yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

Ay dayanamadım valla temmuz 2015’te şöyle bir konu açmışsınız.
Önce “buna göre bir eş seçme istiyorum” diye uazıp Birde sonradan konuyu “buma göre bir meslek seçmek istiyorum” diye değiştirmişsiniz.
Sonunda ermişsiniz muradınıza ne diye bizi oyalıyorsunuz.
Para için herşeye he diyip geçin.
Bi daha mı geleceksiniz dünyaya
Onurunuzun gururunuzun ailenizin ne önemi var ki?
Sizin yolunuz başından beri belliymiş nikahı da kıymışsınız.
Üç beş seneye aldatılıyorum diye konu açar yüksek bir nafakayla boşanırsınız.
Aman ha dipnot mutlaka çocuk yapın.
Nafakanız yükselir.

Nişanı at ne olacak ki, evlisiniz. Boşanman lazım şu saatten sonra.
Ben de nisani at demisdim ama vazgectim. Oğlan tarafı baya zengin 100 binlik düğün, haberlere çıkan kaynata falan. Kız kaçırma bence düğünden sonra yersin paralarını. Boş ver 2 bileziği.

esmermavigoz bu mesajin üzerine bir daha boşananlara laf etme sakın. Senin böyle bir hakkin yok. Vize bahanesiyle erkenden imzayı atmışsın zaten. ama ailesi sana değeri kadar altın takmış bunu da bil.

Damada nişanda kıyafet alınmadığını hiç duymamıştım ayrıca siz çarşıya çıkmadan konuşulması gerekirdi
Yemeğe ailenizi götürmek istememelerini buna bir tepki olarak düşünüyorum
Bencede siz nişanlınızı sevmekten ziyade gösterişli bir düğünle yurtdışına gelin olmanın cazibesine kapılmışsınız hatta sadece siz değil aileniz bile yoksa aklı selim düşünebilen biri bu kadar kısa zamanda sebep ne olursa olsun hiç tanımadan etmeden resmî nikah yaptırmazdı

Fazlasıyla oldu bittiyse getirilmiş tüm hazırlıklar
Allah cc hakkınızda hayırlısını nasip etsin

100.000 Tl su anki rakamlara göre ucuz düğün bile sayılır avrupa standartlarına göre.. Burda en ucuz düğün salonu 10.000 Euro eder. 100.000 Tl ne ki o zaman.

umarım aynı şeyi yaşarsınız da diger gelinlerin kolunda boynunda gördüğünüzde bana neden yapılmıyo pskolojisine girersiniz.
Bak canım,madem konu açtın biraz sabırlı ol,hemen"başınıza gelsin" dersen haklı bile olsun itici görünürsün.Artı "dul karı gibi" filan yazmışsın ya,onu düzenleyerek kaldır bence,bu kelimeyi kullanman çok ayıp...
Boşananlara hakaret olmuyor mu?

Ben de nisani at demisdim ama vazgectim. Oğlan tarafı baya zengin 100 binlik düğün, haberlere çıkan kaynata falan. Kız kaçırma bence düğünden sonra yersin paralarını. Boş ver 2 bileziği.

100 bin lira 15 bin euro bile yapmıyor. Bu insanlar yurt dışında yaşıyor. Düğünü kendilerine göre 15'e halletmiş oluyorlar. Konu sahibi gözünde fazla büyütmüş düğüne verilen parayı, haberi yok.

Allahım yarabbim yaaa. Konuyu sonuna kadar okumayanlar yorum yapmasin dediniz diye oturdum okudum ve sonunda hangi sıfatı gördüm?? "Dul Kari Gibi" bu ne yaaa?

Siz şaka mısınız? Terbiyesizlik bu yaptığınız ne haliniz varsa görün dul olmayan karılar neler yapıyorsa öyle yapın iyyyy uzak olsun böyle düşünce yapısına sahip olan insanlar

Hala kimdir ya? Hala bile size laf söyleyebiliyor?
Ailene hiç saygıları yok sana zaten yok.
Resmen bir malmışsın gibi davranıyorlar sana.
Ne manevi ne maddi hiç bir degerin yok gözlerinde.
Ama sen ve ailen daha cok maddi yönüne takılmıssınız
Biri bana ve aileme böyle davranacak ortalığı yıkardım
Sonun hiç iyi degil ya dul olacaksın ya da bugün halaya tercih edilen yarın bir çok kadına tercih edilip evde kendi kendine evcilik oynayacaksın

Bence aklinda cok.buyuk soru isaretleri varsa biraz dusun b u evlilik isini.somucta o.seni.savunamayan adamla bir omur gecineceksin ve o dusuncesiz akrabalariyla da illa ki goruseceksino yuzden bi dusun omrunu adamaya deger mi.altini onu bunu bosver o tur seyler erh dugun oncesi.illa ki yasanir.ama ninsanlinin seni aileni onemsemeyen tavirlari enib rahatsiz etti cikcasi.ben senin yerinde olsam kendi ailemin yaninda. Olurdumama konusmalarim tavirlarimb da ona gore olurdualayim.emin ol ask yakisiklilik guzellik dugun bitene kadar.sonrasinda gozun bunlari gormuyor.huzur istiyorsun.hakkinda hayırlısı ne diyimkadar iyi düşün

Kızım sen kaç yaşındasın ya?
Sen bu adama para için mi gidiyorsun
Hayattan beklentin ne senin?
Hiç adamın huyunu suyunu biliyor musun gördün mü?
Takı şanıdır yok dul kadın mı veriyorum bunlar nasıl cümleler ya?
2 bilezik taktılar yok 2 milyarlık set yok 100 bin lik düğün bu ne be ?
Yemin ederim beynim yandı
Yani bende bu toplumda doğdum büyüdüm de ne bileyim beni bileziklere boğan bir koca hayalim olmadı
Varsın hiç birşey takmasın seni el üstünde tutsun ya .

Daha nişan aşamasında bunlar yaşandıysa , ilerisini düşünmeye pek gerek yok. Balıl baştan kokar olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…