• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan Komşunun Garipliği

fragmannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
468
689
123
İstanbul
Merhaba, yaklaşık 6 ay oldu kendi evime taşınalı. Yan dairemi de satın aldılar ve bu ara taşınacaklar. Ancak bu hiç tanımadığım yeni komşular, daire kapımın önüne bıraktığım faraş ve süpürgemi benden izinsiz aldılar ve iki gün geçmesine rağmen hala yerine bırakmadılar. Bina yeni olduğu için henüz temizlik şirketiyle anlaşmadık bu sebeple her daire kendi kapısını temiz tutuyor ve ben de faraş ve süpürgeyi daire kapımın önünü temizlemek için özellikle aldım. İnsanların bu lakayt tavırları ve başkasının malını izinsiz kullanma hakkını kedilerinde buluyor olması gerçekten çok sinir bozucu. Hayır takıntılarım var ve ben o süpürgeyle sadece daire kapımı süpürüyorum ve başka bir yerde kullanılmasını istemiyorum. Bu arada konu gerçekten bir süpürge değil, yeni komşularım tarafından istismar edilen sınırlarım.

Merhaba, yaklaşık 6 ay oldu kendi evime taşınalı. Yan dairemi de satın aldılar ve bu ara taşınacaklar. Ancak bu hiç tanımadığım yeni komşular, daire kapımın önüne bıraktığım faraş ve süpürgemi benden izinsiz aldılar ve iki gün geçmesine rağmen hala yerine bırakmadılar. Bina yeni olduğu için henüz temizlik şirketiyle anlaşmadık bu sebeple her daire kendi kapısını temiz tutuyor ve ben de faraş ve süpürgeyi daire kapımın önünü temizlemek için özellikle aldım. İnsanların bu lakayt tavırları ve başkasının malını izinsiz kullanma hakkını kedilerinde buluyor olması gerçekten çok sinir bozucu. Hayır takıntılarım var ve ben o süpürgeyle sadece daire kapımı süpürüyorum ve başka bir yerde kullanılmasını istemiyorum. Bu arada konu gerçekten bir süpürge değil, yeni komşularım tarafından istismar edilen sınırlarım.
Faraşini almis kullanmis ya ayakkabiinii alip kullansaydii nolurdu bence sukretmelisin

Baya değişik bi komşuymuş. Başka al koy kapının önüne vermeye kalktıklarında da ben başka yerde kullanılmasından hoşlanmıyorum o yüzden o artık sizde kalsın de ve yüz verme. Belli can sıkıcı tipler.

ne rahatlik bu ,bi sor bi iste ;uzak duryn bu komsudan teklifsiz ricasiz size gelip gitmeye de kalkar bu kadin

Keşke kapınızın içinde saklasaydınız onları, neticede kimseyi tanımıyorsunuz... atılmış bile olabilir

Bende böyle şeylere çok takılırım

çok haklısınız izinsiz almaları hiç hoş degil bu davranış bile insanlar hakkında az cok fikir sahibi olmaya yetebiliyor kapıya vurup izin isteyip almak zor olmamalı

Sonra ne oluyor bu insanlar pat küt eve dalabiliyor canı sıkıldıkça kapıyı yumruklayabiliyor tavrınızi koyun

Cahil insanlar ev sahibi filan olamasın. Kiracı da olamasın. Yok olsun. Puf diye. (Cahillikten kasıt okul eğitim okuma-yazma kesinlikle değil. Kültürsüzlüğü lakayt biçimde savunup terbiyesizliklerine peşkeş çeken insanlar)

Bazı insanlar kendilerine yapılsa da umursamayabiliyor. Bu nedenle başkasına da rahatça yapabiliyor.

Back
X