- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
Evim 2+1Yatak odanızı başka oda ile değiştirseniz olmuyor mu?
Salonumla olmaz değişimi zaten
diğer odamda çalışma odamız orayada yatak odası takımım sığmıyor düşündüm onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evim 2+1Yatak odanızı başka oda ile değiştirseniz olmuyor mu?
Düzelene kadar sadece yatağınızı o odaya götürseniz, diğer dolap fln yine yatak odasında kalsa. Tabi çok saçma, ne zamana kadar o şekilde yaşayacaksınız,bir belirsizlik var önünüzde. Satılığa çıkarırdım ben olsam.Evim 2+1
Salonumla olmaz değişimi zaten
diğer odamda çalışma odamız orayada yatak odası takımım sığmıyor düşündüm onu
Ya benim huzurumu kaçırmaya ne hakkı var bunların sinirden oturdum hem ağlıyorum hem beddua ediyorum. Polis de çözüm değil.Düzelene kadar sadece yatağınızı o odaya götürseniz, diğer dolap fln yine yatak odasında kalsa. Tabi çok saçma, ne zamana kadar o şekilde yaşayacaksınız,bir belirsizlik var önünüzde. Satılığa çıkarırdım ben olsam.
Bu aklıma gelmemişti, deneyeyimMadem bu kadar sıkıntı büyük onların uyudugi saatte de siz gürültü yapın kaldırın apartmanı ayağa. Olmadı binanın elektrik sartellerini indirin hiç etik olmaz ama en iyi ihtimal çocuğun bilgisayar kapanır ve rahat edersiniz
Yatak odasi duvariniza yalitim yapmayi deneseniz? Sesi baya keser rahat edersiniz.
Tam benim konum.. polis bisey yapmadığı için insanlar o kadar rahat ki. Benim yatak odamin duvari, yan dairenin salonu. Sabaha kadar cümbüşü siz düşünün.. suan bile son ses tv acik ve evin bütün cocuklari (3 veya 4 cocuk var) hepsi ayakta ve Inanilmaz gurultu var.. konuştuk, kibarca uyardık, kavga ettik yok. Anlaman anlamiyor.. tam 3 yildir bu sese katlanıyoruz. Birde surekli uyarmamizdan rahatsız olup mahkemeye vermekle tehdit ettiler bizi. Sizinkileride ayni bizim komşu gibi arsız. Bize evi sattiriyorlar sonunda. Imkaniniz varsa taşının. Sizin gibi oturma odasında kanepelerde yattik bir süre ama olmuyor insan rahat edemiyor, son care olarak kulak tıkaci aldik. 4 5 aydır o sekilde uyuyabiliyoruz sadece
Kendi evinizmiş sanırım konuşmaları şimdi gördüm, tek çare kaliteli bir yalıtım yaptırmak
Duvarınıza yalıtım yapmayı düşünebilirsiniz, sesi azaltabilir.
Polis çağırmak bu durumlarda pek işe yaramıyor, ceza kesilse bile bildiğim kadarıyla caydırıcı bir para miktarı değil. Polisler ilgilenmiyor yada polisler bir şey yapmıyor diyenler aslında sistemi eleştirmeli. Çünkü polis alıp karakola götürüp şikayetçi olduklarını belirtse bile mahkemeden bir sonuç çıkmıyor, yada çok hafif cezalarla çok geç süreçte mahkeme sona eriyor. Yani kısacası sistemde hata var polisler sadece aracı.
Apartmanca imza tıklayabilirsiniz, çocuğunuz falan yoksa da korkmayın sonra bela olur diye . En azından işin ciddiyetini anlar belki. Bana göre en mantıklısı ev sahibine gerekirse kiracı bulmayı ve kiracı bulana kadarki zararını karşılamayı teklif edip evden çıkartmalarını rica etmek. Kv min arkadaşı demişsiniz ev sahiplerini, durumun ciddiyetini söylese belki ikna eder. En azından kontrat bitmesine az vakit kala haberdar edip başka bir şeyi bahane ederek çıkartabilir.
Çok teşekkür ederim, araştırayım.Ben de 2 yıl önce benzer tarz gürültüden şikayetçiydim tıkaca hiç inanmıyordum ama beni kurtardı turuncu tıkaçlar var hanmfendi belki yardımcı olur 3M 1100 markası
Bu aklıma gelmemişti, deneyeyim
Onu yapamam ya güç bela almışlardır belki, insanım ben çünkü onlar gibi değilim, kul hakkına girer bu.Bilgisayar oynadigindan emin olduğunuzda 2 3 kere sartelleri indirirseniz o bilgisayarın işi biter zaten.
Vicdan konusunu size bırakıyorum tabi ki
Yapmamanız için yazdım zaten deneyeyim yazdığınız için :)Onu yapamam ya güç bela almışlardır belki, insanım ben çünkü onlar gibi değilim, kul hakkına girer bu.
O zaman imza toplayip attirmak cok daha kolay olmaz mi sizin icin? Tek careniz bu gozukuyor cunku maalesef yada ev sahibini ikna etmek... allah sabir versin. Cidden cok zor bi durumApartmanımız eşimin ailesinin mülkü üzerine yapılmış, kayınvalidemin 2 ayrı kiracısı daha var apartmanda, eşimin teyzelerinin kiracıları vs... O yüzden seçme şansı olmadı pek.
Kapılarını çalınca açmıyorlarda.Yapmamanız için yazdım zaten deneyeyim yazdığınız için :)
Öyle de , günahı boynuna 8-9 kişiyle aynı anda görüşüyor ve sağlam ayakkabı gibi durmuyorlar. Eşimin başını derde sokmak istemiyorumO zaman imza toplayip attirmak cok daha kolay olmaz mi sizin icin? Tek careniz bu gozukuyor cunku maalesef yada ev sahibini ikna etmek...
Tabiki helal etmiyorum, benim 3 yıldır uykusuz gecelerim sinir krizlerim onlardan misli misli çıksın inşallah. Artik gideceğim için cok umursamamaya çalışıyorum ama eşimle bu yüzden cok kavgalar ettik. Yan daire pek düzgün insanlar değiller, o yüzden kimse ses çıkartamıyor korkusundanNe kadar üzücü ve yorucu değil mi ?
Haklarımızı kesinlikle helal etme taraftarı olmayalım. Şu ramazan günü oruçlu oruçlu saydırtıyorlar bana, sabah 6 da bir ara lavaboya uyandım hala bağırıyordu, sonra sanırım bilgisayar masası üzerinde uyuya kaldı, çünkü horlama sesi de geliyordu. Mütehitte kağıttan yaptı duvarları herhalde