• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan Komşu Sorunsalı

Bizim üst komşu çocukları öyle bir zipliyorlar ki, belki inanmazsınız ama bizim camlarimiz titriyor.
Deprem oluyor sanıyoruz ailecek, onlar zıplayınca bizim kolonlar gümbürdüyor.

Bilmiyorum biz mi çok tolore ediyoruz.
Bu insanlar bir de bizim yeni tasindigimiz zamanlar oğlumun ağlama sesine, yüzüme karşı bizde anası bakamıyor diyoruz dediler.

Çocuklarının en küçüğü 10 yaşında onlarin.
Oğlum daha 2.5 yaşında yoktu.
Velhasıl hep duymaza geldim, kavga gürültü olmasın, herkes de bir agresyon tavan zaten diye.

Anlattığıniz profilde bir komsuyla baş edebileceğinizi sanmıyorum açıkçası.
Şahsen ben baş edemezdim.
Çözüm inşallah taşınır, bu zamanda bunun için ev satıp başka eve geçmek de maddi manevi külfet, zahmet....

kayınvalidem de konuştu ev sahibi ile arkadaşıymış sanırım
ama umurlarında olmadı kadın ve oğlunun, anlayamıyorum gerçekten bir insan evladına bu yapılır mı ya
eşimi de gaza getirmek istemiyorum ama kendim zaten çıldırdım, bu gece de yatakodamızda yatamayacağız herhalde, ben çalışma odasına kaçtım eşim salonda uyuyakaldı-bende mülteci gibi orada yatıcam herhalde
Elektriklerini kesin sigortadan.

Hay Allah ya ne yüzsüz insanlar var tek çare oradan kaçmak gibi geldi bana.

Ya taşınacaksınız ya da yatak odanızı başka odaya geçireceksiniz. Baş edilecek bir tip değil. Allah yardımcınız olsun.

Annesi çocuğu gece bırakıp gidiyor ve çocuğun kulağında kulaklıkla müzik dinleyip oyun oynadığından çalınan kapıyı da açmıyor. Geçen hafta yöneticimize mesaj attım ses başlayınca, kapılarını çaldı. Açmadılar. Delirmem işten değil :KK43:
Şalteri indirse yönetici o ara ne oldu diye kapıya geleni de duyar mecburen.

kayınvalidem de konuştu ev sahibi ile arkadaşıymış sanırım
ama umurlarında olmadı kadın ve oğlunun, anlayamıyorum gerçekten bir insan evladına bu yapılır mı ya
eşimi de gaza getirmek istemiyorum ama kendim zaten çıldırdım, bu gece de yatakodamızda yatamayacağız herhalde, ben çalışma odasına kaçtım eşim salonda uyuyakaldı-bende mülteci gibi orada yatıcam herhalde
Ay çok zor yaa allah ıslah etsin ne diyelim bir çaresi bulunur inşallah

Back