Yan Komşu Sorunsalı

Tasınmadan once keske akıl edıp apartmanda kimler yasıyor diye sorsaydık, bunu kendim ıcınde diyorum.
Apartmanımız eşimin ailesinin mülkü üzerine yapılmış, kayınvalidemin 2 ayrı kiracısı daha var apartmanda, eşimin teyzelerinin kiracıları vs... O yüzden seçme şansı olmadı pek.

Kaymakamliga ve cimere fuhudla ilgili sikayette bulunun.Binadan cikarirlar

Yok artık
Bu sadece bir söylenti, yani ne kanıt var ne birşey...
Yani bir sürü farklı arabalar gidip geliyor ama arkadaşım dese kim ne diyebilir, hem orası beni sahiden ilgilendirmiyor ya, ben sesten sıkıntılıyım

Dinsizin hakkından imansız gelir derler.ne kadar delirebileceğinizi gösterin.sende aç cnm müziği son ses görsünler nasıl oluyor

Dinsizin hakkından imansız gelir derler.ne kadar delirebileceğinizi gösterin.sende aç cnm müziği son ses görsünler nasıl oluyor
Annesi çocuğu gece bırakıp gidiyor ve çocuğun kulağında kulaklıkla müzik dinleyip oyun oynadığından çalınan kapıyı da açmıyor. Geçen hafta yöneticimize mesaj attım ses başlayınca, kapılarını çaldı. Açmadılar. Delirmem işten değil

çocukla konuşsanız görüyormusunuz hiç hani tatlı dille.ablacım senin sesinden uyuyamıyoruz.sen galiba kulaklık takıyorsun ama sesler olduğu gibi geliyor falan diye ?

Anneyle evladı ayırmak çok kolay önerilecek bir şey değil ama, gerçekten anlattığınız gibiyse, çocuk geceden sabaha bilgisayarda oyun oynuyorsa, evde uzun süreli tek kalıyorsa, anne çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişimini ihmal hatta istismar ediyor demektir. Sosyal hizmetlere ihbar edebilirsiniz belki, en azından durumun ciddiyetini anlayıp daha dikkatli olabilir içinde annelik duygusu varsa.

Ev sahibiyle konuşuldu mu evden çıkarsın başka çare yok gibi görünüyor kadın çirkef belli düzelmez ne yaparsan yap

Şimdi polis çağırdım bakalım.

sevgilimle ben de oyun oynarken inanilmaz gaza geliriz, hele ki online oynuyorsak arkadaslarimizla birlikte abartir birbirimize tezahurat falan yapariz. bir kere de beni komsu uyarmisti, cok degil ama gecen gun cok ses oldu diye cok kibarca soyledi. utanctan yerin dibine girdim o gunden sonra ekstra dikkat etmeye basladik. aklim almiyor nasil boyle davranabildiklerini.

yonetici aksiyon almadiysa siz yoneticiden ev sahibinin numarasini isteyin, belki direkt sizin konusmaniz daha etkili olur. cok zor durum gercekten.

çocuğum hasta diyormuş ev sahibine
bende hasta oluyorum ama 10 ay oldu artık katlanamıyorum
polis geldi az önce kapıyı bile açmadılar
yine ses devam

Konuşuldu ben uyarırım dedi ev sahibi değişen hiçbirşey olmadı.
Allah yardımcın olsun canım cahille uğraşmak çok zor Allah komşunun da hayırlısını versin derler ya doğru işte... Tekrar siz konuşsanız eşinizle birlikte ev sahibiyle olmaz mı acaba

çocuğum hasta diyormuş ev sahibine
bende hasta oluyorum ama 10 ay oldu artık katlanamıyorum
polis geldi az önce kapıyı bile açmadılar
yine ses devam

gercekten ne kadar gerizekali insanlar var buradan ben sinir oldum. herhalde ben olsam cocuk oyle bagirdiginda ya duvarlara vurur ya da onun duymasi icin kes sesini artik falan diye bagirirdim. cocuk falan degil canavar yani.

Allah yardımcın olsun canım cahille uğraşmak çok zor Allah komşunun da hayırlısını versin derler ya doğru işte... Tekrar siz konuşsanız eşinizle birlikte ev sahibiyle olmaz mı acaba
kayınvalidem de konuştu ev sahibi ile arkadaşıymış sanırım
ama umurlarında olmadı kadın ve oğlunun, anlayamıyorum gerçekten bir insan evladına bu yapılır mı ya
eşimi de gaza getirmek istemiyorum ama kendim zaten çıldırdım, bu gece de yatakodamızda yatamayacağız herhalde, ben çalışma odasına kaçtım eşim salonda uyuyakaldı-bende mülteci gibi orada yatıcam herhalde

gercekten ne kadar gerizekali insanlar var buradan ben sinir oldum. herhalde ben olsam cocuk oyle bagirdiginda ya duvarlara vurur ya da onun duymasi icin kes sesini artik falan diye bagirirdim. cocuk falan degil canavar yani.
Duvara bu akşam üç kere vurdum sesde gram değişme olmadı
annesi yine yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…