• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yangına körükle giden şeytan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size gerçekten üzüldüm konu sahibi . 18 yaşında evdeki kötü durumdan kaçmış evlenmişsiniz . Belli ki kadın sizi parmağında oynatmış bir süre ailenize bile karışmış gayet de iyi yapmışsınız görüşmeyin kv ile en doğru karar bu . Belli ki şu an psikolojiniz çok bozuk hoyle bir patlama genellikle psikolojik acıdan zayıf olduğunuz zamanlarda yaşanır ki eşiniz bu kadar habersiz bırakmakla hata yapmış.

Herkes konuyu şu sebepten taşınmaya getiriyor. Belli ki görümce kv başta sizi o kadar yıpratmış ki sizde artik takinti olmus . Ben size bu konuda hal veriyorum ama bu takıntı en çok sizi rahatsız edecek. Gerekli mesafeyi de koymuşsunuz sürekli onlari düşünmeyi birakin. Taşınırsanız daha rahat olcaksınız . Eşinizin sürekli bu saatte gelmesi çok çok büyük sorun onunla bu konuyla ıletişime geçin. Kavga etmek iletişim biçimi değildir . Lütfen maddi durumunuz yoksa bir çok sosyal medya platformundan aile danışmanları ve psikologları dinleyin. Umarım bir gün çalışma fırsatı bulur ayaklarınızın üzerinde sapasağlam durursunuz. Görüşmemekle en doğru kararı vermişsiniz ayrıca kv nize dert değil sizin kavganız. Insanız ya olabilir demek ki bir patlama yaşamışsınız kendinize yüklenmeyin.

Kızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.

Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum

Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.

Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu

Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.

kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk

Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya
Bu görümceler kaynana eski konularınızı falan biliyorum yanlış kişi değilseniz eğer cat kali gele görümceler demi bunlar ? Şuradan taşınma ihtimaliniz yok mu ? Birde sinir krizi geçirecek kadar ne yaşadınız geç gelmiş tamam hoş değil ama neden böyle oldu daha açık anlatırsanız iyi olur .

Kızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.

Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum

Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.

Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu

Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.

kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk

Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya
Kocayı affedip k.v ye sariyorsunuz. Bütün mahalle dinlemiş sizi. Oğlunun hiç suçu yok annesi dolduruyor vs vs. Bu adamların hiç günahı yok ah biz kadınlar. 😒

Olay cıkarmankız cok yanlış, öfke kontrolunuzu saglamalısınız , sakince gusel gusel ne kadar merak ettıgınızı basına bişey gelmesınden korktugunuzu anlatsaydınız eşinize bidaha yapmazdı bence. Buarada arada arkadaslarıyla bulusmak ta hakkı. Tek sıkıntı haber vermemesi. Kv yerıne koyun kendinizi,kavganızı kendı içinizde edin demek istemiş bu kötü bişeymi, sinirinizi kv den çıkarıp rezillipş katlamayın bence zira bu hareketler kim olursa olsun insanı sogutur, eşiniz sizden sogumasın...

kusura bakmayın hala ayni tavirdasiniz, yok saçını başını yolmamak icin zor tutuyorum filan, eşiniz eve gec gelmiş evet haber vermediği icin hatali ama siz gecenin 3 Ünde nasil yatağında yatan insanları çığlıkla, bağrışla kaldırırsınız,evinizdeki çocuklarınıza bunu nasil yaparsaniz. Oturup çocuğunuzdan utanacağıza hala rezillik çıkarmak, üste cikmak için biseyler yapmaya çalışıyorsunuz. Kv ne kadar kötüyse kötü hakli olarak gecenin 3 ün-de milleti sokağa dökecek rezillik hakkında konuşacak . Size cok şaşırdım evdeki çocuklarınızı korkutmuşsunuz buna üzüleceğinize hala kv ye saldırmayi planlıyorsunuz.
Bazi ınsanlar adını deliye , totosunu çalıya dayamayi marifet sanıyor.

Yazık degilmi ele güne rezil oluyorsunuz siz yarin barışır unutursunuz belki ama insallar o halinizi unutmayacak yuzyuze bakacaksınız
Sorunlarınızı baska şekilde çözmenin yolu yokmu
Her evlilikte sorunlar cikabilir anlaşmazlık yaşanabilir ama sonucu böyle olmamalı

Sizinle bir ömür geçmez vallahi belki de adam tlf bilerek kapattı bir kaç saatte olsa kafamı dinleyeyim diye. Tepki gösterirsinde böyle değil yani. Yaptığımız terbiyesizliği örtmek için kv şeytan diyorsunuz. Oğlum hayırdır derdiniz ne diye soramaz mı. Hatta oğlunu sakinleştirmiş bile... Tedavi olun. Böyle hayat geçmez

Gecenin üçünde mahalleyi ayağa kaldıracak şekilde kavga etmek, saç baş yolmak filan.. bunları kendine yakıştırıp marifet gibi anlatan insanlara hayret ediyorum.

