yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Off 3 yılda cesaret edip evlenemedim milletteki evlenme,altın aşkına gel

Bknz.evlenmek için evlenmek.

Kuzenininkinden alınırsa rahatlayacak :)

merhaba görüsünüz icin teşekkürler. nisanlımın durumu iyi evet ben durumu iyi olmayan biriyle yapamazdim zaten. ama onunla beraber olmamın sebebi asla maddiyat değil onun kendi insani özellikleri cok fazla var sevip asık olduğum. insanlar neyi nasıl görmek istiyorsa oyle görürler. beni durumu cok fazla iyi kimler istedi ben istemedim. ama bu kisiye asık oldum ve evlendim. kaynatamların adetinde bilezik secmek diye birsey yokmuş akrabalari bana oyle söyledi. kiz aliniyorsa kizin adetlerini uygulanir bi zahmet. ve nişanda takilan takilari cıkartip diger takcaklarimizla beraber tekrar takariz demisti kaynanam. yani nisanda takcaklarını yine takabilirlerdi dügünde aynilarini takcaklardi zaten hic olmucakti yani. oyuzden dügünde öyle güzel birşey takilcagina karsi umudumu da kestim. ve nisanlim altin gibi seyleri asla benimle konusmuyo. bnlari ailem aliyo ailem secsin ben babama şunu bunu al diyemem diyor. gitmiş bana set almıs. ama asla bir ısık bile yakmadi nasil bisey aliyim diye kendisi alip gelmiş. -ki asla aldigina inanmiyorum kesin ablasnin eski setini takti cünkü taşlarinin bikaçı düsmüş ve yüzügü olmayan bir set-
biz 1 ayda sözlenip 1 ayda nişanlandık. nişanımı cok büyük yaptik oyüzden organize etmek oldukca zor oldu. başka şehirde yaptik. git gel al getir ilgilen 1 aya sıgdırmaya calistik ama yinede onlarin ailesi dört dörtlük bohca yaptik. nisanlima ben yine bohca yapicaktim ama asla istemedi ben istemiyorum size masraf olmasin diye kendini yirtti .ben yine yapicktim aa inanki vaktim yetismedi. ayni anda hem ceyiz alisverisim hem nişan organizasyonu hem akrabalara bohcalar hem nisan alisverisim hem nikah islemleri hem dügün organizasyonuyla anlasmaya calisma bir aya sigdi. bende erteledim dügünde yaparim en güzelini sadece esimle ilgilenirim rahat rahat bohcasini yaparim diye düsündüm. sonuç bu.
2 ayda ev degisip yenisi alincak. esyalar alincak. vize pasaport. dügün. ceyiz gitmesi . evet cok fazla zor. oyüzden ertelemek istiyoruz zaten. benim ailemde sıkışıyor bir ayda 50 milyara yakin parayi hic hesapta yokken harcadilar. onlarada zaman kalsin rahatca yapsinlar istiyorum.

Bence siz zengin diye kaptırmamak için hemen evlenmişsiniz ama pinti çıkmışlar yazık.

Yahu insan bu devirde babasına güvenmiyo ne cesaret 2 ayda tanısığın insanla zırt diye nikah kıyıyorsunuz? Birde yurt dışına gidiyorsunuz. Vallahi yazık.

Durumu iyi olmayan biriyle evlenmezsiniz ve parada gözünüz yok :))

Erkek tarafının totosu ve burnu kaf dağında o yüzden ailenizi görmemesi çok normal. Nişanlının ailesi öyle olsa hadi neyse diyeceğim de nişanlında aynı kafada al birini vur ötekine nerden tutsan elinde kalıyor. Bide sen onların ne taktığını düşünüp durma erkek tarafı rezil olur düğünden sonra hepsini bozdurup kendi istediğini alırsın. Zengin oldukları için çok beklentiye girmişsin olmadığı için de hayal kırıklığı olmuş doğal olarak. Altın kuruştan daha ciddi sorunlar var bunlara odaklan iyi düşün nişanlılık evliliğin fragmanıdır evlenince düzelir diye asla düşünme daha kötü oluyor malesef.

