• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan Komşu Sorunsalı

a
Tabiki helal etmiyorum, benim 3 yıldır uykusuz gecelerim sinir krizlerim onlardan misli misli çıksın inşallah. Artik gideceğim için cok umursamamaya çalışıyorum ama eşimle bu yüzden cok kavgalar ettik. Yan daire pek düzgün insanlar değiller, o yüzden kimse ses çıkartamıyor korkusundan

Aynı bizim durum işte :KK61:

Aynı bizim durum işte :KK61:
[/QUOTE]

Maddi durumunuzu cok zorlamayacaksa guzel bir yalıtım yaptırın, çünkü ilerleyen dönemlerde sesleri daha cok rahatsiz edecek

Eğer kiracılarsa iş yöneticinizde bitiyor imza toplayıp tahliyesini isteyecek bütün apartman sakinleri imza atacaklar ancak öyle çıkartılır.

Yönetici ilgilenmezse işiniz iş
Ve ısrarla kadının geliş gidiş saatleri giren çıkan belli değil günde 5 araba alıp götürüyor diye ince ince kadının kötü kadın olduğunu ima etmeniz çoooooook itici.

Bu durumu çözerken bunu kullanmaya çalışmayın. Ama apartmanda dönen bir fuhuş varsa ve eminseniz bunu tabi ki kullanabilirsiniz.

Hem de her detayda belirtmesi.. eşim ben ne yapacağımı biliyorum çünkü 5 farklı araba alıyor diye baglaması. Konu dışına çıkmış bence

Ne kadar üzücü ve yorucu değil mi ?
Haklarımızı kesinlikle helal etme taraftarı olmayalım. Şu ramazan günü oruçlu oruçlu saydırtıyorlar bana, sabah 6 da bir ara lavaboya uyandım hala bağırıyordu, sonra sanırım bilgisayar masası üzerinde uyuya kaldı, çünkü horlama sesi de geliyordu. Mütehitte kağıttan yaptı duvarları herhalde :KK43:

O duvari yiktirip araya ses izolasyonlu straforlu duvar yaptirin eger orda yasamaya devam edecekseniz.
Boyle omur gecmez.

Eğer kiracılarsa iş yöneticinizde bitiyor imza toplayıp tahliyesini isteyecek bütün apartman sakinleri imza atacaklar ancak öyle çıkartılır.

Yönetici ilgilenmezse işiniz iş
Ve ısrarla kadının geliş gidiş saatleri giren çıkan belli değil günde 5 araba alıp götürüyor diye ince ince kadının kötü kadın olduğunu ima etmeniz çoooooook itici.

Bu durumu çözerken bunu kullanmaya çalışmayın. Ama apartmanda dönen bir fuhuş varsa ve eminseniz bunu tabi ki kullanabilirsiniz.
Kötü kadın olduğunu ima etmiyorum öncesinde de belirttim-beni ilgilendirmez özel hayatı. Bu durum sonrasında gezip tozduğu hapishane kaçkını insanlarla muhatap olmak istemiyorum. Siz istermiy diniz ?

Hem de her detayda belirtmesi.. eşim ben ne yapacağımı biliyorum çünkü 5 farklı araba alıyor diye baglaması. Konu dışına çıkmış bence
Konu dışı mı ? Normal insanlar değiller ve gezip tozduğu adamlarla uğraşacak çerçevede değiliz . Anladınız mı ?
Diliyorum böyle birşey başınıza gelmez
Gelirse siz eşinizi kavgaya gönderir sonrada bıçaklanmış falan gelirse umursamazsınız...
Günlerdir uyuyamıyorum ben hanımefendi. Pik yaptı sesleri. Katlanılır gibi değil!

Konu dışı mı ? Normal insanlar değiller ve gezip tozduğu adamlarla uğraşacak çerçevede değiliz . Anladınız mı ?
Diliyorum böyle birşey başınıza gelmez
Gelirse siz eşinizi kavgaya gönderir sonrada bıçaklanmış falan gelirse umursamazsınız...
Günlerdir uyuyamıyorum ben hanımefendi. Pik yaptı sesleri. Katlanılır gibi değil!
Allah korusun , bu aralar çok sık alt /üst/yan komşu konuları olmaya basladi , dün bir haber izledim Denizli'de bir apartmanda oturan 2 aile ses sorunu yüzünden birbirlerine girmisler , 1 kişi bıçaklanmış, inanin çok zor çeken için bu gibi durumlar, Allah yardimciniz olsun

Kadının bütün özel hayatını öğrendik. Üstelik konuyla hiç alakası yok. Allahtan ilgilenmiyormuşsunuz.

