yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Kukusu altın sanirsam.

2 ay sonra 5 yıldızlı denize kıyısı olan lüks bir otelde 100 milyara mal olacak bir düğünüm olacak

100 milyarlik bir dügün yaparken, evlenir evlenmez kızııza araba alıcam orda otobuslerde sürünmesin denilirken

Kusurs bakmayın şunlarla diğer söyledikleriniz çok fena çelişiyor.
İnandırıcı gelmedi..
Hintli iş adamıyla mı evleniyorsunuz da özellikle “deniz kıyısı” otelde 100binlik düğün yapıyorlar?

Size şunu söyliyim.
Baba evinde görmeyen insanlar aynı sizin gibi isteklerde bulunuyor.
Adamı tanımadan aşık oluyor, maddiyatı iyi diye kişiliği oturmamış insanlarla evleniyor.
Kısacası eşyalarıyla düğünüyle gelinliğiyle evleniyor.
Bir adamla bir hayat geçirmek iyi bir aile olmak için evlenmiyor.
He adam da aynı fark yok.
Çok şükür baba evimde herşeyi dibine kadar gördüm.
Eşimden asla bir beklentiye girmedim.
O en iyisini yapmaya çalıştı kendi birikimiyle.
Yetişemediği yerde ona dünyayı zindan etmedim.
Kv’dem daha evlenmeden cehennemi yaşattı eşim yanımda oldu beni savundu.
Çok şükür sevdiğini bu şekilde anlattı bana.
Ama şu yazdıklarınız da bomboş bir ilişki bir hayat bakışı görüyorum.
Hep yazıyorum burada aile evlilik böyle birşey değil.
Değeri iki tarafta bilirse muhteşem bir yapı.
Tamamen fiyasko bir konu açmışsınız.

-nişanlımı cok seviyorum kızlar. okadar aşığım ki. ama benim üzüldüğümü hergün agladiğimi yıprandiğimi görüyor. ve hiçbirşey yapmıyor.
Ne güzel bir başlangıç.
Bence sen nişanlına değil parasına aşıksın.
Adamla daha haziranda tanışmışsın.
Sayılı görüşmüşsün.
Bileziği takı setini bile adamdan daha çok tanıyorsundur.

Bu insanlar o kadar malı mülkü boş kafayla yapmıyorlar. Paralarını yeme niyeti olanı gözünden anlıyorlardır. Ailenizin sözde sizi denemek için ortaya attıkları istekleri siz söylemeseniz de anlamışlardır merak etmeyin.
Nişanlınıza takım almadığınız gibi parasını teklif etmeniz de ayrı bir ayıp. Onlar sizin elinize elbise parası saysa kabul eder miydiniz diyeceğim ama gelecek cevaptan korkuyorum.

Daha şimdiden paraya ortak olmuşsunuz zaten, "sanki altınımı bozdurmuşlar da düğünü öyle yapıyorlar gibi hissediyorum" diyorsunuz.
2 bileziği beğenmeyip 100 bin liralık düğünü fazla bulmanız da garip. Bir dünya insan tanıyorum 70-80 bine düğün yapan. Hiçbiri de kayınpederiniz gibi fabrika sahibi değil. Bence düğünde de ucuza kaçmışlar haberiniz olsun.

Derdiniz neydi daha bu yaşta, 3 aydır tanıdığınız adamla koştur koştur evlendiniz bilmiyorum ama keşke paranın büyüsüne kapılmayan aklı başında birileri uyarsaydı sizi. O kadar zengin oğullarını kendisinden 10 yaş küçük biriyle görücü usulü evlendirmelerinin amacı gelinin önüne dünyaları sermek olamaz değil mi? Yaşadıkları yere yabancı, gözü açılmamış genç bir kız olsun da her şeye çenesini açmasın demişlerdir.
O yüzden ya onlara uyacaksınız ya da bu evliliği gözden geçireceksiniz. Bu kadar zengin insanların size ya da ailenize eyvallah edeceklerini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Dul karı gibi derken? Sizin tabirinizle dul karılar hiç birşey haketmiyor öyle mi?
Evet dullar, fakirler ve yasi geckin evde kalmis kiz kurulari sesini cikaramaz ve bir sey hak etmezler. Ama konu sahibesi gibi babasi 4 memur maasli, gencecik, kariyeri oturmus (!) prensesler her seyi isteyebilirler.

Durumu iyi olmayan biriyle evlenmezsiniz ve parada gözünüz yok :))

Hayır o değil maden kendi ailesinin durumu çok çok iyi neden erkek tarafından aşırı beklentiye girer bir insan?
Yahu ben kendi paramla aldım bir çok eşyamı ama bir kere bile ben böyle yaptım sende bunu yapmak zorundasın demedim eşime.
Allah bir miktar görgü versin konu sahibine başka birşey değil.

Esas olan nikahtır tabiki, biz de tayin sebebiyle düğünden önce yapacağız nikahı. Ama nişandan önce bilemedim

3 ayda evlenmeye karar vermişsin bi de üstüne nikah yapmışsın doğru düzgün tanımadan

aileme saygısızlık ediyorlar diyorsun ama sen hala düğün bilezik derdindesin ailenmi önemli 3 aydır tanıdığın biri mi keşke birbirinizi biraz tanısaydınız

Nişanı at ne olacak ki, evlisiniz. Boşanman lazım şu saatten sonra.

Tarzım olmadığı için bu kadar detay ona bir şey diyemem. Bir tek ayrı soracağım; altın ev eşya bilmem ne derken siz ne götüreceksiniz onu merak ettim!! Siz de ev alın mesela? Herşeyi devletten beklememek lazım.
Böyle şeylerle ömür geçmez belirtmeden geçemeyeceğim.

İşte bir iki ayda herkes birine vurulur. Flörtleşmişsiniz aslında birçok şeyi de konuşmadan evlenmişsiniz. Size normal geliyor olabilir ama bu hem düşünce yapısı hem de eylem olarak çok yanlış. Bu yüzden sonradan yaşadıklarınızın hepsi öngörülemez şeyler Galibe geliyor. Yani ne çıkarsa bahtınıza artık.
Eşiniz hakkında yazdıklarınızı okuyun. Ortaya babasının sözünden çıkmayan biri çıkıyor ortaya.

Yorum yapabilirim çünkü yazınızı sonuna kadar okudum nikahtan sonra yemeğe gittik ailemi çağırmadılar diyosunuz tutup aynı şeyi ailenize birde nişan günü yaşatıyorsunuz gitmeseseydiniz bir daha o zaman bu evlilikte aileniz aşağılanıyor ve siz altınları 4 3 lük düğünü düşünüyorsunuz ailenizin yanındayken bu şekilde davrananlar yabancı bir ülkede tek başınıza kaldığınızda size nasıl davranır acaba

Ailenin davet edilmediği yemeğe giderek aileni satmışsın, tek diyeceğim bu....

Okurken fenalık geldi resmen .
İki tarafı da hatalı buldum .
Parada pulda gözüm yok demişsin ama kafaya takmışsın altın meselesini o işi geç bence parada pulda gözün var . Yaptıkları doğru demiyorum 100 milyarlık yerde düğünüm olacak diyorsun daha makul bi yer tutsaydın da takı isteseydin mesela . Sen de aileyi sömürmeye bakıyosun.
Ailene kıymet verilsin istiyosun ama karşı tarafa hiç tepki vermiyosun. Nişanlın çok pasif .
Evlenip yurtdışına taşınırsan çok mutsuz olursun .
Yol yakınken vazgeç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…