yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Ben Halasına takıldım kaldım bende , pişmiş aşa su katar gibi sizin damat bohçasını neden hazırlanadığınızı dillendiriyor ya art niyetli var bu iş olmasın kendi yakınından bi kız vardı istedi olmadı yada sizi küçük düşürüp kendince çok bilmişlik yapmış . Eş adayınsa bi tuhaf ortamı dengeleyeceği yerde yok şöyle yok böyle olmalıydı gibi saçma sapan yorum tutarsız yapmış. Annen gerçekten olgunca davranmış çıngar çıkartmamış sırf senin hayalin yıkılmasın diye.kv hediyelik verilmesini istemiyorsa eş adayına şöyle bu durumda 2 lense kaldım bir taraf ilgi bekliyor bir taraf ilgilenmemi istemiyor 2 tarafida memnun etmem imkansız diye konuşma yap ilerde hiç kimse karışmayacaksa hayatınıza ayrı oturun karıştırmayın ev halinizde olan bıteni çokda mutlu olursunuz inşaAllah Allah'ım yâr ve yardımcınız olsun amin selâmlar

Ağzına sağlık. Konu sahibine pek faydası olmaz ama belki bir başkası okurda aklı basina gelir...

işiniz zor.ömür boyu eşinizin ailesinden sonra gelebilirsiniz.bunları bilerek evlenin.

Bu adamla evlenirsen hep mutsuz olacaksin gibi duruyor. Aşk mesk hikayalerini bir tarafa birakip gerçekleri gormeyi denersen kendini kurtarirsin.
Bir takim elbiseyi ben alamiyor muyum da bunun sozunu ediyorsunuz,dahi diyemeyen kivirip duran mertlikten eser bulunmayan bir adamla evlenme arefesindesiniz unutmayin. Hersey gün gibi ortada. Kendini yakacaksın.

Arkadasim 2 cocukla 3.evliligini bekar! Bir adamla hilton da yaptı. Konu sahibinin banı açılsın video atacağım ona DUL KARI nasıl evleniyormuş gorsun

Tam sana hak verecekken 100 bin liralik dügününü gördüm ve oha dedim. Demekki dügüne o kadar masraf yapinca altina bilezige para kalmamis. Siz de 50 bin liralik dügün yapin ne bu asortiklik. Hakli oldugun konular var ama kendini anlatma tarzina ifrit oldum. İpince set, 20 gramlik bilezik demen vs... Başta söylemiyorsunuz ne kadar bilezik istediginizi ondan sonra çemkiriyorsunuz. İstememek olana razi olmak demek neden razi olmuyorsunuz? Ha razi olmiycaktiniz madem baştan söyleseydiniz şu kadar bilezik istiyorum diye. Onun dışında ilk yemege çikildiginda ailenizden kimseyi cagirmamışlarken neden ikinci yemekte tekrar tek basiniza gidiyorsunuz?? Bu kadar terbiyesizlige neden ikinci kez ayni hatayi yaptiklari halde yemege gidiyorsunuz.Sizin de cok hataniz var..

Midem bulandı.
Bir insan ancak bu kadar tüy diker.
Helal olsun sana.
Daha da yazmayacağım demiştim ama zaten kendisi gitmiş, konusu kalmış yadigar

Ne yalan söyleyeyim ilk yazdığım mesajdan önceki sayfaları okumamıştım. Sayende okudum. Bir kez daha nefret ettim kimi hem cinslerimden.

Bacım senin burnun kaft dağından yüksek mis ama esinin aileside senden yüksekmis senin kibrini bastırmış layığını bulmussun 2 bilezik dullara durumu olmayanlara yasi geçenlere laf ediyorsun ya kalbinin gününü görmüşsün iyi etmis kaynatan tebrik ederimki anlams senin ne kadar altıncı ve paraci oldugunu layigini takmis 1.ci evliligimde 250 gr altinim vardi istemedm kendi isteklerine gore taktilar ama mutlu oldmmu hayır ne oldu sonuc bosanma aha adım dul oldu 1 cocuklu oda 2.ci evliligimde dul oldum halde gittim kendim her istedigimi yaptim aldm cok sukur altinim yoktu ama simdi mutluyum altinimida kocamla bir olup yaptik sakir sakir takiyorum çalış seninde olur bacim kibir kotu birsey

Arkadasim 2 cocukla 3.evliligini bekar! Bir adamla hilton da yaptı. Konu sahibinin banı açılsın video atacağım ona DUL KARI nasıl evleniyormuş gorsun
Helal olsun mutlulukları daim olsun Kadının şanı altınla çeyizle veya ilk evliliğiyle değil; kalbiyle, aklıyla ve herşeyden önemlisi vicdanıyla belli olur.

Dul olmak kusur mu? Dul kadınlar herşeyi kabul etmek zorunda mı? Tüyü tam orta yerine dikmişsiniz yani..

Dul karı diye aşağılıyorsunuz ya çok üzgünüm ama bu kafayla 1 yıla kalmaz boşanırsınız...

Boşanmak kusur mu? Konuştukça batıyorsunuz. Valla karşı tarafı bilmem de siz de aileniz de oldukça görgüsüzsünüz.

2 bileziği beğenmemenizden sonrasını okumadım ben de

1. 4 ayda tanıdığınız insan için "o kadar aşığım ki" diyebiliyorsunuz
2. o kadar aşık olduğunuz adama takıyı beğenmediniz diye kızıp küsüyorsunuz

takı falan geçin bunları bence, bir insana parası pulu için de aşık olunmaz

Evet bu 0 kilometreymis, her istediği olmaliymis. Dul felan olsa neyseymis ama sifirmiş yani. Poşetleri ustundeymis daha. Sıfır kokusu duruyormuş hatta. :)

bende 21 yaşında 0 kilometre evlendim 2 bilezikle keşke konu sahibinin konusunu 20 yıl önce okuyabilseydim,gözüm açılırdı belki

aklı başında bir bireyin bu damattan bi,r yol olmayacağını kızımıza da paranın her şey olmadığını anlatması lazım

Bir işe girip çalışmayı deneseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…