Merhabalar, fikrinizi almak istediğim bir konu var kızlar.
10 aylık evliyim, kendi evimiz. Evlendiğim günden beri yatakodama bitişik odadaki korkunç sesten inanılmaz rahatsızım. Yan komşunun çok da normal olmadığını tahmin ettiğimiz bir oğlu var, sanırım 8. sınıf civarı. Hanım oğlu ile yaşıyor. Yöneticiden ve diğer komşulardan duyduğumuz kadarı ile evine giren çıkan ve kadının geliş gidiş saatleri ile ilgili tevatürler var. Bu durumun kesinlikle bizi ilgilendirmediğini düşünüyorum ama apartman sakinleri aynı kanıda değil. Neyse beni ilgilendiren en önemli ve asli kısım; bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor. Bundan 5 ay önce eşimle istanbula gidip ailemin yanında kaldık 2 ay, sırf eşim delirip olay çıkarmasın diye, sonra geldik salonda karsılıklı uyuduk 2 ay sesi duymayalım diye. Ki bu hanım biz taşınırken eşim akşam iş çıkışı mobilyalarımızı kurdurmak zorundaydı saat 9 da gelip kapıya polis çağıracağım bu ne gürültü demiş.
Neyse ben dayanamadım, 2 hafta önce kapıda karşılaştık-dedimki hanımefendi geceleri oğlunuz çok ses yapıyor uyarırmısınız...
Bir daldı bana, ben çocuğuma birşey söyleyemem polis çağır diye. Şok oldum... Arkasından da sizin özel münasebet seslerinizden de ben rahatsız oluyorum dedi, bu sefer kan beynime sıçradı, dedimki neden bahsediyorsunuz sizin yüzünüzden ben 2 ay istanbulda kaldım ne sesi , bu ne terbiyesizlik dedim, sonrasında bağıra bağıra indi kadın gitti.
Yöneticiyi çağırdım eve, anlattım, o da ben ev sahibi ile konusurum dedi, 2 hafta oluyor hala her gece aynı ses ile sinirden ağlayarak uyuyorum. Eşimi zor tutuyorum çünkü kadını günde 5 farklı araba alıp bırakıyor eve, balkondan kaç kere şahit oldum.
Ya delireceğim çözüm bulamıyorum, eşim ben yapacağımı biliyorum ama ben evde yokken kapıyı çalarlar başkasını getirtir kadın kapıya diyor.
Polisten falan da çekinmiyor kadın. Ne yapacağım gerçekten artık katlanamıyorum :KK61:
Ve sen sahibiylen kiracıdan çekmek ne demek bilirim. (Eski) Alt komşum kadının oğlu engelli, kızı uyuşturucu bağımlısı, kocası alkolik aşırı sesli bir aileydi. Sitedeki herkes rahatsızdı, ev sahibi geldi çıkın dedi, kiracıda ben nereye gitsem 1 yıla çıkartıyorlar sana evi tutarken çıkartmıcan dimi diye sormuştum dedi çıkmıyorum dedi beş milyar taşınma etme parası verirsen çıkarım dedi ev sahibine. Siteden zaten çok soğumuştuk, Evi sattık üstüne de borca girip havuzlu güvenlikli bir siteye taşındık binnnnn şükür. Onların kavgasından küfüründen bağrışından etkilenip az ağlamamıştım ben geceleri ne çok polisler geldi gitti evlerine çözümü yok öyle problemli komşunun, kaç kurtul.

Sosyal hizmetleri arayın özürlü çocuğu annesi yalnız bırakıyor çocuk bütün gece bağırıyor deyin hemen kapısına gidiyorlar şikayet edenin kim olduğunu da söylemiyorlar

Valla komsu belasını cok ıyı anlıyorum.
Zor boyle insanlarla aynı catı altında yasamak. Sende cırkef ol diyecegım ama nedense kadının korkmayacagını dusunuyorum oyle bır kadın geldı gozumun onune.
Bence de öyle bir kadın. Sanırım konu sahibesi farklı farklı arabalarla farklı kişilerin eve bırakmasını da tekin tip değil demek için söylemiş.

Allah korusun , bu aralar çok sık alt /üst/yan komşu konuları olmaya basladi , dün bir haber izledim Denizli'de bir apartmanda oturan 2 aile ses sorunu yüzünden birbirlerine girmisler , 1 kişi bıçaklanmış, inanin çok zor çeken için bu gibi durumlar, Allah yardimciniz olsun

İşte ben de tam da bundan bahsediyorum. Karşımda modern, aklı başında, insanca davranan biri yok. Olsaydı ilk konuştuğumda yerin dibine girer, devamını getirmezdi. Konuştuktan sonra ses iyice arttı.

Ve sen sahibiylen kiracıdan çekmek ne demek bilirim. (Eski) Alt komşum kadının oğlu engelli, kızı uyuşturucu bağımlısı, kocası alkolik aşırı sesli bir aileydi. Sitedeki herkes rahatsızdı, ev sahibi geldi çıkın dedi, kiracıda ben nereye gitsem 1 yıla çıkartıyorlar sana evi tutarken çıkartmıcan dimi diye sormuştum dedi çıkmıyorum dedi beş milyar taşınma etme parası verirsen çıkarım dedi ev sahibine. Siteden zaten çok soğumuştuk, Evi sattık üstüne de borca girip havuzlu güvenlikli bir siteye taşındık binnnnn şükür. Onların kavgasından küfüründen bağrışından etkilenip az ağlamamıştım ben geceleri ne çok polisler geldi gitti evlerine çözümü yok öyle problemli komşunun, kaç kurtul.

Şuan öyle bir imkanım yok ki ya, borca girmek istemiyorum memleket bu durumdayken. Düzelmezmi diyorsunuz :(

Sosyal hizmetleri arayın özürlü çocuğu annesi yalnız bırakıyor çocuk bütün gece bağırıyor deyin hemen kapısına gidiyorlar şikayet edenin kim olduğunu da söylemiyorlar

Tahmin eder benim olduğumu...

Back