• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan dairemde ki nemrut ev sahibibim :((

yahu anlamadım gitti ev sahibiniz diye niye ona hukumdarınız gibi davranıp boynunuzu eğiyorsunuz.benim evimde odalarımı dolaşicak yaka paça evden atardım sıkıysa cıkarsın evden.kontrat imzalanmiş kiralar odenmiş neyi dert ediyorsunuz?

kocama gidip laf soylicek pehh cesaret vermeyin birşeyde soylemeyez kocanız sozleri duyunca yumruğunu duvara indirsin bakalım kimse benim eşime laf soyleyemez diye bakın bakalım bir daha kocanızın karşisina cıkıyor mu?

cok ozur diliyorum ama acizliğiniz cok komik geldi.

tüm yazdıklarınızı okudum ben burda delirdim,sizin sabrınız takdire şayanmış maşallah...

benim böyle bi evsahibim olsaydı heralde ya ona bişey olurdu ya bana...kimki o ya?? kiracısınız diye hak sahibimi oluyo üstünüzde...ne demek eşinize kapıyı yarım saat açmıyo işkillenmiyomusun...Allahımmmmm neyse tepkime hakim olacam...

en kısa zamanda geç kalmış tepkinizi vermenizi ve burdan kadının kendine gelmiş halini sizden öğrenmeyi diliyorum...

okurken fenalık geldi bana.
Neden bu kadar izin veriyorsunuz ki hayatınıza müdahale etmesine. Parasını almasını biliyor ne hakkı var sizi rahatsız etmeye. Kaldı ki bu durumdan en çok bebeğiniz rahatsız oluyor.

neler neler varmış yaa.okurken bile fenalık geçirdim psikopatmı paranoyakmı kendi evi olabilirde bu kadar mı olur.ben olsam acilen başka bi ev bulurdum.Benim huzurumu bozacaksa başka bi evde otururum daha iyi.Kadına ağzının payını versen anlamaz başka başka yerlere çeker iyice canınızı sıkar.zaten aklı başında bi insan olsa kiracılarına bunu yapmaz.

böyle kendini bilmeyen tipler varyaaa bunlara yüzsüz deniliyo ben olsam kesinlikle kadınla muhatap olmaz uygun bi dille eşine söylerdim eşini uyarması için bu durum devam edersede çıkmak istediğinizi söyleyin bence çünki artık o kadar çok kiralık ev varki ev sahipleri yalvarıyolar çıkmayın diye bence böyle yapın yoksada çıkabiliyosanız çıkın nedemek evi geziyor benim annem bile yatak odama girmez engelleyin odaların kapısını gözüne baka baka kapatın anlar heralde sorarsada tepkinizi koyun istemediğinizi söyleyin ankarada neresi yav ev alacağız uzak duralımmkafamçokkarıştı

ay çok kötü oldum
benimde kiracım var kaç kişi oturyor bilmiyoummm ay bu ne kadar kötü bi ev sahibiii
acma kapıyı ben sevmiyorum dersinnnnn olur biterrrrraklinialirimsmile

asi'cim gölbaşı burası. gölbaşını tavsiye ederim ama bu kadının birkaç sokak ötesi olması şartıyla :)

bu kadın herkesten çok kocasını sindirmiş canım. adam öhö diyemiyor. dediği tek şey "napayım ömür törpüsü" .. istediğim kadar tartışayım bu kadınla, yine aynını yapar. huyu belli, onun asıl istediği zaten kavga. kavgaya sürünüyor resmen..
ama kapıyı açmadım bugün hiç ;) beni gördüğü anda bir tartışma yaşıycaz şart oldu. bugünkü kapıların neden açılmadığına dair savunma alcak, bende alttan almıycam bu sefer.napayım inceldiği yerden kopsun artık

bize gelişmeleri anlat ama kendinide hırpalama ve sakin ol sinirli olma

bu kadın herkesten çok kocasını sindirmiş canım. adam öhö diyemiyor. dediği tek şey "napayım ömür törpüsü" .. istediğim kadar tartışayım bu kadınla, yine aynını yapar. huyu belli, onun asıl istediği zaten kavga. kavgaya sürünüyor resmen..
ama kapıyı açmadım bugün hiç ;) beni gördüğü anda bir tartışma yaşıycaz şart oldu. bugünkü kapıların neden açılmadığına dair savunma alcak, bende alttan almıycam bu sefer.napayım inceldiği yerden kopsun artık

Ya o kimki sana kapi acmamanin hesabini soruyor?:kızgın:

Neden kapiyi acmadin diye sordugunda......Canim öyle istedi sekerim...mecburmuyum sana kapi acmaya ben! Ev sahibimisin diye seni sürekli evime almak zorundamiyim?
Isim gücüm var, cocugum var, ayrica özel hayat diye birsey var....yeter artik sürekli zilime basmayin, bu eve kira ödediyim müddetce o ev benim evimdir, kiraciyiz diye hayatimiza bu kadar burnunu sokmaya hakkin yok senin diye sert cikis biraz güzelim ya....

