yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

İçim şişti gerçekten.

Maddiyatçı değilim ama altına boğulmak istiyorum diyor arkadaşımız burada.

Gerçekten aşkından deliriyor olsan bilezik değil paket lastiği bile taksalar koluna dünyanın en mutlu insanı olurdun. Gelinin şanı altındır, şuna bunu takmışlar fakir olmalarına rağmen onlar çok zengin yurtdışında yaşıyorlar bana daha çok takmalılar vs diyorsan sen kafanda çoktan karayip korsanı gibi sandık sandık altını hesaplamışsındır. Hepimiz kadınız kandırmayalım birbirimizi.

Her şeyin değerini ederini gramını falan gayet iyi biliyorsun aile zengin yurtdışında yaşayacağım üzerime ev yapacaklar araba alacaklar diye sormadan etmeden ailenin çağırılmaya tenezzül edilmediği bir yemeğe koşa koşa gidersen seni daha çok ezerler. Bence takılacak edilecek altından önce halletmen gereken çok ciddi bir saygısızlık konusu var ailene yapılan. Ailen ve sen istediğinizi yapın diye baştan öyle diyip yapılanı beğenmeyip ciğerci kedisi gibi yapılmayanda gözü kalıyorsa adamlar bunu paragöz bunlar ne yapsak beğendiremiyoruz olarak görür. Ama dediğim gibi paradan önce oturun ailenize yapılan saygısızlığı ve çeyizden düğüne kadar her şeye karışmaya kalkan halaların hadlerini bilmesi üzerine konuşun. Yoksa 3 ay sonra gurbette bir başıma itiyorlar kakıyorlar diye çok konu açarsın buraya. Eş adayın da biraz vodoo bebeği gibi göründü bana. Kendi başına bir ağırlığı yok ailesinin dolduruşuna gelip gelip sana ve ailene sarar o daha çok.

Sadece dis cekime kadar okudum alttaraf roman olmusyani hala tam bir densiz onane ki anlamadim
Yandin kaynanadan beter hala var simdi.
Aslinda cahillik baska bisey degil.hem halayim hem gorumce hem gelin.
Simdi banane gelinlerden karisip uzeyim
Bu olaylar evliliginizim her yilinda isitip onunuzd gelicektir.
Oluyor vede okuyoruz burada duyuyoruzda bos ver ya uzulme yada uzenlerden uzaklas

1. Bir kadının evlenip boşanmış olması onun kusuru değildir. Bir hemcinsinden defolu mal gibi bahsetmek ne kadar karakteri oturmuşluk belirtisidir sizin için onu anlayamadım.

2. Üniversite mezunu bir kadın olarak altının malın mülkün peşine düşeceğine yurt dışında iş imkanı bakmış olsaydın boş boş kuruntu yapmaya pek vaktin kalmazdı daha mutlu olurdun.

3. Ailenin her şeyden önce sana mal mülk yapmaları değil senin mesleğini rahat yapabilmen sana düzgün davranmaları gibi şartları olmalıydı.

4. Normalleşmiş hakkım olan şeyler derken işine gelince geleneksel işine gelmeyince modernlikten yanaymış gibi yapman komik cidden. Söz konusu kendine hizmet edecek bir şeyler olunca hakkımıs da hakkımıs diye golluma dönüşüyorsunuz. Önce saygı konusunu hallet bacım gerisini kendin çalışırsan da yaparsın. Karakteri oturmuş her üniversite mezunu kadının yaptığı gibi.

Ben de 2 aylık gelinim.Nişanım evde oldu 2 tane 19 gram burma bilezik taktılar 2 de düğünde taktılar düğün salonunu tuttular o kadar.Bohça,set vs yok.Setimi de eşim her şeyi kendisi yapıyor diye gümüş aldım inci taktım kimseye de bir şey demedim.Gelinin şanı altındansa benim şansız bir gelinmişim demek ki.Varsın şanım olmasın benim eşimin sevgisi dünyalara bedel.He bu arada benim ailem de bir şeye karışmadı yorumda bulunmadı.Hatta annem kv kp durumları iyi olmasına rağmen sağ olsunlar takmışlar yazıkkk 14 bin düğün salonuna mı vermişler çok vermişler dedi.Yanlış yoldasınız...hem karşı taraf da demek ki kendilerine bir şeyler istemişler sizin aileniz niye sormamış aileye neler yapılır diye.Annen sen mutlu olacak mısın seni mutlu edebilecek mi bu çocuk ona odaklansın altına takıya adete değil

