• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan dairemde ki nemrut ev sahibibim :((

eşime diyormuşki "kapıyı geç açıyor hep, işkillenmiyor musun?" eşimde kızmış ben eşime dağlar kadar güveniyorum siz rahat olun demiş.

bunu kocama diyecek kadını,paramparça ederim..
ahlaksız terbiyesiz kadın,çekin gidin ya..
zehir zıkkım olsun 3000tl ,çekin gidin..

anladım canım,evet keyfi olarak yenilemeyebilirler ancak bu ihtimali düşünerek alttan almayn bence,çünkü bu kadar katlanmışsınız herşeyine,birde gıcıklığına yenilemezse yanına kar kalır ve sana da çok koyar.

sizin namusunuza laf atmış aklınca ama şu vergi kaçırma şeysi iyi fikir bak eline koz geçmiş.
valla çok sabırlısınız ben hayatta dayanamazdım

ha son olarak bu konuda ondan çeken komşularınızdan yardım alabilirsiniz

Allah düşmanımı bile kiracı yapmasın diyorum artık. bir önceki evimde 3 sene oturdum. ev sahibim olan bayanla birbirimize sımsıkı sarılarak helalleşerek ayrıldık. bizden çok memnundu. bizde ondan tabi. olması gereken gibi idi yani ilişkimiz.

dualarımda hep söylerdim bu sözü ama bugünlerde daha da bir anlam kazandı "Dünyada MEKAN, Ahirette İman"

siz hem eşinizle toplamda 6000tl alacak kadar iyi bi işte çalışıyorsanız eğitiminizde yüüksek olmalı ve kendinize güveninizde olmalı..bu anlattıgınız şeyler bana çok saçma geldi..bi insan nasıl kabul edebilir bu şekilde evine müdahale edilmesini.madem o kadar çoook para alıyorsunuz ve madem istediginiz evi satın alabilecek geliriniz var,ne diye sırf evsahibi diye böyle bi kadını çekmek zorundasınız anlamadım açıkçası.ne demek canım saat başı evi teftiş etmeler..hadi pasif biri olursunuz yada o evden çıkamayacak kadar maddi durumunuz kötü olur mecbursunuzdur tamam derim ama bana çok alakasız geldi herşey

siz hem eşinizle toplamda 6000tl alacak kadar iyi bi işte çalışıyorsanız eğitiminizde yüüksek olmalı ve kendinize güveninizde olmalı..bu anlattıgınız şeyler bana çok saçma geldi..bi insan nasıl kabul edebilir bu şekilde evine müdahale edilmesini.madem o kadar çoook para alıyorsunuz ve madem istediginiz evi satın alabilecek geliriniz var,ne diye sırf evsahibi diye böyle bi kadını çekmek zorundasınız anlamadım açıkçası.ne demek canım saat başı evi teftiş etmeler..hadi pasif biri olursunuz yada o evden çıkamayacak kadar maddi durumunuz kötü olur mecbursunuzdur tamam derim ama bana çok alakasız geldi herşey

canım ben yazmıştım önceki yorumlarımda.şuan memurum ben ama öğretim görevliliği için birkaç başvuru yaptım. biraz kısmet işi. yarın kazandın diye beni çağıradabilirler ya da herhangi bir göreve yerleşmem belkide 1 2 yılı da bulabilir. ümitliyim şansım yüksek bu konuda ama yinede nasip kısmet yani. bu şehirde ne kadar kalacağımız meçhul.belki bir ay sonra burada olmayabiliriz. bu nedenle eşim ankaradan ev almaya yanaşmıyor. ama ikna edebilirim.işte bu noktada fikrinizi almak istedim. yani siz olsanız belki 1 ay sonra gideceğiniz bir şehirden bu şartlar altında eşinizi ikna edip ev alır mıydınız yoksa bu kadınla mücadele edip,şimdilik dişinizi sıkıp, şehirdışında görevinize yerleşince mi ev alıp taşınırdınız. ayrıca gelirimizi şartlarımızı özetlemek açısından yazdım sadece.

asıl sorun şu anda ileriyi göremiyor olmamız. sizin deyişinizle alakasız olma durumu buradan kaynaklanıyor. yani bugün burdan ev aldım taşındım, yarın şehirdışında öğretim görevliliği işim olduğu anda bu sefer tekrar yine bir taşınma durumu olcak, ne bileyim çok kararsızım. kalalım bu evde desem bu kadın çekilecek gibi bir dert değil.aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali

ayrıca her ne kadar nakliyeci olayı falanda olsa tam teşekküllü bile taşıtsanız taşınma işi başlı başına çok zor bir iş. nakliyeci ne bilir senin neyi nereye yerleştireceğini. ufacık bebekle sürekli taşınmak kolay birşey değil bunu gözüm yemiyor. taşınırsam ancak ev alıp taşınırım heralde. buradan ev alma konusunda eşimi razı mı edeyim sizce arkadaşlar, yoksa görevim netleşene kadarr bu kadınla elimden geldiği kadar mücadele mi edeyim?

