Dua edelim konu sahibine de öyle olsun ozamanBen kaç kere yüklensin dedim ama hiçbir şey yüklenmedi öyle :S
byby ın malesef ayarı yoktur hanım abla burda da eski konularında sıkıştı mı mesela basardı bedduayıMesajda ne yazdınızda eşiniz bu kadar dellendi..
Hamileyken dayak yiyen bi bayan kendisi, bitmedi ki çilesi. Kendi kendine eziyet ediyor.Ben mü karıştırıyorum 15 günlük bebeği yok mu konu sahibinin? Şu durumda böyle tehditler savuran bir kocayı beklemeden bebeği alıp gitmek bence daha mantıklı.
byby ın malesef ayarı yoktur hanım abla burda da eski konularında sıkıştı mı mesela basardı bedduayı
gitsin gebersin o.... v.s. falan dediyse daha bir kötü
byby korkma!! evet dedim sen benim neler çektiğimi biliyor musun de
inkar etme sakın daha da sarpa sarma
Tüh ya o zaman o manyak adamdan hersey beklenirHamileyken dayak yiyen bi bayan kendisi, bitmedi ki çilesi. Kendi kendine eziyet ediyor.
Valla kardeş, sana sana bişey diyeyim mi.
Bulunabileceğini sanmıyorum o mesajların ama, eğer olur da bulunursa falan varsayalım, evliliğin zaten bitmiş. Battı balık yan gider, kocana ertesi gün git zorla telefonunu kurcaladığı gerekçesiyle özel hayatın gizliliği ihlali davası aç. Kaynanayı da işbirlikçi göster.
Eski mesajları kurcalamak nedir ya, tövbe yarabbim.
Bybyın yaptığı günü kurtarmak, çok haklısın.Eeee, kocan senın annen hakkında bu eve gıremez dıye acık acık dıyor da, senın onun annesı ıcın gıtsın demen suç mu oluyor?
Bılmıyorum byby, bugünü de boyle atlattın, yarınların nasıl olacak cok merak edıyorum....
napıcakmısın oh ne güzel ananın evinde kafan dinç tatil yaparsın derdin ne ki şükret iyiki böyle bir şey olmuş..yoksa gelip seni o sözde yuvadan ben çekecektim artık o kadar gerildim.Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben
Dua edelim konu sahibine de öyle olsun ozaman