yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Bu nasıl bir ilişki bu nasıl bir insan.
Kovacak tekmeyi basacak demek ne demek.Eğer bütün bunları yapabilecek karakterde bir insan ise hiç durma hemen o evi terk et.Diğer konularına baktım hep sorun hep dert daha neyin mücadelesini veriyorsun İlla boğazınıza sarılıp öldürülmeyimi bekliyorsun..Aklım almıyor ya.
Burada tüm suç senin durum bu ana gelene kadar neredeydin ? Ya artık gerçekten deli oluyorum varmı böyle insanlar diye..
Bu aile senin anneni istememiş.Balık ta başından beri çoktan kokmuş.
Yapacağın tek şey var..
- Sana karşı şiddet uygulamaya kalkarsa ilk işin sakin olmak ve polisi aramak.
- Kayınvalideni ve Eşini mahkemeye vermek.
- Hem madden hem manen tazminat davası açmak.

Ve o kaynananın donuna varana kadar almak..

Bunların analı oğullu suları ısınmış altına bir zahmet bir odunda sen at..Ömrünü onlara adayıp ne yapacaksın gençsin kıymetini bil.Bu insanlar değeri hak etmiyorlar.Sen ağaç kovuğundan çıkmadın senide ana doğurdu..

Yemin ederim acayip sinirlendim bütün konularını okudum ve artık senin hareketlenip birşey yapman gerek bu düzen bu şekilde gitmez bu ailede ise ömür geçmez..He bugün özür dilersen yarın senin yine pişman olacak olan sensin..Hayat senin ellerinde.

Simdi nerden yaziyorsun esim telefonu goturdu diyorsun
bir de gercekten cok ilginc bir iliskiniz var. Yavrum yasin kac bak ne guzel anne de olmussun biraz dik dur. Gerektiginde alttan almasini bil. Gersktiginde sesini cikarmasini. Ben senin teee ilk konularini da biliyorum. Onlara istinaden boyle yaziyorum ama sen olmayacak yerde gereksiz kavga edip konusman gereken yerde susuyorsun.
Sen simdi muhtemelen esine annenin gelmekten vazgectigini soyledin. Esin de kendi kendine kurdu annemi annene kotuledin dimi diye. Dogru mu anladim yazdiklarindan birsey anlasilmiyor cunku

Dik dur ezdirme kendini. Nedir sizden çektiğim de, gitsin bitsin. (Bu benim senin için olan hayalim. )

Ama şiddete eğilimli bir kocan var , oyüzden senin için şuan cidden endişeliyim .

Kızlar görünen o ki konu sahibi kocasının her türlü şiddetine ses çıkarmıyor hatta k.valide şiddetinde maruz kalıyor. Ben ne şikayet edeceğini ne de o evden ayrılacağını düşünmüyorum zaten böyle bir akli olsaydı hamile kalmadan önlemini alırdı. O yüzden konu sahibinin işine yarayacak ona göre mantıklı olan çözümler sunmamiz lazım bence.

Bi arkadasin yazdığı gibi günü kurtaracak öneriler bekliyor bence, maalesef.

Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan

Bybyın yaptığı günü kurtarmak, çok haklısın.

Bu zamana kadar hep okudum konularını ama hıc yorum yapmamıstım, hep o anlık çözümler istiyor, veriliyor... Bebek oldu, gram ılerleme yok.....
(Bebeğin yuva kurtarmadıgının bire bir ornegı oldu kendısı....)
Koca zaten gozden cıkarmıs, bugün olmasa yarın başka bir şekilde, yine aynı olacak ....
Hakkında hayırlısı olsun ne deyim... Bir insanın kendi kendine yaptıgını, kimse yapamaz diye boşuna dememişler....

Bebeği kayınvalıdeye bırakıp, eşinizle sakınce bır yere gıdıp cok bunalmıstım, kendı anneme de cok kızıyordum, lohusalık hepsi ust uste geldı deyıp konussanız olmaz mı?

Birde anlar ya o kadar ince düşünceli adam olsa böyle gevşek davranmaz.

Mesajların hepsini okumadım ama eğer whatsapp ayarlarında sohbet yedekleme açıksa geri yüklenir ama değilse imkansız

Hala kovacaklar beni yuvamdan diyor adam altın kaplamamı ?

Kızlar bu watsap konuşmalarını silip temizleyince tekrar gerimi geliyor. çok kötü ya

Sen çok önceden eşyalarını toplayıp gitmeliydin o evden belki böylesi senin için daha iyi olur. Sen kendi kendine bu kadar eziyet çekmene rağmen gidemeyeceksin çünkü.

Reactions: anu
Tamam işte kurtulursun o adamdan.ailen arkanda olmaz mi

Yahu alsana kayınvalidenin elinden şu telefonunu.
Sen benim özelime karışamazsın diceksin.
Seni dava ederim gerekirse diceksin.
Ya ailen arkanda mı senin_?
Ya gerekirse git şu an o ewden....

kız varya bayılıyorum şu yorumlarına severim cesur hatunları

Sen de ses çıkarma al çocuğunu çek git. Hatta dönmesini beklemeden topla eşyalarını çık.. Sonradan pişman olup dönecek .. Asıl mesele ondan sonra ne yapacaksın? Bu adam seni sevmiyor bu kadar basit. Sevmiyor. İlerde kuma da getirir bu.

korkmaaaaaa herşey olacağına varır azcık dişini gösterseydin sendeee
hayatıma giren tüm erkeklere daha en baştan bana şiddet uygularsa sonunun ne olacağını anlatıyorum
ezdirme kendini

Mesajların hepsini okumadım ama eğer whatsapp ayarlarında sohbet yedekleme açıksa geri yüklenir ama değilse imkansız

Yeri gelmişken sorayım geçmiş konuşmaları tamamen nasıl sileriz o zaman
Normalde temizle sil yapıyoruz siliniyor. Bellekteki nasıl silinecek. Biliyorsanız aydınlatsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…