birde dediğiniz gibi bende eşimde eğitimliyiz kendimize güvenimizde son derece yerinde. ama bu kadın dedimya herkesçe mimli biri. buna güven müven sökmez gibi bacım. kocası bile bıkmış.adam gece 12 de eve gelip sabah 5 te çıkıyormuş tekrar evden

Aman Allah bu nasıl bir insancıktır yaa.sizde de peygamber sabrı varmış hakikaten
bende sizin gibi ev sahibimle karşılıklı oturuyorum apartmandaki hemen hemen herkesle kendisi kavgalıdır yada mesafelidir kapı deliğinden çok gözetlerler beni biliyorum ağızlarından kaçırdıkları için ama delikten bakarım keyfime göre almak istersem evime alırım canım konuşmak istemezse hiç açmam kim olursa olsun yada istediğini söylesin neden onun söylediklerine önem veriyorsun ki madem herkes ne olduğunu biliyo ona muhtaç mecbur da değilsiniz kapıyı açmak zorunda da değilsiniz.
ne demek teftiş kirli sepetine kadar bakmalar parasını verdiğiniz evin çok hesabını veriyorsunuz bence açmam ben olsam kapıyı sırf suratını görmemek için cama balkona da çıkmam alışır herhalde oda zamanla yani.

Ay bu şaka mı ? Ne sanıyor bu kadın kendini ev değiştirin diycem ama bu kışta küçücük bebekle zor yani.
Vallahi büyük konuşmayım yerinizde olsam çirkefle çirkef olurum olayı polislik hale getiririm ne bu böyle hergün kabus gibi akannehir

Arkadasim sen melake falanmisin?:1shok:

Kadinin bu piskinliklerine, yüzsüzlüklerine, saygisizliklarina karsilik hicmi elini beline koyup hooopppp ne oluyoruz demedin?:mymeka:

Oraya kira ödedigim müddetce orasi benim evimdir....ev sahibide olsa öyle zart zurt gelemez kardesim....Evime girecek öyle kafasina estigi gibi, odalarima bakacak, zirt pirt zili calacak, vay efendim niye kapiyi acmiyorsun diyecek....alsanaalsanasmile

Sana ne be kadin, isin yokmu senin, beni rahatsiz edip durma yoksa bu merdivenleri yalatirim sana der kapiyida suratina kapatirdim.:mymeka:

Cirfkefliginle milletin gözünü korkutmus....ondan cirkef olurum görür günü....

Kusura bakma ama sende cok sessiz kalmissin....olmaz

canım eğer 6 ay daha oturma durumun varsa, o 6 ay boyunca bir kere bile ona kapıyı açma.. kocan senden emindir heralde, onun iftiralarına kanacak hali yok.. komşular desen hepsi nebiçim bir insan olduğunu biliyorlardır.. korkacak hiçbirşeyin yok...

kiracı oldun diye ev sahibine sürekli evini gezdirecek, rapor verecek halin yok... onu eve almak zorunda değilsin.. bence siz kapıyı açmadıkça zamanla ayağını kesecektir o da..

arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam. artık ona kapı açmak yok. iş olacağına varır. valla sizle dertleşince ne kadar rahatladım anlatamam.İYİKİ VARSINIZ. artık bu kadının çirkefliklerini gördükçe kendime güvenimi bile yitirmişim sanırım. sizinle dertleştikten sonra tekrar cesaretim yerine geldi. bu kadın kiracısı olmayan alt kattaki öğretmen komşuma bile neler yaptı görseniz :) insanlar bunu evine almıyor bu da insanların evine dışardan gördüğü kadarıyla müdahale edior. öğretmen komşuma da bu balkonunun haline böyle yağdan geçilmiyor demiş. onla da tartıştılar. eğildim baktım kadının balkonu tertemiz görünüyor. kaldı ki o bunun kiracısı bile değil düşün.

geçen gün sabahleyin karşı apartmanda bir kadın pijamasıyla balkonda çamaşır seriyormuş. bizimki burdan bağırıyor bana pijamalarının reklamını mı yapıyorsun gösteriş mi yapıyorsun diye yıkıyor ortalığı. ben o pijamanın istesem 22 ayar altın olanını alırım ama fazla kilolarımdan dolayı alamıyorum, bana gösteriş yapma.bu son olsun diye kadına bağırıyor.(yaklaşık 160 170 kilolarında kendisi) kadında tek kelime etmedi kapısını kapayıp girdi içeri bununla uğraşmak istemiyor insanlar huyu herkesçe malum olduğu için.

bence ev sahibine saglam bir dayak lazim o zaman akli basina gelir alsanaalsanasmile kötükedihüso nasil katlaniyorsun yaa bravo!!! bence bu kadini hic bir cozumle basindan atamazsin cunku mikrop gibi resmen! iyyyy ne uyuz bir kadin yaa akannehir

iyide hala niye o evde oturuyorsunuz anlamadım.bir an önce o evden ayrılın bence

canım hemen çık o evden 6 aylık peşin vermişşiniz ama bu kadından kurtulmaya deger diye düşünüyorum...manyak kadın ...hayret bişi ya çok sinirim bozuldu allah yardım etsin sana ya..