ben senden daha ağır şeyler yaşadım senin kadar uzunca buralara yazamıcam ama anlatırsam eminim haline şükrederdin yada direk boşanırdın.. tek sucumuz eşimle evlenmek istememiz oldu gerisi tam bir bela dehset pislik dolu insanlar oldu hayatımın 2 senesi boş hatırlamak bile istemem cok agırdı. aile yine ama ne aile :) hacılı hocalı pis şeylerle uğraşarak ayırmak istemeler aynı aileme saygı hiç olmadı bana zaten yoktu da benim ne nişanım ne düğünüm oldu:))tam olmasına 2 hafta kala güya düğün yapıyolar ki ben lafımı esirgemem kimseden resmen bastırılıyorum . alışverişe gidildiğinde yıl 2016 ordaki insanlar hiç unutmaz eminim onca insan turist yerli yabancı kim varsa :)) ailemden kimseyi davet etmemeleri en son aşama oldu ama emi ol anlatmadıklarım var bu kadar değil herşey.. ve afedersiniz don atlet alcam abisi yanımda anası koluna girdi eşim abisini göndermeye calısıyoken bırakmayınca orda kıyametleri koparttım yani aslında tüm yapılan haksızlıklara boşaldım denir tam facia yaşandı :))) olay oldu yüzü attım ve nikahlıydık ben bitirmiştim o an :) ama Allah razı olsun eşim yere attığım yüzü aldı beni ordan götürdü ve bidaha hiç bıramakmadı üzmesinede kimsenin izin vermedi taşındık başka sehire calısıyoruz mutluyuz :)) çok şükür yanii sana deger vermeyen adamı başındayken gönder aşk maşk boş işler ben eşime aşık değildim iyi biriydi sadece aşıkta olsaydım farketmezdi yanımda olmasaydı asla bugun birlikte olmamazdık sanada bi kez daha düşün ama cooook iyi düşün demek istiyorum kib :))

Zaten nisanda cok fazla takilmaz.
Bana sadece resat altin kolye takmislardi.
Dugunde takildi bileziklerim ve diger altinlar..

Bize göre 600bin olabilir de, onların yaşadığı ülkede kaç bin € acaba?

Adamlar 20-30bin€'ya son model üst segment arabalar alıyorlar. USA'de 60bin$'a Maybach var. Gerisini siz düşünün

Yani arkadaş hani erkek tarafını pek zengin sanıyor ya, buraya göre öyleler. Oraya gidince fark edecek ki aslında orada orta gelirliler. O zaman çok eğlenücüüük

Ben bunu arkadaşa söyledim de meğer nişan zaten yemekliymiş ama erkek tarafı sözleşmiş gibi yemeklere dokunmamış.

O zaman zaten hiç manası yok kız tarafını yemeğe çağırmanın.

Nereden tutsak elimizde kalıyor yani.

Üşenmedim öneceki konularını da okudum derdi zengin koca olan birisi işte. Bakmış oğlan tarafı zengin tamam demiş. Şimdi de o zenginlikten bunlara koklatmıyorlar diye dert yanıyor burada. Boynuna kadar altın taksalar ailesinin esamesidahi okunmasa umrunda olmaz.

Bence evlenme aslaaa bitir onlar senin burnundan getirir ben suan evliyim ve neler çekiyorum bırak zenginliklerinede aldanma at yüzüğü

Tabi evlenebilirse.
Altınsız evlenmez :)

Reactions: csi

Eski konularini okumadim ama umarim sadece maddiyata bakip karar vermemistir. Bu durum tum genclerimize ornek olsun. Sadece para ile saadet olacagini sanmis o zaman konu sahibi. Neyse o da yasayip gorecek.

Simdi okudum eski konulari. "Standardi yuksek yasam icin aylik gelir ne olmali ona gore meslek sececegim, babam 300 gram altin isteyecek yoksa soz yapmam dedi" gibi gibi konulari var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…