yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Mesajda ne yazdınızda eşiniz bu kadar dellendi..
byby ın malesef ayarı yoktur hanım abla burda da eski konularında sıkıştı mı mesela basardı bedduayı
gitsin gebersin o.... v.s. falan dediyse daha bir kötü

byby korkma!! evet dedim sen benim neler çektiğimi biliyor musun de
inkar etme sakın daha da sarpa sarma

Eyvah fena şeyler yazmış demekki bu seferde..
İnşallah kötü birşey olmaz..
Dilin ayarı yok işte..

Yapılması gereken bu ama konu sahibinin böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum maalesef ki. Eşinin onu kapıya koymasından korkuyor sadece. Diğer konusunda da zaten kaynanası ve eşi yüzünden annesine gelme demiş. Kendini bu kadar ezdirirse olacağı budur.

Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben
napıcakmısın oh ne güzel ananın evinde kafan dinç tatil yaparsın derdin ne ki şükret iyiki böyle bir şey olmuş..yoksa gelip seni o sözde yuvadan ben çekecektim artık o kadar gerildim.

genel bilgi olsun arkadaşlar.

telefonlarda dosya saklama kısımları var dahili depolama ya da benzeri bir isimle geçer. yaptığımız her şey o dosyalarda saklanıyor. O klasörlerde bir whatsapp klasörü var. Whatsapp klasörünün içinde database isimli bir dosya bulacaksınız. bu database klasörünün içinde msgstore...... tarzında bir sürü şey var. işte bunlar sizin mesajlarınızın saklandığı haller :) bunları ara ara silerseniz bu tür bir sorunla karşılaşmazsınız

Annenizle dertleştiyseniz en kötü ne olabilirki?
Küfür mü ettiniz? Hakaret mi ettiniz ki bu kadar korkuyorsunuz?
Esiniz sizi bu yüzden kapı önüne koyacaksa koysun yani. Gelip beni öldürecek diyorsunuz.
Laftan anlamayacak tarzda bir insansa, oturup konuşamayacaksanız, evde durmayın. Annenize gidin.

kocadan bu kadar korkarken hala evli kalmak nedir o kovmadan sen git durumu lehine çevir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…