çüşşşş ki ne çüşşş( ev sahibine)bu ne yüzsüzlük! Nasıl müsade ettiniz size bu kadar karışmasına? Evsahibiyse sahibi! Parasıyla oturuyorsunuz orda,size babasının hayrına vermedi evi.Bu ona hiçbir hak vermez özel yaşantınıza girmek için.Nasıl haddini bildiremediniz bu güne kadar pes,eşinizdemi bu kadar pasif anlamadım :olmaz:. Haa biz sesimizi çıkaramayız diyorsanız ya herşeye katlanıp oturacak ve halinizden yakınmayacaksınız yada en kısa zamanda başka biryere taşınacaksınız. En kötü ev bile o terbiyesiz kadını çekmekten iyidir.Benim görüşüm bunlar tabi

arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam. artık ona kapı açmak yok. iş olacağına varır. valla sizle dertleşince ne kadar rahatladım anlatamam.İYİKİ VARSINIZ. artık bu kadının çirkefliklerini gördükçe kendime güvenimi bile yitirmişim sanırım. sizinle dertleştikten sonra tekrar cesaretim yerine geldi. bu kadın kiracısı olmayan alt kattaki öğretmen komşuma bile neler yaptı görseniz :) insanlar bunu evine almıyor bu da insanların evine dışardan gördüğü kadarıyla müdahale edior. öğretmen komşuma da bu balkonunun haline böyle yağdan geçilmiyor demiş. onla da tartıştılar. eğildim baktım kadının balkonu tertemiz görünüyor. kaldı ki o bunun kiracısı bile değil düşün.

geçen gün sabahleyin karşı apartmanda bir kadın pijamasıyla balkonda çamaşır seriyormuş. bizimki burdan bağırıyor bana pijamalarının reklamını mı yapıyorsun gösteriş mi yapıyorsun diye yıkıyor ortalığı. ben o pijamanın istesem 22 ayar altın olanını alırım ama fazla kilolarımdan dolayı alamıyorum, bana gösteriş yapma.bu son olsun diye kadına bağırıyor.(yaklaşık 160 170 kilolarında kendisi) kadında tek kelime etmedi kapısını kapayıp girdi içeri bununla uğraşmak istemiyor insanlar huyu herkesçe malum olduğu için.

Cok sessiz kalmissin güzelim, olmaz böyle....ev sahibinde olsa buna hakki yok onun, bu denli özel hayatina giremez...yeri geldimi sert cikis, kapiyi acma, acsanda eve alma....isim var, müsayit degilim deyip kapidan cevir onu.

Ayrica ben olsam o 6 aylik pesinat bitemeden tasinmazdim.:umursamaz:

Niye tasinacakmisimki? Siz parayi sokaktanmi topluyorsunuz?

Siz tasindiktan sonra o pislik paranin üstüne otursun, sonra bir kiraci daha sokar iceri, cifter cifter alir kirayi.....yok öyle yag mag, firsat vermeyin böylelerine.
Hakkinizi yerdirmeyin.:delphin:

Birde aklima su geldi, bu kadinin kocasi yokmu?
Esin gidip kocasi ile konussun, yeter artik, nedir bu, olmaz böyle diye göstersin disini..
Hatta diger kiracilarlada görüssün. Hep beraber konussulsun.:kahve:

Cok sessiz kalmissin güzelim, olmaz böyle....ev sahibinde olsa buna hakki yok onun, bu denli özel hayatina giremez...yeri geldimi sert cikis, kapiyi acma, acsanda eve alma....isim var, müsayit degilim deyip kapidan cevir onu.

Ayrica ben olsam o 6 aylik pesinat bitemeden tasinmazdim.:umursamaz:

Niye tasinacakmisimki? Siz parayi sokaktanmi topluyorsunuz?

