Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yan dairemde ki nemrut ev sahibibim :((
- Konu Sahibi memure06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayatında dünya malından başka hiçbir rengi olmayan zavallı bir kadın işte... zavallı ki yaşam kalitesinin kesinlikle malla mülkle orantılı olmadığının canlı bir ispatı, uğraşacak hiçbir şeyi yok zavallının başkalarının evine rahatlıkla girip çıkacak kadar da aylak, boş ve görgüsüz...
hayatında dünya malından başka hiçbir rengi olmayan zavallı bir kadın işte... zavallı ki yaşam kalitesinin kesinlikle malla mülkle orantılı olmadığının canlı bir ispatı, uğraşacak hiçbir şeyi yok zavallının başkalarının evine rahatlıkla girip çıkacak kadar da aylak, boş ve görgüsüz...
o kadar güzel özetlemişsinki bu kadını alkisalkisalkis
dün kargocu geldi bir siparişimi getirdi. adam kapıyı çaldı ben üzerime bir ceket alıp kapıyı açıcaktım hemen ki bir baktım bizimki kargocuyu yakalamış onunla bile benim dedikodumu yapıyor. o kapıyı açmaz sen bana ver ben veririm diyordu kargocuya kaydirigubbakcemile3 ne getirdin içinde ne var paketin diye adamı sorguya çekiyor. bende birden kapıyı açınca bozuldu ben seni evde yok sanıyordum dedi. ben kargocu gidene kadar onun ne sözlerine karşılık verdim ne de yüzüne baktım.sanki orada kimse yokmuş gibi imzalamam gereken yerleri imzaladım, kargonun parasını ödedim vs.onu yok farzettim adam gidene kadar. adam da çok sinirlenmiş başını sallıyordu sağa sola eyvahedigeldismile adam gidince de gittim içimdekileri söyledim bir bir. hiç üslubumu bile bozmadan kendime yakışır şekilde sizlerin de söylediği herşeyi söyledim.
bu huyu hep var zaten. bana biri geldiğinde sanki kendi ziline basılmış gibi hemen bu da açar kapıyı.(evinin kapısını silme bahanesiyle eline bir bez alır koşar kapıya hemen) bayan yada erkek olsun farketmez, benim evime sadece kendisinin misafir olma hakkı var ona göre.
tartışmamızdaki cümleleri uzun uzadıya anlatmama gerek yok sanırım.çünkü sizlerin söylediği herşeyi bir güzel saydım.
ve sıkı durun tartışmanın en önemli cümlelerini söylüycem. "benim bu evden gelecek kiraya ihtiyacım yoktu, ben, bana komşu ol diye verdim burayı kiraya" dedi.
bende " sen bu huyda oldukça kimse komşun olmaz senin" dedim.
sonra da "ben senin tahmin ettiğin kadar kötü biri değilim" diye demagoji yapmaya çalıştı.
bende "keşke tahmin ettiğim gibi olsaydın, tahmin ettiğimden de kötü çıktın" dedim. görüşmek istemediğimi belirttim. çıktım geldim.arkadan bağırdı durdu dediğiniz gibi müziği de açtım. kaç aydır niye bunu yapmamışım kendime kızdım sonrada. burada bu kadından çektiklerimi bir ben bilirim bir Allah turkbayragi
Haa....alkisalkisalkis.iste böyle.....cak kizkaydirigubbakcemile5
Oh be....sanki ben rahatlamis gibi hissettim kendimi vallaha.....ne o öyle ya.
Cok güzel yapmissin canim..olumunekankayizsmile..kesinliklede taviz verme birdaha:umursamaz:
arkadaşlar sayenizde üstesinden geliyor gibiyiz bu işin. gelemiyor artık.
ama yine de bu fırtına öncesi sessizlik de olabilir. bu böyle şeyleri sineye çekecek biri değil çünkü. bakalım zaman gösterecek. tüm gelişmeleri sizinle paylaşıcam ve el birliğiyle kurtulcaz inşallah. şimdilik gelen giden yok. ne rahatmış böyle valla. günün büyük bir bölümünü diken üstünde geçiriyordum
ama yine de bu fırtına öncesi sessizlik de olabilir. bu böyle şeyleri sineye çekecek biri değil çünkü. bakalım zaman gösterecek. tüm gelişmeleri sizinle paylaşıcam ve el birliğiyle kurtulcaz inşallah. şimdilik gelen giden yok. ne rahatmış böyle valla. günün büyük bir bölümünü diken üstünde geçiriyordum
arkadaşlar sayenizde üstesinden geliyor gibiyiz bu işin. gelemiyor artık.
Bence simdi o sok oldu, senden böyle bir tepki gelecegini tahmin etmedi beklemedi....