O saatte gelen adama ya kapı açmam ya da yazıklar olsun der, yüzüne bakmadan gider yatarım. Ertesi gün kızarım, kimseyi rahatsız etmeden kavga edeceksem ederim. Konuşacalsam konuşurum. Ya da boşarım.

Hem annesi ve görümcelerin de olduğu mahalleyi ayağa kaldır hem de anne olarak gelip doğal olarak oğlum ayıp ediyorsunuz herkes rahatsız olmuş diyen kv ye nefret ilan et! Ne yapmış kadın, kızlarını toplayıp gelip oğluma böyle bağıramazsın yürü git mi demiş. Ya da oğluma bağırma boşatırım seni mi demiş.

Tartışmanın da adabı vardır. Kocama çemkiriyorum diye mahalle ayağa kaldırmak utanılacak bir durumdur. Aile olmanın özelliği yaşananları ilanen duyurmak değil kendi içinde yaşamak, kendi özelinde çözüm bulmaktır. :KK43:

Ben bu olayda bir tane körük görüyorum o da sizin elinizde yangının ta kendisi de sizsiniz. Sinir krizi geçiririme sığınmak ne demek ya. Öfke kontrl problemi varsa tedavi olun bir zahmet

İyide kadın yanlış bisey dememişki geç geldi diye kriz geçirip saç baş yolmak nedir Allah aşkına hiçmi rezillikten korkmazsınız
Ben sizin kaynananız olsaydım daha ağır konuşurdum

Benim eşim ruh hastası gibi gecenin üçünde bağırıp çağırsa ve saçlarını yolsa ve bunu çocuklara rağmen yapsa birilerinin beni doldurmasına gerek kalmadan bu varoşluk karşısında soğurum kendisinden. Nefret eder, yüzünü görmek istemem bir daha. O yüzden boşuna kayınvalideyi suçlamayın. Tek başınıza kendinizden soğutmak için yeterlisiniz.

Gidin tedavi olun. Bizler hiç sinirlenmiyoruz, hiç çileden çıkmıyoruz kocalarımız da melek çünkü. On tane koca olsa çocuğumun yaşayacağı korkuyu düşünür şu yaptığınızı yapmam. Yazık günah yahu. Ne kocaymış arkadaş. Bir de hala kv doldurdu kocamı diyorsunuz şaka gibi. Sizden olan çocuklar da bu ortamda büyüyüp aynı şeyleri yaşatacak ileride eşlerine.

Eve geç geldi diye saç baş yolmak mı? Bir de çocuklarınız varmış.
Kv ye gelene kadar gidin tedavi olun. Çocuklara günah

Kayınvalide haklı. Benim oğlum evlense kadın oğluma saldırsa bağırsa, mahalleye rezil etse kızarım. Kadın yine sakinleştirmiş düzgün konuşmuş. Ben olsam oğlum çocukların için böyle bir kadına katlanmak zorunda değilsin derim.
Kızlar kocalarından kötü muamele görünce anne baba arkasında dursun istiyoruz. Kapı açık densin istiyoruz. Ama oğlan çocuklarımız evlenince karısından her türlü şiddeti de görse karışmasınlar istiyoruz. Yok ya. Kız evlat evlat da oğlan değil mi? Hangi anne çocuğu yuvasında böyle bir duruma maruz kalsın ister?
Normal davranmayacaksanız da evlenip yakmayın kimsenin başını.
Yazık kocanıza

Adam sabaha karşı 3 de gelmiş eve. Ve saat 21:00den beri de haber vermemiş! Bir dk bir düşünelim o saate kadar kim nerede oturacak? Ev olsa oturulmaz. Mekan olsa açık mekan yok. Diyelim oturdu. Hangi gerekçe ile telefonu görmez ? Ya da haber vermek aklına gelmez. Üstelik bu aralar bunu yapıyor da diyorsunuz.. adam resmen aldatıyor bence. Konunuz neden kv ben anlamadım...??
Yok bacım benimkine kimse bakmaz. Diş fırcalamaz, ben demesem duş almaz saç sakal karışmış orman kaçkını gibi . paralı gezmez sanmıyorum birilerinin bakacağını.