Siz tasindiktan sonra o pislik paranin üstüne otursun, sonra bir kiraci daha sokar iceri, cifter cifter alir kirayi.....yok öyle yag mag, firsat vermeyin böylelerine.
Hakkinizi yerdirmeyin.:delphin:

Birde aklima su geldi, bu kadinin kocasi yokmu?
Esin gidip kocasi ile konussun, yeter artik, nedir bu, olmaz böyle diye göstersin disini..
Hatta diger kiracilarlada görüssün. Hep beraber konussulsun.:kahve:

canım apartmanda başka kiracılar var ama onun kiracısı değil. bunun kiracısı tek ben varım. o yüzden kimse bunu sallamadığı için o da bana hükmetmeye çalışıyor aklınca. aslında bu kadını tanıyana kadar yürekli bilirdim kendimi. ben cesurum yine ama eşim çok fazla iyiniyetli ve son derece çekingen biri. kontratı bile istemeye çekindi düşünün. ben gittim kırtasiyeden kontrat alıp düzenleyip dayandım kapılarına.adama zar zor imzalattım. kadının kocası da kadından artık illallah etmiş durumda.komşular şikayete gitmişler. ben napayım ömür törpüsü demiş. arkadaşların dediği gibi hiç kapı açmıycam açsamda eve almıycam. çıldıracak yine ve eşime de söylettircem kadının kendisine, bende kendi tepkimi koycam. bir arkadaş çok güzel söylemişti " günümün yarısı sana kapı açmakla geçiyor de " demişti. aynen böyle söylemeyi düşünüyorum. geç kalmış bir laf aslında. çoktan yapmalıydım ama çevremde herkes bu kadına hiç bulaşmamam konusunda telkinler yağdırıp duruyor.

cesaretin bittiği yerde esaret başlar derler, aynen öyleymiş. sizinle konuşmam cesaretimin yerine gelmesine neden oldu.

canım kadından cok sana kızdım ben kusura bakma
cocuk uyurken basmaıs ya zile cocukta uynamıs sen yokken bıde yarım saat bastım dıyomus işte o anda onu boyardım senin yerinde olsam, sen ne hakla benım zılıme 50 kere basıyosun dusunmuyomusun bu evde coluk cocuk var kendıne cekı duzen ver densızlık yapma dıye kovardım onu.
ev sahıbıyse ev sahıbı kapı gıbı kontratın yokmu senın var, kıranıda pesın vermıssın 6 ayın dolana kadar gormezlıkten geleceksın kapını acmayacaksın ne derse desın donup bakma bıle bak mıllet bılıyomus zaten onu ne kadar yırtınırsa yırtınsın
benım ev sahıbımde senınkıne yakındı az cok anlıyorum baktım artık olmayacak sabah 8 de 2 cocuguyla damlıyor ortalıgı kolacan edıyor, kusura bakma musaıt degılım dedım acmadım kapıyı bı kac kez dedıkodumuda yaptı neler yaptı ama donup bakmadım Allahtan ev satıldı da kurtuldum daha selamdan ote degıl muhabbetımız
cok sınır oldum alma eve 6 ay da dolana kadar otur hıc bıseydende korkma ort kapını bagırabıldıgı kadar bagırsın o kadar

yaa neden bu kadar korkuyorsun,bak herkes korka korka bu kadından ne hale gelmiş terbiyesiz,mahallenin ali kıran baş keseni olmuş. Aaa hale bak yaa!! Ne olcak sonunda ölümmü var töbetöbe:umursamaz: en fazla yine bağıracak çağıracak,e bütün mahalle kadının ne olduğunu biliyo bu yüzden kimse seni kınamaz,herkes sana hak verecek. O deliyse sen ondan deli ol.Deli deliyi görünce değneğini saklar hesabı,seni görünce o sinsin. Tam sopalık :oklava: en çokta kocasına acıdım

Pardon ama sizin bu kadar kayıtsız kalmanız bana normal gelmedi.

Biraz kendi davranışlarınızı gözden geçirin derim.

ınsanlar yeteri kadar size doğruları yazmış, benim ise diyeceklerim sadece bunlar.

ınsanlarla iyi ilişki kurmak, hır çıkmasını önlemek demek onların her yaptıklarına boyun eğmek demek değildir.

Son düzenleme:
iyi de bütün kabahat sizde hanfendi akannehir

niye ipleri eline veriyorsunuz ki.. onun sizin evinize girmeye bile hakkı yok
kaldıkı saat başı gelip sizin huzurunuzu kaçırıyor
kiranızı peşin ödediniz birde..
gitsin nereye isterse şikayet etsin
gitsin mahkemeye versin
ama haklı taraf siz olursunuz

ben olsam ev sahibini evire çevire.......neyse....
Allah yardımcınız olsun ama bu kadar fırsat vermeyin bu cadoloz kadına..

Ne mi yapacaksın. Ya kadına güzel bir dille anlatacaksın ya da evden çıkacaksın.. Hala orda oturuyor olmanıza şaşırdım doğrusu... Valla ben ya kadını hastanelik ederdim ya da o evden ne olursa olsun çıkardım...

Kiracı hakları diye kanun var... Birazda siz ona yapın aynısını:)

Son düzenleme:
Back