Merhabalar, fikrinizi almak istediğim bir konu var kızlar.
10 aylık evliyim, kendi evimiz. Evlendiğim günden beri yatakodama bitişik odadaki korkunç sesten inanılmaz rahatsızım. Yan komşunun çok da normal olmadığını tahmin ettiğimiz bir oğlu var, sanırım 8. sınıf civarı. Hanım oğlu ile yaşıyor. Yöneticiden ve diğer komşulardan duyduğumuz kadarı ile evine giren çıkan ve kadının geliş gidiş saatleri ile ilgili tevatürler var. Bu durumun kesinlikle bizi ilgilendirmediğini düşünüyorum ama apartman sakinleri aynı kanıda değil. Neyse beni ilgilendiren en önemli ve asli kısım; bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor. Bundan 5 ay önce eşimle istanbula gidip ailemin yanında kaldık 2 ay, sırf eşim delirip olay çıkarmasın diye, sonra geldik salonda karsılıklı uyuduk 2 ay sesi duymayalım diye. Ki bu hanım biz taşınırken eşim akşam iş çıkışı mobilyalarımızı kurdurmak zorundaydı saat 9 da gelip kapıya polis çağıracağım bu ne gürültü demiş.
Neyse ben dayanamadım, 2 hafta önce kapıda karşılaştık-dedimki hanımefendi geceleri oğlunuz çok ses yapıyor uyarırmısınız...
Bir daldı bana, ben çocuğuma birşey söyleyemem polis çağır diye. Şok oldum... Arkasından da sizin özel münasebet seslerinizden de ben rahatsız oluyorum dedi, bu sefer kan beynime sıçradı, dedimki neden bahsediyorsunuz sizin yüzünüzden ben 2 ay istanbulda kaldım ne sesi , bu ne terbiyesizlik dedim, sonrasında bağıra bağıra indi kadın gitti.
Yöneticiyi çağırdım eve, anlattım, o da ben ev sahibi ile konusurum dedi, 2 hafta oluyor hala her gece aynı ses ile sinirden ağlayarak uyuyorum. Eşimi zor tutuyorum çünkü kadını günde 5 farklı araba alıp bırakıyor eve, balkondan kaç kere şahit oldum.
Ya delireceğim çözüm bulamıyorum, eşim ben yapacağımı biliyorum ama ben evde yokken kapıyı çalarlar başkasını getirtir kadın kapıya diyor.
Polisten falan da çekinmiyor kadın. Ne yapacağım gerçekten artık katlanamıyorum