Düzeltme : o kadar zenginliğin içinde kıçı kırık bir takım elbisenin lafını eden nişanlı okkalı bir tekmeyi hakeder canım aç gözlüler kaç kurtar kendini

Senin işin zor.
İşte bunlar hep baba evinden çıkıp koca evine giden dul karı kategorisinde olmayan hanım kızlarımızın başına geliyor.
Üç görüşmede çılgınca aşk yaşayıp evlenmeye karar vermen mi desem, nişanlımın ailesi çok zengin falan diye zannedip yurtdışına gittiğinde dumura uğrayacak olmana mı desem, yok iki bilezik taktı takı kadının şanıdır diyerek beni sallamadılar değer vermediler diye kendini aşağılamana mı desem.
Başka gelinlerden size ne onların kocaları sizi mi ilgilendiriyor da ona bunu taktılar bana bunu diyorsunuz. Ayrıca büyük ihtimal kendi düğününüz de de takı takılacak, azıcık gözünüz doysun öfff.
Bu arada sen bu kafa işe mutlu olamazsın zor senin işin.

Merhaba esmermavigözcüğüm ben dul kadın,
Önce bakış açını değiştirmen lazım hayata karşı ki mutlu olasın,
Hep beklenti başka hiç birşey göremedim ben sıkıntında, her genç kız hayal kurar diyeceğim ama seni yanıltmış olurum sen doğrusunu bil her kadın hayal kurar dul olsa da kurar sadece o dullar hayat tecrübesi edinmiştir ve neyin gerçekten mutluluk getireceğini daha iyi birlirler.

Ben bu sevgiyi gorunce bosanmaya karar verdim :)))

Cahil cahil zaten sizi gorunce hepimiz universite diplomalarimizi imha etmeye karar verdik. :)))

bende evlenmekten vaz mi gecsem? Nisanlim bana bakarken hic gözleri dolmadi arada gicik yüz ifadeleri yapip dil cikariyo

Sürekli asigiiz, seviyoruz cok diyerekte bariz kendini kandirmaya calisiyor. Gercek asktan, sevgiden, saygidan bir haber malesef

10 dak. Çalmak istediğin arkadaşını etiketle boş muhabbet güya parada gözü yok yazdığı herşey paraya bağlı

Sizin zihniyetinizde gelin olarak yurtdisina gelmis cok kadinlar gordum ben. Ki ben de yurtdisinda yasiyorum. Oyle cok yuksekten atanlarin ne hallere dustuklerine de gozlerimle sahit oldum. Kurnaz oldugunuzu dusunuyorsunuz ama birsey bildiginiz yok. Hele gelin de gorun buralarda isler nasil yuruyor, dunya kac bucak..

Valla karşı tarafın parası var,yurtdışında yaşıyor demişler
3 ayda evlenivermişsin ama
İş para vermelerine gelince adamlar cimri çıkınca ailece bozum olmuşsunuz tabi
Bu aileden alıp alacağın tek şey 100 milyarlık düğünün olur
Yurtdışına gidince de o hayal ettiğin hayat değil seni süründürecekler gibi görünüyor
Yol yakınken dön
Dul karı gibi evlenmek lafı da bir kadın nasıl söyler cidden hayret annene!

Ben de cok duydum buradakinden cok kotu sartlarda yasayanlar var eve kapatilan kadinlar genelde disarida hayati olan bir es ve onun ailesine bakan gelinler gercekten zor..

teşekkürler yorumunuz icin. benim derdim istediğim takıyı almak degilki öyle olsa bozdurur alirim amaan diyip işime bakarim ben işin duygusal boyutunda bana sorulmamasindan benim düsünülmememden yakiniyorum. bir incelik bir kibarlik göremedim bu altın konuda. sanki kuyumcuya götürdüklerinde herşeyi isticekmişim gibi. tövbe. nişanlımda halasının dediği yerde kalmasin diye adetmiş bilmiyodum ben para kabul etmem bastan düsünüp alıp getirseydinize getirdi. tam olarak bu cumleyi söylemedi ama bunlari ima etti. sirf halasi için. yoksa gerkcekten gözü yok. şöyleki onun bana nişan alısverisinde aldigi bir parfümle onun nisan takim elbisesi ve ayakkabisi ayni fiyat. hatta parfüm daha pahali. benim lüks dediğim nişan salonumla bana alinan nişanlıgım nerdeyse ayni fiyat. hicbiseyden kısmadi. kendi karsiladigi seyler icin asla kısıtlama yapmiyo. ama ailesinin alcagi ev ve takilar icin ben karisamam diyip duruyor ya cıldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…