Eşim seni çalıştırmam diyor dedikten sonra gülücük koymuşsunuz, adam düğünden geç gelince sinir krizleri. Eğer tersini yapsaydınız yani çalıştırmam deyince sinir krizi geçirseydiniz şimdi böyle sefil bir hayata mahkum olmazdınız.
Ya arkadaşım neyle çalışacağım ben? Arkamda ana desen yok kardeş desem yok 2 küçük çocuğu kime bırakacağım? Biri 2 yaşında diğeri 4. Bi duş alırken bakmamak için kaçıyor herkes napayım kv ye mi bırakayım? Girsem bi işe taş çatlasın 3 bin maaş. Onlada çocuklara bakıcı mı tutayım ? Ufff cidden saçmaladınız. Sefil bi hayatımda yok gayet memnunum eşim çalıştığı parayı kuruşuna kadar verip nereye harcadın bile demez. Kendisi ihtiyacı olunca bile benden alır. Sefaleti filan nerden çıkardınız nerde yazmışım açlıktan ölüyoruz mu demişim? Duyar kasmaya gelmeyin ya cidden

Ben size gerçekten üzüldüm konu sahibi . 18 yaşında evdeki kötü durumdan kaçmış evlenmişsiniz . Belli ki kadın sizi parmağında oynatmış bir süre ailenize bile karışmış gayet de iyi yapmışsınız görüşmeyin kv ile en doğru karar bu . Belli ki şu an psikolojiniz çok bozuk hoyle bir patlama genellikle psikolojik acıdan zayıf olduğunuz zamanlarda yaşanır ki eşiniz bu kadar habersiz bırakmakla hata yapmış.

Herkes konuyu şu sebepten taşınmaya getiriyor. Belli ki görümce kv başta sizi o kadar yıpratmış ki sizde artik takinti olmus . Ben size bu konuda hal veriyorum ama bu takıntı en çok sizi rahatsız edecek. Gerekli mesafeyi de koymuşsunuz sürekli onlari düşünmeyi birakin. Taşınırsanız daha rahat olcaksınız . Eşinizin sürekli bu saatte gelmesi çok çok büyük sorun onunla bu konuyla ıletişime geçin. Kavga etmek iletişim biçimi değildir . Lütfen maddi durumunuz yoksa bir çok sosyal medya platformundan aile danışmanları ve psikologları dinleyin. Umarım bir gün çalışma fırsatı bulur ayaklarınızın üzerinde sapasağlam durursunuz. Görüşmemekle en doğru kararı vermişsiniz ayrıca kv nize dert değil sizin kavganız. Insanız ya olabilir demek ki bir patlama yaşamışsınız kendinize yüklenmeyin.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için cidden ya. İnanın o kadar şey yaptılar ki hiçbirini unutmadım aynen dediğiniz gibi öyle öyle takıntı haline geldiler bende. burada kimseye kanıtlama inandırma gibi çabam yok kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. Olumlu olumsuz her yorumun eleştirinin bana katkısı var. Kötü yorum yapanlara asla incinmiyorum En azından bidaha öyle bağırıp çağırmam asla. Çalışmak için de arkamda birilerinin desteğine ihtiyacım var küçücük çocuklarımı nereye bırakayım bunu anlatamıyorum insanlara. Benim maddi olarak hiç bi sıkıntım yok. İnsanın içinde olacak eşim taşınmaya razı değil..
Hala aşırı gergin ve sinirliyim sürekli sağa sola çatan bi halim var. Herşeyi takıyorum ve o şeyden kavga cıkıyor. Sanki herkese herşeye sinir oluyorum herşey benim üstüme geliyor sürekli ağlama isteğim var yanlız kalır kalmaz ağlıyorum. Nası aşıcam bilmiyorum :(

Bu görümceler kaynana eski konularınızı falan biliyorum yanlış kişi değilseniz eğer cat kali gele görümceler demi bunlar ? Şuradan taşınma ihtimaliniz yok mu ? Birde sinir krizi geçirecek kadar ne yaşadınız geç gelmiş tamam hoş değil ama neden böyle oldu daha açık anlatırsanız iyi olur .
Evet o kişi benim, artık gelmiyorlar istemediğimi anladılar gerçi hala iki çift laf etsem kapıda bitecekler de fırsat vermemeye çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back