Simdi en önemlisi sakin birdaha taviz vermemek.....apartmanda karsilasanda suratini as sadece bir kuru selamin aleykum oldu bitti....konusmak samimi olmak istersede hic yüz verme...isim var, cocugumu uyutucam gibi bahanler uydur...a.s
Gerekirse esinde koysun tavrini....ne bu ya...insanin kendi evinde rahati olmicakda nerde olucak.
kızlar tahminlerim doğru çıktı. fırtına öncesi sessizlik demiştimya.. yine olan oldu.
bu kadın arsız laftan sözden anlamaz bu. kısaca olayı anlatayım.
bugün kızım biraz huysuzdu diş çıkarıyor yine. havada iyiydi biraz, giydirdim dolaştırmaya çıkarıcaktım. onu giydirdim hole oturttum bende giyiniyordum. bizimki başladı kapıyı tak tak tak çalmaya alacaklı gibi. (sırf bu kadın yüzünden evin zilini iptal ettiğimizi söylemiştim önceki yazılarımda) o nedenle kapıyı resmen tekmeliyor açayım diye. sanırsınız ya bu kadın kirayı ödemedi, yada evine bir zarar verdi.
herneyse zaten hemen kapının yanındaydım holde. çocuk ben yanından ayrılınca durmadığı için kıyafetlerimi bile onun yanına getirdim holde onun yanında giyinecektim. o arada bu kapıyı resmen tekmeler gibi çaldı üzerime birşey takmaya bile fırsatım olmadan kendim kenara çekilerek kapıdan sadece başımı uzattım ne istediğini sordum. o da tabiki eve girmek üzere geldi ya, kaç gündür teftiş yapamadı ya çatladı çatladı. sana geldim dedi yüzsüz. müsait değilim üzerimi giyiniyorum bebeği gezdirmeye çıkarcam dedim. daha önce söylemiştim bir defasında sırf bu kapıyı alacaklı gibi çalıyor banyodan yarıda çıkıp açtım kapıyı diye. o günkü durumdan söz ediyor sözde.sende ne zaman gelsem ya giyiniyorsun ya soyunuyorsun ya banyo yapıyorsun bu da iyi bahane dedi. ya kapının arkasında sadece iç çamaşırlarımla duruyorum inanmıyor kadın ya. ispat mı istiyorsun dedim kolumu gösterdim. ikna olmadıysan tamamen çıkayım karşına diye çıkıştım. kadının adı hatice. hatice hazretleri gelcek diye "hazır ol" da mı bekleyeyim işim var gücüm var bebeğim var. bi evin bir insanıyım her sorumluluk bana bakıyor. ben senin gibi eli boş değilim dedim.
gürledi gürledi..
saat 3 civarı falandı sanırım saat zaten biz çıkarken. akşam oldu artık bu saatte gezmeye gidilmezki insan üzerini değiştirsin diyor inanmıyor. birde ne dese beğenirsiniz " ne zaman gelsem soyunuyor yada giyiniyorsun hep çıplak mı geziyorsun" diye tekrarladı sonra. evimin içinde nasıl dolaşacağımı sana mı soracağım dedim.
o sırada komşular çıktı onlar çıkınca da diyorki bana "beni her gördüğünde bize gel oturalım diye beni durdurmuyorsun, geldiğimde de soyunuyorum giyiniyorum banyodayım diye bahaneler bulup açmıyorsun". cümle aynen bu. ben hiç bir zaman böyle çağırmadım kaldıki benim kendime bile ayıracak vaktim yok ki sana olsun dedim. ama yüzsüz bağıra bağıra gitti evine. buyrun burdan yakın.
bugün kızım biraz huysuzdu diş çıkarıyor yine. havada iyiydi biraz, giydirdim dolaştırmaya çıkarıcaktım. onu giydirdim hole oturttum bende giyiniyordum. bizimki başladı kapıyı tak tak tak çalmaya alacaklı gibi. (sırf bu kadın yüzünden evin zilini iptal ettiğimizi söylemiştim önceki yazılarımda) o nedenle kapıyı resmen tekmeliyor açayım diye. sanırsınız ya bu kadın kirayı ödemedi, yada evine bir zarar verdi.
