• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan dairemde ki nemrut ev sahibibim :((

Güzelim kac yasindasin? olumunekankayizsmile

En fazla 20 öyle degilmi?

Bak iste...aklin yasta degil basta oldugnun bir ispati daha....

Koca kadin bunlari düsünemyor ama gencecik insan bunun bilincinde...:delphin:

Memurecim hicccc takma....delirsin dursun....bayanssulusmile

21 yaşındayım.. Sanırım ablamsınız. teşekkürler...
Böyle insanlar her yerde..
Önceden ipler verilmiş kadının eline o da havalandı..
Bişey değill memure hanım patlatır onun havasını kaydirigubbakcemile5

reyyancım Allah benimkini düşmanımın başına vermesin. çok dengesiz ve dillere destan bir hatun anlattıklarım sadece çeyreği inanki :)

gerçekten aynı binada çok zor arkadaşlar benim yaptığım hatayı aman kimse yapmasın. ne kadar iyi olursa olsun hiç alemi yok.

bu apartmanda başka 3 kiracı daha var. 3 ünün de ev sahibi aynı kişi.almanyada oturuyor evsahipleri. yazın geldiğinde bile kontrat yenilemek için kiracının evine gitmemiş rahatsız etmeyeyim diye.kiracının eşiyle dışarda buluşup kontratı yenilemiş bu kadar düşünceli insanlar da var. Allah böyleleri ile karşılaştırsın

Son düzenleme:
bizim eski ev sahibimizde öyleydi ayy "ALAMAN"dı kendileri öyle tabir eder kendisi apartman içinde Nain diye bağrışları sinir ederdi beni. eve girince başlardı banyodan gezmeye fayanslara bakardı çizilmiş mi diye annem acayip titizdir bişiy bulamazdı banyodan çıkardı saçlarının taratmaya gelirdi hasta olurdu kremlerini sürdürmeye gelirdi az demir kapıyı hızlı örtseydi sesi gelirdi "olmaz böyle olmaz böyle " hatta bir seferinde annem çalışyordu kömürlü sobalar vardı o zaman kömür taşımışlardı merdivenleri 5kglik çamaşır suyuyla yıkamıştı annemde açık çamaşır suyu almış iyi çıkarmamış annemde rica etmiş yarın işten gelince tekrar yıkarım sorun etme demiş ama bu dinler mi ertesi gün öyle bağırmıştı ki bende ilkokula gidiyordum korkudan evden çıkamamıştım:çok üzgünüm:
ama annem sabretti kurtulduk evinden arkamızdan hep işte onları çok seviyordum asla daha öyle kiracı bulamam falan çok söyledi.annem dediki evim olunca kapıları kütür kütür örtcem dedi inan ki bazen aklımıza gelince kapıları kütür kütür örtesimiz geliyo bazen yapıyoruzda
ne diyelim Allah tez zamanda kendi evinize geçmeyi nasip eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:

elfcn canım ne kötü insanlar var aklım almıyor. cehaletten başka birşey değil. sabancının meşhur hikayesini duymuşsunuzdur çorabını bile götüremedi öteki tarafa. bu ev sahibi insancıklarda ondan farklı olmayacak oysa

kendilerini birşey sanıyor tam bir sonradan görmeydi almayaya gitmeden önce perdesini takmaya kornij i bile yokmuş Allah işte evinin ordan bulvar geçiyor heralde evi yıkılcak işte kimseye kalmıyor

Valla kızlar biz 2 dairenin evsahibi 1 dairenin de kiracısıyız...
Bizim 2 ev de çalıştığımız yere çok uzak olduğu için onları kraya verip biz de bize uygun biryerde kirada oturuyoruz...
Kiracılarımızı sadece evi ilk verdiğimizde gördük, ondan sonra da hiiç ama hiç görmedik, yolda görsem tanımam yani o derece.. Kirayı günğnde yatırsın, evimez arar vermesin o bana yeter.. Zaten zarar verse de çok umrumda değil, depositosu var depositoyu vermem zarar verdiği yerleri yaptırırım...
Benim ev sahibim aynı apartmanda değil ama karşı apartmanımızda... Buna rağmen kirayı bankaya yatırırız... Elden vermeyiz belgeli olsun diye...
Ama biz görüşürüz mutlaka yılda 1-2 kez çaya yada yemeğe davet ederim, herseferinde ya ufak bir hediye yada tatlıyla gelirler.... Yaşça bizden çok büyük olmalarına rağmen çok hoşsohbet insanlar...

Bu biraz da şans işi....

Back
X