yalvarıyorum bir akıl verin. nikah,nişan,düğün yaşanılan aile gerginlikleri ve ayrılma noktası

çünkü çocuk yapıp eve tıkayacak laf söz dinlesin,sözünü ikiletmesin özgürlüğüne karışmasın ama evde de donu yikansin istiyor
Açıkgöz heriflerin numaraları bunlar
Konu sahibi de takmış 100 milyarda milyar,git gör milyarı

Konu sahibesi eski konunuzdaki babanızın isteklerinden (sizi denemek için söylenen isteklerden) karşı tarafın haberi var miydi ?
Siz nişanınızla konuşmuş muydunuz bu konuyu ?

hayir yoktu söylememiştim belki vazgeçerler istemezler diye.

umarım aynı şeyi yaşarsınız da diger gelinlerin kolunda boynunda gördüğünüzde bana neden yapılmıyo pskolojisine girersiniz.
Ahanda beddua geldi...
Siz de bir garipsiniz nisanliniz da bir garip
Gariplikler ailesi
Bu ne hiz bir durun bir taniyin
Nikah da yapmissiniz hemen. Haziran diyorsunuz sayamadim arada 4 ay var degil mi. Bir sene 4 ay degil
İki taraf da birbirini sevmiyor bu bir gercek.
Yapamazsiniz siz bu adamla. Kaybedeceginiz yillar ve ailenizin kiymeti 2 bilezik yuz milyarlik dugunden coooook daha pahali ve yeri dolmaz. Tek diyecegim bu

Oho

ahahah oyle birşey yok. bunu yapcak en son insan ayrica evimize yardimci geliyor zaten. görücü usulu gibi degil bir vasitayla tanistirildik kimse bizi zorlamadi ailelerimiz tanismiyodu bile. tam görücü bile sayilmaz. he arkadaslarımızın masasinda tanismisiz he bizim konu aynı. herşeyide bilmeniz muazzam komikkk nasilda eminsiniz ya

bu insanlara dul karı veriyomuşum gibi sürekli birşeyleri tolera edemem diyor.
Tam da tahmin ettiğim gibi hak etmek kızlık zarıyla oluyor Sizin mantığınız a göre

İşte bu zihniyetteki insanlar ilk gece kanama olmazsa kalkıp doktora gidecek o zaman anlar mantığının yanlışlığını

biliyorum evet
Siz burada zengin koca kriterleri için konu açarken ben tek başıma bir şehirde okuyordum
Haliyle sizin gibi akraba tanistirilmalarindan hallice gurbetçi heriflerin ne halt yemeye hareket ettiklerini bilecek kadar derin tecrubelere sahibim
Tecrubeler duyularak boş sözlerle edinilmiyor,yaşayarak ediniliyor bilginize
Siz evinizde yardimcinizla (!) beraber buraya da konu açarsaniz iyi olur,o yazsin ama yurtdışında yardimcilar vizyonludur.

zaar ne ya. ıyyy. hayir fransa değil yasicagim yer.

ow senin gibi yüksek sosyete olmadigimdan arada cikiyor sen onu bunu gec de kendini gelistir benden sana tavsiye, senin soracagin sorular su olmaliydi; su ülkeye gidiyorum, kendimi nasil sosyal hayata katabilirim, nasil dil ögrenebilirim, kendimi ileriye nasil götürebilirim olmaliydi ya da aileden ayrilmanin zorluklari nelerdir, orda egitim imkanlari vs vs !! zaar a takilacagina ne demek istedigimizi anla bence

not: avrupanin ortasinda yillarca yasamis biriyim sen bu kafayla cok eziklenirsin benden söylemesi ..