herneyse zaten hemen kapının yanındaydım holde. çocuk ben yanından ayrılınca durmadığı için kıyafetlerimi bile onun yanına getirdim holde onun yanında giyinecektim. o arada bu kapıyı resmen tekmeler gibi çaldı üzerime birşey takmaya bile fırsatım olmadan kendim kenara çekilerek kapıdan sadece başımı uzattım ne istediğini sordum. o da tabiki eve girmek üzere geldi ya, kaç gündür teftiş yapamadı ya çatladı çatladı. sana geldim dedi yüzsüz. müsait değilim üzerimi giyiniyorum bebeği gezdirmeye çıkarcam dedim. daha önce söylemiştim bir defasında sırf bu kapıyı alacaklı gibi çalıyor banyodan yarıda çıkıp açtım kapıyı diye. o günkü durumdan söz ediyor sözde.sende ne zaman gelsem ya giyiniyorsun ya soyunuyorsun ya banyo yapıyorsun bu da iyi bahane dedi. ya kapının arkasında sadece iç çamaşırlarımla duruyorum inanmıyor kadın ya. ispat mı istiyorsun dedim kolumu gösterdim. ikna olmadıysan tamamen çıkayım karşına diye çıkıştım. kadının adı hatice. hatice hazretleri gelcek diye "hazır ol" da mı bekleyeyim işim var gücüm var bebeğim var. bi evin bir insanıyım her sorumluluk bana bakıyor. ben senin gibi eli boş değilim dedim.
gürledi gürledi..
saat 3 civarı falandı sanırım saat zaten biz çıkarken. akşam oldu artık bu saatte gezmeye gidilmezki insan üzerini değiştirsin diyor inanmıyor. birde ne dese beğenirsiniz " ne zaman gelsem soyunuyor yada giyiniyorsun hep çıplak mı geziyorsun" diye tekrarladı sonra. evimin içinde nasıl dolaşacağımı sana mı soracağım dedim.
o sırada komşular çıktı onlar çıkınca da diyorki bana "beni her gördüğünde bize gel oturalım diye beni durdurmuyorsun, geldiğimde de soyunuyorum giyiniyorum banyodayım diye bahaneler bulup açmıyorsun". cümle aynen bu. ben hiç bir zaman böyle çağırmadım kaldıki benim kendime bile ayıracak vaktim yok ki sana olsun dedim. ama yüzsüz bağıra bağıra gitti evine. buyrun burdan yakın.
kızlar tahminlerim doğru çıktı. fırtına öncesi sessizlik demiştimya.. yine olan oldu.
gürledi gürledi..
kaydirigubbakcemile3
kudurdu kudurduuuuuuuuuuu catliyorrrrrrrr haticeeekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kudurdu kudurduuuuuuuuuuu catliyorrrrrrrr haticeeekaydirigubbakcemile3
hahahahaha HATİCEEEEEEEEEE bayıldım buna kaydirigubbakcemile3
haticeeeeeeee hanım kudurrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 :roflol:
eşim şehirdışına görevli gitti. haftaya geliyor gelince o da artık patlatacak ensesine. yeter artık diyor. eşinin bürosuna gidip konuşcaz ama ne fayda, kocası bu kadının korkusundan altına yapar. sırf bu huyları yüzünden o kadar yalnız ki; balkonda oturur tek başına izler durur etrafı
- 21 Eylül 2009
- 9.820
- 10.150
- 773
böyle insanlara acımıyorum..
yalnızlığı hak etti...
insanlarla iletişim çok önemli, tabi bu da karakter meselesi...
akıllı uslu duraydı geçimsiz kadın..
Güzelim kac yasindasin? olumunekankayizsmile
En fazla 20 öyle degilmi?
Bak iste...aklin yasta degil basta oldugnun bir ispati daha....
Koca kadin bunlari düsünemyor ama gencecik insan bunun bilincinde...
Memurecim hicccc takma....delirsin dursun....bayanssulusmile
geçenlerde kayınvalidemler geldi şehirdışından. misafir gelince daha bir yüz buluyor, ben marketteyken çalmış kapıyı, kaynanamda almış içeri ne bilsim garibim. daha ona anlatacak vaktim olmamıştı. kaynanamda o gidince ayy fenalık geldi nasıl bir kadın bu diyor. eve bir geldim almış kaynanamı karşısına "ben kırmızı etten başka birşey yemem, evimizde o kadar bol ki çoğu zaman atıyorum etleri" gibi çok aşağılık laflar etmiş, sözde övünmüş. ben girdim yanlarına 2 saat kadar da ben yanlarındayken etten bahsetti. kaynanamın evi halil ibrahim sofrası gibidir oysa. ama hiçbir gün de bununla övünmez yani. çok sinir olmuş olacakki bu kadına; "aslında kırmızı eti biraz kessen iyi olur kilon almış başını gidiyor 200 e merdiven dayamışsın" dedi. kolay kolay sinirlenmez yoksa kaynanam. senmisin onu diyen ona karşılık da bir sürü övündü "yemekleri çok lezzetli ve etli yaparım, haliylede yiyorum, kilomu da alıyorum" diyor.
