- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- Konu Sahibi LivreAmour
Kaymakamliga ve cimere fuhudla ilgili sikayette bulunun.Binadan cikarirlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apartmanımız eşimin ailesinin mülkü üzerine yapılmış, kayınvalidemin 2 ayrı kiracısı daha var apartmanda, eşimin teyzelerinin kiracıları vs... O yüzden seçme şansı olmadı pek.Tasınmadan once keske akıl edıp apartmanda kimler yasıyor diye sorsaydık, bunu kendim ıcınde diyorum.
Kaymakamliga ve cimere fuhudla ilgili sikayette bulunun.Binadan cikarirlar
Yok artık
Bu sadece bir söylenti, yani ne kanıt var ne birşey...
Yani bir sürü farklı arabalar gidip geliyor ama arkadaşım dese kim ne diyebilir, hem orası beni sahiden ilgilendirmiyor ya, ben sesten sıkıntılıyım
O zaman ses ivin davs acin ses olcer takilir
Annesi çocuğu gece bırakıp gidiyor ve çocuğun kulağında kulaklıkla müzik dinleyip oyun oynadığından çalınan kapıyı da açmıyor. Geçen hafta yöneticimize mesaj attım ses başlayınca, kapılarını çaldı. Açmadılar. Delirmem işten değilDinsizin hakkından imansız gelir derler.ne kadar delirebileceğinizi gösterin.sende aç cnm müziği son ses görsünler nasıl oluyor
çocukla konuşsanız görüyormusunuz hiç hani tatlı dille.ablacım senin sesinden uyuyamıyoruz.sen galiba kulaklık takıyorsun ama sesler olduğu gibi geliyor falan diye ?Annesi çocuğu gece bırakıp gidiyor ve çocuğun kulağında kulaklıkla müzik dinleyip oyun oynadığından çalınan kapıyı da açmıyor. Geçen hafta yöneticimize mesaj attım ses başlayınca, kapılarını çaldı. Açmadılar. Delirmem işten değil
Hiç çıkmıyor evdençocukla konuşsanız görüyormusunuz hiç hani tatlı dille.ablacım senin sesinden uyuyamıyoruz.sen galiba kulaklık takıyorsun ama sesler olduğu gibi geliyor falan diye ?
Merhabalar, fikrinizi almak istediğim bir konu var kızlar.
10 aylık evliyim, kendi evimiz. Evlendiğim günden beri yatakodama bitişik odadaki korkunç sesten inanılmaz rahatsızım. Yan komşunun çok da normal olmadığını tahmin ettiğimiz bir oğlu var, sanırım 8. sınıf civarı. Hanım oğlu ile yaşıyor. Yöneticiden ve diğer komşulardan duyduğumuz kadarı ile evine giren çıkan ve kadının geliş gidiş saatleri ile ilgili tevatürler var. Bu durumun kesinlikle bizi ilgilendirmediğini düşünüyorum ama apartman sakinleri aynı kanıda değil. Neyse beni ilgilendiren en önemli ve asli kısım; bu çocuk sadece bilgisayar oyunu oynayıp böğürüp anıra anıra gülüyor ve bunu gece saat 10'da başlayıp sabah 4-5'e kadar devam ettiriyor. Bundan 5 ay önce eşimle istanbula gidip ailemin yanında kaldık 2 ay, sırf eşim delirip olay çıkarmasın diye, sonra geldik salonda karsılıklı uyuduk 2 ay sesi duymayalım diye. Ki bu hanım biz taşınırken eşim akşam iş çıkışı mobilyalarımızı kurdurmak zorundaydı saat 9 da gelip kapıya polis çağıracağım bu ne gürültü demiş.
Neyse ben dayanamadım, 2 hafta önce kapıda karşılaştık-dedimki hanımefendi geceleri oğlunuz çok ses yapıyor uyarırmısınız...
Bir daldı bana, ben çocuğuma birşey söyleyemem polis çağır diye. Şok oldum... Arkasından da sizin özel münasebet seslerinizden de ben rahatsız oluyorum dedi, bu sefer kan beynime sıçradı, dedimki neden bahsediyorsunuz sizin yüzünüzden ben 2 ay istanbulda kaldım ne sesi , bu ne terbiyesizlik dedim, sonrasında bağıra bağıra indi kadın gitti.
Yöneticiyi çağırdım eve, anlattım, o da ben ev sahibi ile konusurum dedi, 2 hafta oluyor hala her gece aynı ses ile sinirden ağlayarak uyuyorum. Eşimi zor tutuyorum çünkü kadını günde 5 farklı araba alıp bırakıyor eve, balkondan kaç kere şahit oldum.
Ya delireceğim çözüm bulamıyorum, eşim ben yapacağımı biliyorum ama ben evde yokken kapıyı çalarlar başkasını getirtir kadın kapıya diyor.
Polisten falan da çekinmiyor kadın. Ne yapacağım gerçekten artık katlanamıyorum
Şimdi polis çağırdım bakalım.Anneyle evladı ayırmak çok kolay önerilecek bir şey değil ama, gerçekten anlattığınız gibiyse, çocuk geceden sabaha bilgisayarda oyun oynuyorsa, evde uzun süreli tek kalıyorsa, anne çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişimini ihmal hatta istismar ediyor demektir. Sosyal hizmetlere ihbar edebilirsiniz belki, en azından durumun ciddiyetini anlayıp daha dikkatli olabilir içinde annelik duygusu varsa.
Konuşuldu ben uyarırım dedi ev sahibi değişen hiçbirşey olmadı.Ev sahibiyle konuşuldu mu evden çıkarsın başka çare yok gibi görünüyor kadın çirkef belli düzelmez ne yaparsan yap
Allah yardımcın olsunHiç çıkmıyor evden
çocuğum hasta diyormuş ev sahibinesevgilimle ben de oyun oynarken inanilmaz gaza geliriz, hele ki online oynuyorsak arkadaslarimizla birlikte abartir birbirimize tezahurat falan yapariz. bir kere de beni komsu uyarmisti, cok degil ama gecen gun cok ses oldu diye cok kibarca soyledi. utanctan yerin dibine girdim o gunden sonra ekstra dikkat etmeye basladik. aklim almiyor nasil boyle davranabildiklerini.
yonetici aksiyon almadiysa siz yoneticiden ev sahibinin numarasini isteyin, belki direkt sizin konusmaniz daha etkili olur. cok zor durum gercekten.
Allah yardımcın olsun canım cahille uğraşmak çok zor Allah komşunun da hayırlısını versin derler ya doğru işte... Tekrar siz konuşsanız eşinizle birlikte ev sahibiyle olmaz mı acabaKonuşuldu ben uyarırım dedi ev sahibi değişen hiçbirşey olmadı.
çocuğum hasta diyormuş ev sahibine
bende hasta oluyorum ama 10 ay oldu artık katlanamıyorum
polis geldi az önce kapıyı bile açmadılar
yine ses devam
kayınvalidem de konuştu ev sahibi ile arkadaşıymış sanırımAllah yardımcın olsun canım cahille uğraşmak çok zor Allah komşunun da hayırlısını versin derler ya doğru işte... Tekrar siz konuşsanız eşinizle birlikte ev sahibiyle olmaz mı acaba
Duvara bu akşam üç kere vurdum sesde gram değişme olmadıgercekten ne kadar gerizekali insanlar var buradan ben sinir oldum. herhalde ben olsam cocuk oyle bagirdiginda ya duvarlara vurur ya da onun duymasi icin kes sesini artik falan diye bagirirdim. cocuk falan degil canavar yani.