yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Ablacım adamı tanımıyorsun bile
Sevdiğini de sanmıyorum varsa yoksa bohça, nişan, takı, o ne dedi bu ne dedi...sizin evliliğinizin hiçbir temeli yok ki üfürünce uçması normal.
Bı online yakalayamayacak miyim seni. Bu ne arkadaşım bı banlanma ya hu özlüyoruz.

Konu sahibi bu zor bı aile iyi düşün kararını ver.

Blaaa bllaa blaa altın...
Blaaa bllaaa set...
Blaaa blaaa burma...

Kusura bakmayın ama sizin ilişkiniz tamamen maddiyat ve saygısızlık üzerine kurulmuş.
Bunun üzerine kurmak istemediğinizi biliyorum, kim ister.
Fakat şu an aşık olduğunuzu sandığınız için üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorsunuz.
Ne yazık ki sizin için iyi günler göremiyorum.
Aşk geçip gerçeklerle yüzleştiğinizde başınıza ne işler aldığınızı daha net anlayacaksınız.
En az hasarla bu süreci atlatmanızı dilerim.

Önceki konularına istinaden söylüyorum hani baban şu gram altın ev derken ben satılık malmıyım diye itiraz etmişsinya işte orda haklısın şu halin içler acısı sevdiğini sanma evlenince mal mülk kurtarmayacak seni

Konuyu ilk açtığınızda okudum o zaman üye girişi yapmamistim yazamadım. Aklımda tek kalan size takım istemem diyip sonra bunu savunmamasi. Bu yeterli bence ayrılmak için. Ama siz de çevreyi çok onemsemiyor musunuz? Durumu iyi neden takı yok diyene durum iyiyse evlendikten sonra rahat yaşarız diyebilirdiniz.

20 gram 2 bilezikten sonrasını okumadım. Altının gramı almış başını gitmiş. Siz nişanlınıza 40 gram altın fiyatında saat aldınız mı peki?

Adet adet diyip kilolarca altın beklersiniz onların adette nişanda erkeğe bohça var demekki bu durumda hala haklı oluyor

arkadaşım üzülme lütfen bu durumların azını bende yaşadım gorumcemin takılarını taktılar sonra geri aldılar. yatak odamı bana sormadan gidip alıp eve yerleştirdiler. ooooo bunun gibi binlercesi . sana sadece şunu söylemek istiyorum. zamanla o kadar pişman olacaksın ki evlnedigin için. benim kaynanam da eşime derdi. meryemin annesi meryemi dolduruyor diye falan falan. ama yemin edeem asla oyle birsey olmazdi. kiiii ben kaunanamla oturuyorum dusun halimi. esin de çok pasif. lütfen ayrıl lütfen. bak bende 23 yaşındayım ama gerçekten pişmanım. ailene saygı göstermeyen sana mi göstercek. öyle insanlar için taaaaa nerelere gideceksin değer mi ? lütfen beni dinle cokkk pişman olursun çok. aşk bir yerden sonra bitiyor. buna emin ol. gir konularıma bak daha niceleri. zamanla unutursun rabbim daha iyilerini çıkarır şükür edersin ayrıldığın için bu ınsanlardan

annem düğünü ertelemeyi ve altin isteğinde bulunmayi düsünüyolar. ertelemiceklerde altinini almıcaklarsa bu is olmucak bozulcak bu insanlara dul karı veriyomuşum gibi sürekli birşeyleri tolera edemem diyor.

annenin dul karı vermiyorum ben birşeyleri tolere edemem demesine diyecek söz bulamıyorum,diyecek bir sürü söz bulurum da neyse...
evlenmiş boşanmış insanlar iyi şeyler haketmiyor mu? ya da onlar her şeyi tolere etmek zorunda mı ?demekle yetineyim...
canım sen sanırım bu aile varlıklı diyip evlenmeyi kabul etmişssin.
gerçekten aşık olsan bu kadar şeyi gözün görmezdi
sürekli annem şunu dedi teyzzem bu dedi,millet tarafından yönetiliyor gibisin.
100 milyarlık düğün yapma da otur 50 milyarlık düğün yap gerisiyle de altın al madem, daha ne akıl verim sana?

