yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Çeyizini ailesine mi veriyosun hayordir

Ya bunun erkenden nikah kiymasindaki amaç zaten adamin mallarinin yarisina el koymak. Dugun olmadan bosansa yine amacina ulasacak.
O insanlar kolay kolay para yedirir mi yaa :) o çocuğun tek mal varlığı telefonudur :) Evlenmeden önceki mallara da ortak olunmuyor bildiğim kadarıyla.

Konu sahibi neden bu kadar taktın bu altın olayına daha nişan bu, düğünü bekle asıl defineyi o salona saklamışlar :)

elti ufak tefek işsiz ve ev hanımı olduğu için iyi eşya altın hak etmiyor yani öyle mi .size haksızlık yapıldıysa bunda eltinin suçu ne bu ne sevgısızlık kıskançlık

Dul kadın mı verıyoruz oldugu yerde kalsın demıss aılenız ama uzgunum oldugu yerde kalan sız olacaksınız resmı nikah kıyıldıgı ıcın hersey ıcın cok gec onlar artık senı zaten cepte görüyorlar yanı dugun bıle yapmayabılır tıpteler o kadar dıyorum .herseyı bır kenara bıraksanız her turlu zararlı sız cıkıyorsunuz bu durumda sımdıden aılenızı ezıyorlar uzucudurum

Sen bırak bu kocayı yenisiyle değiş.Baskasina da olursun aşık.Bi de bu şekilde yurt dışına gelin gideceksin aileni bırakıp daha herşey sıkıcı hale gelecek senin için.Sonrasini düşündün mü hiç aileni her zaman goremezsin.Kocan şu zamanlar gideriz fln diye söyler ama boş laflar. Sonra bebiş olursa bu olaylar da sıkıntılı.2 ay kalmis dugune biraksam insanlar ne der deme düğün günü düğünü terk edenler var.Zararin neresinden dönsen kâr.Vırtından zırtına kadar 7 sülale burnunu sokmuş artık sizin evliliğe sen bilirsin

Gelinin şanı altın degildir sevgili hemcinsim, gelinin şanı güzel ahlaktir, terbiyedir. Altin, mal, mülk vs. bunlar ancak istek olabilir. Bu isteklerinizi basinda konussaydiniz şuan bu sıkıntılar olmazdi, nisanliniz böyle ailenin dediklerine tepkisiz kalip sizi ve ailenizi ezdirirse bu sekilde evlilik olmaz, olursa da evlilik olmaz. Yol yakinken dönün bence, yazidan anladigim sizin beklentileriniz bambaska.

Konuyu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Diğer meselelere değinmiyorum zaten yeterince yazılmış. Ama konu sahibi bence bu adamla evlenme, daha doğrusu boşan ve düğün falan yapma. Seni ve aileni küçümsemişler, 2 kere seninle ilgili kutlama yapıyorlar ve ailen çağırılmıyor. Resmen ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi yapmışlar. Eşin de hep ailesini destekleyecek, seni ezdirecek gibi duruyor. çok büyük aşk olduğunu zannetmiyorum bu kadar kısa süre de, ama çok aşıksan bile evlenmeni hiç tavsiye etmiyorum.

Aklınız varsa koşarak uzaklaşın.bi insan başta ne ise sondada o dur.ailenizi asla kale almayacaklar hiçbirzaman.eşinizinn bi hükmü yok babasının ağzının içine bakıyor.
Başka ülkede yapayanlız kalacaksınız daha başta böyleler siz yürekmi yediniz acaba?
Hala elti görümce herkesin lafının değeri var sizin ki yok.eşiniz size hiç değer vermiyor sevmiyorda bence.
Ayrıca siz kimse aramasada nişanlınıza bizde adet böyle şunu şunu yapacaksınız sizde nasıl diyecektiniz.ve altını başta konuşacaktınız böyle susarsanız çok ayak altına pas pas olursunuz

Size göre dul olmak bir kusur yani!

Yazdıkça daha çok batırıyorsunuz, Allah aşkına yazmayın daha. Bir tek yerde size katılıyorum. Hakikaten hayattaki amacınız belli. "Zengin koca bulmak ve koca parası ile ona buna hava atmak " Önceki konularınızdan da yola çıkarak konuşuyorum.

Siz aşık falan değilsiniz. Karşı tarafın zenginliğine aşık olmuşsunuz. Bence onlarda sizin bu durumunuzu anlamışlar, ona göre davranıyorlar. Anladığım kadarıyla ailenizin durumu hiç iyi değil. Sonradan görmelik tam böyle birşey çünkü. Allah çoluğumuzu çocuğumuzu sizin gibi zihniyetlerden korusun inşallah.

Dul kadın denmez önce bunu öğrenin. Boşanmış insan kusurlu kişi değildir. Bu çok hadiszce bir yorum.

Sizde bu iş olmazsa bosanacaksiniz. Kusurlu taraf mi olacaksiniz ? Kendinizi bu şekilde görüyorsanız daha çok yolunuz var.

Üniversite mezunuyum diyorsunuz , diğer mesajda da okulu bıraktım yazmışsınız ; hangisi.

20 yaşında okulu bırakıp yırt dışına ne yaşayacağını bilmediği kişilerin içine girerseniz ateşe atarsınız kendinizi.

Daha çok kucuksunuz. Sözlerinizi , yorumlarınızı buna bağlıyorum.

Evlenmemelisiniz. Okulu bitirin, iş kurun 6 8 sene pişin. Sonra bakarsınız evlilik durumlarına. Bu tavsiyeme uygumayacagini biliyorum ama kalsın burada.

Senin ailene saygı göstermeyen insanlar ilerde sana da saygı göstermez arkana bakmadan kaç bu ilişiki evlilik yolunda ilerlemez

Ailene gerekli saygi ve ilgiyi gosterene kadar ertele
Esya konusunda bisey diyemem ama şunu da dipnot duseyim
Saygi sevgi yeterli ise ne esin nisanlik hesabi sordurturdu
Ne de sen takı hesabi yapardin
Demekki senin aşk dediğin sadece bi alışkanlık
Ne o seni koruyor ne de sen olmasa da olur diyebiliyosun
Bunun adı sevgi yada ask degil
Lütfen iyi düşün bi de gurbete gideceksin belki senede 1bile gitmene izin vermeyecekler
Böyle ömür gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…