun? Normal bişey. Dillendirince irrite oluyorum. Eşim 10 dk yanlarına gitse , abim şunu dedi abim bunu dedi abim geldi .... Bu yuzden hırs gibi bişey oldu sanırım.Eşinin annesinin yanından daha sakin gelmesinden bile rahatsız olmussun.
Bunun için bile kavga etmişsin çekinmeden.
Sinirli gelse suç, sakin gelse suç.
Sen eşinin ailesiyle yemek yemesine bile tahammül edemeyen bir insansın.
Bu şekilde mutlu, huzurlu yaşama ihtimalin hiç yok.
Barışma gibi durum yok şuan öyle .. eşim zaten dik kafalı gururlu barışmaz öyleKonunun sonunda çok rezillik oldu çocuklar da çok korktu ben şimdi bu çocukların psikolojisini nasıl düzeltirim diye soracaksınız sandım.
Siz eşinizle barışmışsınız ve kv derdine düşüp bu yüzden konu açmışsınız. Ben şok
Ne var ki abim menemen istedi demekte?Ya ben ailemde kalmaya gittim 1 haftadan fazla durdum o sıra eşimde onlara gitmiş kardeşinden menemen istemiş bikere. Bunu bile görümce olacak şeytan gelip bilerek bana nispet yapar gibi söylemeye çalışıyor alakasız yerden konu açıp bunu söylüyor. Hayır ne alaka yani söylüyosun? Normal bişey. Dillendirince irrite oluyorum. Eşim 10 dk yanlarına gitse , abim şunu dedi abim bunu dedi abim geldi .... Bu yuzden hırs gibi bişey oldu sanırım
Aynen öyle.Oda vardı ya eşinin ailesi bağ bahçe işindeydi oğullarıda onların yanında gelir elde ediyor. Ama gitmesin direk para gelsin istiyordu yaşlı insanlar çalışıp para verecekti. Hatta kadın oğlu ike eşine bahçeye yemek götürünce çıldırtmıştı nasıl eşim annesinin yemeğini yer diye ama utanmadan boğazından geçen lokma olsun kira derdi yoksa o kadın sayesinde ama şeytan tabi bi tarafları ayrı eve yetmez o yaştaki kadın çalışır hanım abla sürekli laf yapar madem öyle bir zahmet çalışta kadının evinden çık kiraya verir ya da başka çocuğu oturur
Hııı bir de şöyle bir sey tespit ettim. Gerek çevremdeki, gerek yakınlarımdaki erkekler. Arayıp darlamayan eşlerinin telefonlarını şıp diye açıyor.
Ama tam tersi eşi olanlar telefona bakıp, sessize alıp, telefonu ters çeviriyor veya komple kapatıyor. Adamlarda ki düşünce "Açarsam yine darlayacak, kavga edecek etmeye hiç olmazsa şu anlar ziyan olmasın"
Yani, su adamlara tasma takmayın. Size olan saygısını yitiriyorlar. Eşim telefonumu bilerek açmazsa bu bana saygısızlıktır. Niye? Gerekli durumlar, çok göremediğimiz için hal, hatır sorma, akıl danışma gibi genel geçer sebepler ile arayınca karşıdaki sana saygı duyuyor.
Eşim bizden uzakta çoğu kez. Günlük brifing mi yapacak benimle? Çalışıyor, sıkmanın alemi yok.
Nedense siz bana eşinizi çok darlıyorsunuz ve sizi kaale almıyor gibide geldi
Ay Allah aşkına iyice abarttınız. Bana nispet yaptıkları için ben yemesine sinir oluyordum . Her dk dibimdelerdi evmden çıkmıyolardı laf sokup bana rahatsızlık verıyolardı hepsine kapıyı gösterince eşimi kendilerne çekip bak biz hep beraberiz sen dış kapının mandalısın gibi hareketler yapıyolardı. Bunlari neden söylemiyosunuz.Oda vardı ya eşinin ailesi bağ bahçe işindeydi oğullarıda onların yanında gelir elde ediyor. Ama gitmesin direk para gelsin istiyordu yaşlı insanlar çalışıp para verecekti. Hatta kadın oğlu ike eşine bahçeye yemek götürünce çıldırtmıştı nasıl eşim annesinin yemeğini yer diye ama utanmadan boğazından geçen lokma olsun kira derdi yoksa o kadın sayesinde ama şeytan tabi bi tarafları ayrı eve yetmez o yaştaki kadın çalışır hanım abla sürekli laf yapar madem öyle bir zahmet çalışta kadının evinden çık kiraya verir ya da başka çocuğu oturur
Keşke kv nin benim ailem hakkında düşündüklerini de bilseydiniz. :) o kadına kalsa ben ailemi 1 saat göremem . göründüğü kadar masum değil.Ne var ki abim menemen istedi demekte?
Ne anlam çıkarabilir insan bundan?
Abim şunu dedi diyebilir. Bu adam senin kocan ama onların da oğlu, kardeşi,abisi. Es olmayi ne kadar büyütüyorsun gözünde.
Vallaki yazık, şu kadercık şeye hırs yapıyorsun.
Aynen öyle.
Eşinin yaşlı anne babasını kendi bahçelerinin de işi yapıldığı halde götürüp getirmesini istemiyordu.
Elinden gelse selamlaşmasınlar isteyecek.
Çünkü onun kocası, hayattaki en büyük başarısı bu herhalde bu kadarı hırs yapıyor bu meseleyi
Daha hiç bi bu olaylar yokken , kızım 4-5 aylıktı Benim annem 1 ay içinde iki kere bu eve geldi diye, elini beline koyup " annen gene mi geldi, e daha geçen buradaydı.. diyen bi insan. Kendisi günde 10 kere burnumun dibine girerken birşey yok. Benim annem 2 kere geldi diye suçlu olmuştu. Bunları diyen bi insanı sokar mısınız evinize. Ev onunsa onun, ben oturuyorum ve ben onlari istemiyorum yanımda ha kaldı ki benim ailemde gelmeyeli 3 sene oldu. Ama ben gider görürüm istediğim zaman karışamaz kimse deNe var ki abim menemen istedi demekte?
Ne anlam çıkarabilir insan bundan?
Abim şunu dedi diyebilir. Bu adam senin kocan ama onların da oğlu, kardeşi,abisi. Es olmayi ne kadar büyütüyorsun gözünde.
Vallaki yazık, şu kadercık şeye hırs yapıyorsun.
Aynen öyle.
Eşinin yaşlı anne babasını kendi bahçelerinin de işi yapıldığı halde götürüp getirmesini istemiyordu.
Elinden gelse selamlaşmasınlar isteyecek.
Çünkü onun kocası, hayattaki en büyük başarısı bu herhalde bu kadarı hırs yapıyor bu meseleyi