- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Çekinmem aslında, eşim de bilir ama... Kadın bulaşılacak, laftan anlayan bir tip değil. Yöneticimize benim oğlum hasta falan demiş de burası rehabilitasyon merkezi değil. Yemin ediyorum her gece 10 ile 4 arası böğürüyor. Kulak tıkacı ile uyumaya çalışıyoruzBu çocuk okula nasıl gidiyor o saate kadar oyun oynarken? Polis çağırın siz de, hem suçlu hem güçlü, üste çıkmış bir de. Siz çekinip alttan aldıkça o tepenize çıkmaya devam edecek. Daha ne kadar evden uzaklaşacaksınız ki?
bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor.
Kadını alıp goturen arabaların sızı ılgılendırmedıgını soyleyıp, yazmanız....
Neyse, kıracı madem komsu ınsallah en kısa zamanda tasınır. Ya da dedıgı gıbı polıs cagırın ama, polısten korkacagını da sanmiyorum.
Polis bir sey yapmiyor ki tabi korkmaz kadin. Gelip uyarip gidiyorlar. Boyle arsiz insanlar laftan uyaridan anlamaz. Apartman olarak imza toplayip cikarma hakkiniz varsa kullanin. Veya ev sahibiyle konusun belki kontrati bitince yenilemez
Bu durumda polis de gelmiyor bildiğim kadarıyla virüs vakalarından dolayı yoğunlar.
bir önerim yok. Allah yardımcınız olsun diyeyim
Daha dün biri anıra anıra sevisiyorlar diye konu açtı. Siz de anıra anıra güldüğünü söylüyorsunuz. Bugünlerde yenilen yiyeceklerde sorun mu var acaba?
Ev sahibi değil de yönetici ve diğer komşularla konuştunuz mu?
Valla komsu belasını cok ıyı anlıyorum.Kimsenin özel alanına özel hayatına karışamam banane...
Benim konum benim alanıma ses ile müdahaleleri.
Polisten korkmuyormuş ki yönetici anlattı, eski eşini dava etmiş sanırım sürekli gidip geliyor polis...
Evi satmayı bile düşünüyoruz
Apartmandan toplu imza alip atilamiyor mu?
Her türlü sese gıcığım ben. Sevisme, çocuk, tadilat vs vs. Su an öyle bir sorun yok.Hem yönetici hem ev sahibi ile konuşuldu.
Çözüm yok
Dilerim siz böyle bir sese maruz kalmazsınız. Çünkü resmen psikolojik şiddet
Valla komsu belasını cok ıyı anlıyorum.
Zor boyle insanlarla aynı catı altında yasamak. Sende cırkef ol diyecegım ama nedense kadının korkmayacagını dusunuyorum oyle bır kadın geldı gozumun onune.
Allahtan kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmiyor... yapacak birsey yok ... ya imza toplayıp çıkartma yoluna gideceksiniz ki bu biraz zor yada taşınacaksınız
Tasınmadan once keske akıl edıp apartmanda kimler yasıyor diye sorsaydık, bunu kendim ıcınde diyorum.Kesinlikle öyle bir kadınne yapacağım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?