Cok uzundu okuyamadım hepsini.. ama okuduğum kadarıyla karşı taraf baskın geliyor bu da ailecek sinirlerinizi bozmuş.. onlar baskın ise sizde öyle olun. Anneniz niye sessiz kalıyor ? Size dert yanacagina karşı taraftaki çirkef hala gibi arasin söylesin ne gerekiyorsa..
Ailecek pasif kalmişsiniz

Madem bunlar sizin için bu kadar sorun olacaktı en başta ayrıntılı konuşmanız gerekiyordu altın bohça işlerini . Görücü usulü de olsa bu kadar acele etmeniz iyi olmamış bence . Biraz birbirinizi ailelerinizi tanımak için fırsat verseydiniz kendinize. Henüz düğün olmamışken iyi düşünün derim . Yaban ellere sizin arkanızda duramayan bir eşle gitmeye cesaretiniz var mı ?

cok asikmislar cok seviyormuslar cünkü birbirlerine baktiklarinda gözleri doluyormus her 10 dakikada sükür ediyormuslar birbirlerini bulduklari icin :) Degisik

Ben bu sevgiyi gorunce bosanmaya karar verdim :)))
zaar ne ya. ıyyy. hayir fransa değil yasicagim yer.

Cahil cahil zaten sizi gorunce hepimiz universite diplomalarimizi imha etmeye karar verdik. :)))

Umarim dusunduklerinde haklisindir ama disardan gorunen uzgunum ki evliligi iptal etmemek icin kendini kandiriyor oluşun
Hakkinda hayirlisi olsun

Bak kuzum, Haziran’da tanıştığın yurtdışında yaşayan bir adamla nişan öncesi evlenmekle büyük hata yapmışsın. Bu hata öyle birşey ki, sizi birini (yurtdışı, zengin vs.) bulmuş hemen atlamış konumuna düşürüyor. Sen birinden duysan bunu ne düşünürdün?

Durumu çok iyi olan mal mülk sahibi insanların yarısına yakını saçma sapan şeylerden kısarak yaşıyor. Sizinki 100bine düğün yapacakmış orası ilginç tabi. Altın mevzusuna gelirsek, nişanda iki bilezik takılması normal. Prenses de olsan düğünde takılır esas takı. Seni çağırsalar iyi olurmuş ama iki bilezik için çağırmaya gerek yok diye düşünmüş olabilirler. Bohça genelde nişanda karşılıklı olarak yapılır. Bu konular neden hiç konuşulmadı aranızda? Eşiniz kendi adetlerini sizinle paylaşmalıydı. Hala zaten densizlik yapmış. Burada da eşinizle iletişiminizin olmadığı ortaya çıkıyor.

İki ay kalmış düğüne ortada ev ve eşya konusuna dair birşey yoksa işiniz zor. Mobilya dediğin 1 Aydan önce gelmez zaten. Mobilya alışverişinizi hangi mağazalardan yapacağınızı da mı konuşmadınız? Ben şu koltuğu beğeniyorum şu yatak markasına bakalım vs hiç mi konuşulmaz?

Ailenizi saymamalrı çok büyük terbiyesilik. Ben de olsam bozulurdum ama hiç olmadı anne baba ve kardeşleri alma konusunda ısrarlı olmalıydınız.

Düğünü ertelemeye çalışmak ile boşanmak eşdeğer sizin için çünkü evlenmişsiniz. Bağırmadan kırmadan isteklerinizi söyleyin. Daha doğrusu ağız arayın. Atın üç beş takı seti modeli araya da erkek için takılar(atasayın falan yüzük serileri var) serpiştirin. Beğendim beğenmedim diye konuşun. Aynı şekilde mobilya da o şekilde. Atın bir saloni lazzoni den bir de alt segment marka seçin. Çok mu zor? Bir araya geldiğinizde napıyorsunuz? Gezin mağazları almak zorunda değilsiniz düşünce yapısını öğrenirsiniz. Baktınız olmuyor nikah iptali yapın.

Valla herşeyi okudum
Babasi zengin kendi pısırık olan bir adamla görücü usulu evlendiginizi anladim
Keske kendi yaginda kavrulan bir adamla evlenip 2+1 kiralik bir evde huzurunuz olsaydi.
Daha cok konu acarsiniz buraya.

Daha doğru düzgün tanımadığın etmediğin bir adamla evlenme kararı alırsan olaylar karşısında verdiği tepkilere aha böyle şaşkın şaşkın bakarsın neden arkamda durmadı diye.

Varsın bir sene geç olsun düğününüz keşke iyice birbirinizi tanımadan evlenme kararı almasaydınız.

Bir onceki konuya gore kızımızın babası 1 ev 300 gr altın istiyormuş baslik parasi kızına. Yav 4 meymur mayışı kazanan adam kızına 1 ev alamamış mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…