yine yakın bi zamanda benim annem geldi ona da bir sürü övündü durdu. balkonda annemi görüyor "ne zaman gideceksin, hayırdır niye bu kadar kaldın, yoksa kocanla mı aranda sorun var" diyormuş. annemin kaldığı da 10 gün. bu kadar densiz bir insan.
bu kadının komşusu olur mu?
ama sizlerin dediği gibi bunun en tahammül edemediği şey yok sayılmak. bunu artık öğrendim. çatlıyor..
birde kıskançlık huyu var. ben evime halı aldım gitti tüm ankarayı aradı taradı aynı halıyı buldu aldı. yatak örtüsü aldım gitti aynını buldu aldı. onun yaşına hiç gitmeyecek bir yatak örtüsü halbuki.şıngır şıngır taşlı birşey :)) bu kadın benim annemden bile büyük oysa, ama benle yarışıyor. bunlar beni hiç enterese etmez varsın alsın. ama sözü şuraya bağlayacağım. mutlu aileleri de kıskanıyor. eşimle iyi geçiniriz, eşim bensiz haftasonu bir kere bile dışarı çıkmaz. heryere benimle gider. haftaiçi ne kadar yorulursa yorulsun haftasonu beni gezdirir, işten gelir yorgun da olsa her akşam beni dışarı çıkarır dolaşırız falan.onun eşi ise zaten sabah ezanında evden kaçıyor bunun yüzünden. daha bir kere bile eşiyle yanyana görmedim dışarda. bir defa markete bile gittiklerini görmedim ikisinin. buna da haset ediyor işte. dışardan bu yüzden de moralimizi bozuyor..
çünkü laf arasında üst katımızdaki yeni evlileri falan kıskandığını da farkettim. herkesle yarıştırıyor kendini haspam
yine yakın bi zamanda benim annem geldi ona da bir sürü övündü durdu. balkonda annemi görüyor "ne zaman gideceksin, hayırdır niye bu kadar kaldın, yoksa kocanla mı aranda sorun var" diyormuş. annemin kaldığı da 10 gün. bu kadar densiz bir insan.
bu kadının komşusu olur mu?
ama sizlerin dediği gibi bunun en tahammül edemediği şey yok sayılmak. bunu artık öğrendim. çatlıyor..
birde kıskançlık huyu var. ben evime halı aldım gitti tüm ankarayı aradı taradı aynı halıyı buldu aldı. yatak örtüsü aldım gitti aynını buldu aldı. onun yaşına hiç gitmeyecek bir yatak örtüsü halbuki.şıngır şıngır taşlı birşey :)) bu kadın benim annemden bile büyük oysa, ama benle yarışıyor. bunlar beni hiç enterese etmez varsın alsın. ama sözü şuraya bağlayacağım. mutlu aileleri de kıskanıyor. eşimle iyi geçiniriz, eşim bensiz haftasonu bir kere bile dışarı çıkmaz. heryere benimle gider. haftaiçi ne kadar yorulursa yorulsun haftasonu beni gezdirir, işten gelir yorgun da olsa her akşam beni dışarı çıkarır dolaşırız falan.onun eşi ise zaten sabah ezanında evden kaçıyor bunun yüzünden. daha bir kere bile eşiyle yanyana görmedim dışarda. bir defa markete bile gittiklerini görmedim ikisinin. buna da haset ediyor işte. dışardan bu yüzden de moralimizi bozuyor..
çünkü laf arasında üst katımızdaki yeni evlileri falan kıskandığını da farkettim. herkesle yarıştırıyor kendini haspam
allah yardımcın olsun
konunu ılk okudugumda
cokk uzulmustum
hamılelıgımın son gunlerı oldugu ıcın yazamadım
sımdı dogum yaptım
ohhhh ıyı yapmıssın
ona anladıgı dılden konusmak lazımmm
çatlada patla haticeeeeeeeeeeeeeeeee
canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. neyin oldu kızmı erkekmi? yorumun için de teşekkkür ederim. iyiki varsınız hepiniz. işte kk dostları böyle oluyor. garibim doğum yapmış benim derdime ortak oluyor. çok teşekkür ederim hepinize. opuyorumnanaktan
konunu ilk yazdığın günden beri takip ediyorum canım.allah kolaylık versin diyorum öncelikle.ben de bir kiracıyım ve şunu çok iyi öğrenmiş bulunmaktayım ki kiracı olmaktan daha da zoru ev sahibi ile aynı binada oturmakmış.ben senin yaşadığın kadar sıkıntı tabii ki yaşamadım ama yine de ev sahibi ile aynı binada oturmayı kimseye tavsiye etmiyorum.allah herkesi kiracı olmaktan kurtarsın inşaallah.sevgilerimle...