Valla zengin görmüş bastırmışsın nikahı işte bunun başka bi açıklaması yok parayla huzur olmaz o yüzden hakkında en hayırlı olan kararı verirsin İnşaAllah diyorum.

50
50 milyar mi yok artık!! 10 15 milyar neylerine yetmiyor yazık günah yaa

Yalnız burada 600.000 tl'lik araba dediğimizi orada 70-80.000 e alıyor olabilirler.
Bu sene dolar euro uçunca, erkek tarafı çook fazla paralı, çook aşırı zengin görünmüş olabilir.
Bir de kendi yaşadıkları ülkede durumları nasıl acaba müstakbel gelin kızımız gidip de hayal kırıklığı yaşamasa bari.

Yanlış hatırlamıyorsam kız tarafı kızın üstüne ev alınmasını ve altın istediler.
Çok kurnazlar yani.

mesajını sonuna kadar okudum, yorumları okumadım.

yaşın kaç bilmiyorum bana 20-21 gibi geldi. yeterince tecrübeli değilsin, hazırlık stresini taşıyamıyorsun, net iletişim kurmuyorsun ve çok üzgünüm ama, paragöz gibi bir imaj çiziyorsun.

şu an ben de düğün hazırlığı yapıyorum. bu süreci hayatımın en keyifli süreci olarak yaşıyorum.

sorun! 'adetiniz nedir ne değildir ne istersiniz, biz şöyle düşündük sizin yorumunuz nedir?' diye sormazsanız herkesin beklentisi ve yapmayı düşündüğü farklı olduğu için işler sizin gibi sarpa sarıyor.
'aa ama erkek arkadaşım şöyle demişti ondan böyle yaptım' demeyin, sonra işte halası başka birşey söyler, kalakalırsınız ailece. en başta netleşin.
bizimki de en başında sözde elbise almayalım demişti, ben kendi giysimi ayarladım. şimdi tuttu, senin giysin güzel benimki demode kalacak fotoğraflarda çirkin olacak demeye. en başında netleşin. erkekler çok anlamıyor bu işlerden, 'amaan yapılır yaa' havasında oluyor. sen onu yönlendireceksin, 'ben şöyle düşündüm ama ailene bir danış bakalım onlar için uygun mu' diye.

madem şu kadar bileziğim olsun böyle takım olsun 5 milyarlık olsun 10 milyarlık olsun diye beklentin var, onlar yapar diye beklemeyeceksin, çıtlatacaksın.

ben mesela bohçamı birlikte yapmak istiyorum, görerek seçmek istiyorum sizin için uygun olursa dedim, aksine kimse yeltenmedi. en başta isteğimi net ortaya koydum çünkü. siz de deseydiniz 'takıları birlikte seçelim mi, ömür boyu hatırası olacak bozdurmak değil, keyifle takmak isterim' diye.

nişanlın yemeğe götürürken 'aa benim ailemin de mutlu günü, dünür olacaklar hep birlikte olalım' deseydin içine atıp dert edeceğine.

yıl olmuş 2018, kimse size sizin beklediğiniz şeyleri de takmak zorunda değil, ne verirlerse gönlünden kopanı verir, kabul edin, teşekkür edin geçin. Maddi gücünüz yoksa evlenmeyin, nişanlınızın babası, elin adamı. ne diye elin adamından para takı bekliyorsun?
bak ben hiç sormadım kaç takacaksınız ne yapacaksınız diye, ne takarlarsa onların bileceği iş. çok takarlarsa müteşekkir olurum, gönüllerinden gelmiş yapmışlar, takmazlarsa sorun yok. benim de nişanlımın da kazancı iyi, daha güzellerini yaparız zamanla. lütfen milletin parasının hesabını tutmayın, hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…