- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
Bybyın yaptığı günü kurtarmak, çok haklısın.
Bebeği kayınvalıdeye bırakıp, eşinizle sakınce bır yere gıdıp cok bunalmıstım, kendı anneme de cok kızıyordum, lohusalık hepsi ust uste geldı deyıp konussanız olmaz mı?
Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Tamam işte kurtulursun o adamdan.ailen arkanda olmaz miBen bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Yahu alsana kayınvalidenin elinden şu telefonunu.Ben bittim benim hayatım mahvoldu evde oturmuş haber bekliyorum kaynanamda içerde dua edin yalvarıyorum yemin ederim eminim kocam gelip birazdan eşyalarını topla dicek kaynanamda bir yandan haklı çıktı diye neler dicek herkese üstüme yürüyecek Rabbim yardım et ne olursun bugün beni kovucaklar evimde yuvamdan
Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
kız varya bayılıyorum şu yorumlarına severim cesur hatunlarıSilsen bile konuşmaları, watsapı tekrar yükler ve konuşma geçmişi yüklensin mi diye birşey çıkıyor ewet tuşuna basarsa herşey çıkar ortaya....
Kayınvalideniz normalde size hep kötü davranıyorsa ve annenizle dertleştiniz diye sizi kapının önüne koyarsa bırakın koysun yaniiii iplemeyinnn ....
Nasil olduruyor ya dalga mi geciyorsun sen?? Hemen polis cagir o zaman. Saka gibi ya..
Mesajların hepsini okumadım ama eğer whatsapp ayarlarında sohbet yedekleme açıksa geri yüklenir ama değilse imkansız