Sonrada dön arkani git, birak can can konussun, vur kapiyi gir iceri, tvnin müzigin sesini ac hic dinleme onu.

Bu kadina haddini bildirmek lazim ya.:mymeka:

ama sende is yok mus kii bacim yahu
ben olsam yolarim o kadiniii bi daha ne rahatsiz edebilir nede kapima gelebilir

ay böyle insanla uğraşamk çok zor ya deli midir nedir başka bir ev araştırsanız ve taşınsanız sonuçta belli ki bu sizi asla rahat bırakmayacak sürekli rahatsız edecek bebeğinizi bakıcıya bırakacağınızı söylüyorsunuz o bakıcı da dayanabilecek mi birde o var ben dayanamazdım şahsen allahın delisiyle ben mi uğraşcam derdim allah sabır versin valla diyecek pek birşey yok sanırım

Ablamlarında böyle manyak bir ev sahibi vardı..
Çareyi kaçmakta buldular tabikide.. Başka ne yapılırki ? Ablamdan sonraki kiracıları kadını dövmüşler artık son çare olarak :ecrin_bebek:, hoş hak etmişti..
Yapacak birşey yok
Kadın arsızın teki.. Başka ev bakın.. Biliyorum şuanda Ankarada kış zamanı ev bulmak zor olacak
Ama Akıl sağlınız için en iyisi bu..

Bence öyle müsait değilim, işim var gibi bahanelerle bir yere varılmaz.
Yekten söyleyeceksiniz ben rahatsız oluyorum bu tavrınızdan, evsahibi de olsanız lütfen sınırınızı, haddinizi biliniz, yok bundan sonra teftiş falan diye.
Varsın senle de kötü olsun, bişey kaybetmezsin.
Bağırsın, çağırsın, ilgilenme bile, nasılsa herkes onun ne tür bi insan olduğunu biliyor.
2 gün söylenir, 3. gün sarar başkasına.

ay ne yaptın kadınla karşılaştınızmı bidaha gelişme varmı diye baktımda bişey yazmamışsın inşallah kadın bişey yapmamıştır o günden sonrakaydirigubbakcemile3

hep onun yaptıklarını anlatmışsınız, siz hiçbir şey yapmadınız mı ona karşı? o ne derse onu mu yapıyorsunuz?

dün kargocu geldi bir siparişimi getirdi. adam kapıyı çaldı ben üzerime bir ceket alıp kapıyı açıcaktım hemen ki bir baktım bizimki kargocuyu yakalamış onunla bile benim dedikodumu yapıyor. o kapıyı açmaz sen bana ver ben veririm diyordu kargocuya kaydirigubbakcemile3 ne getirdin içinde ne var paketin diye adamı sorguya çekiyor. bende birden kapıyı açınca bozuldu ben seni evde yok sanıyordum dedi. ben kargocu gidene kadar onun ne sözlerine karşılık verdim ne de yüzüne baktım.sanki orada kimse yokmuş gibi imzalamam gereken yerleri imzaladım, kargonun parasını ödedim vs.onu yok farzettim adam gidene kadar. adam da çok sinirlenmiş başını sallıyordu sağa sola eyvahedigeldismile adam gidince de gittim içimdekileri söyledim bir bir. hiç üslubumu bile bozmadan kendime yakışır şekilde sizlerin de söylediği herşeyi söyledim.

bu huyu hep var zaten. bana biri geldiğinde sanki kendi ziline basılmış gibi hemen bu da açar kapıyı.(evinin kapısını silme bahanesiyle eline bir bez alır koşar kapıya hemen) bayan yada erkek olsun farketmez, benim evime sadece kendisinin misafir olma hakkı var ona göre.

tartışmamızdaki cümleleri uzun uzadıya anlatmama gerek yok sanırım.çünkü sizlerin söylediği herşeyi bir güzel saydım.

ve sıkı durun tartışmanın en önemli cümlelerini söylüycem. "benim bu evden gelecek kiraya ihtiyacım yoktu, ben, bana komşu ol diye verdim burayı kiraya" dedi.
bende " sen bu huyda oldukça kimse komşun olmaz senin" dedim.

sonra da "ben senin tahmin ettiğin kadar kötü biri değilim" diye demagoji yapmaya çalıştı.
bende "keşke tahmin ettiğim gibi olsaydın, tahmin ettiğimden de kötü çıktın" dedim. görüşmek istemediğimi belirttim. çıktım geldim.arkadan bağırdı durdu dediğiniz gibi müziği de açtım. kaç aydır niye bunu yapmamışım kendime kızdım sonrada. burada bu kadından çektiklerimi bir ben bilirim bir Allah turkbayragi

Back