msjlastim kaynana annemle kaynana hakkında konuştuk Kaynana dağıldı kocama kübra msjlastim annesine beni kötü Luxor dedi bende yok dedimVallahi anlamadım canım konuyu
Sakın ol önce ve yardımcı olmamız için tekrar anlat
ben bişey anlamadım ?Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Kötüledin mi peki ??Ben annemle 2 gün once watsapp an msj
msjlastim kaynana annemle kaynana hakkında konuştuk Kaynana dağıldı kocama kübra msjlastim annesine beni kötü Luxor dedi bende yok dedim
kaynanaızla kavgamı ettiniz?eşinizden özür dilersiniz..hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız..Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Ben annemle 2 gün once watsapp an msj
msjlastim kaynana annemle kaynana hakkında konuştuk Kaynana dağıldı kocama kübra msjlastim annesine beni kötü Luxor dedi bende yok dedim
Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,Kötüledin mi peki ??
Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam benKayınvaliden mi görmüş mesajları nereden biliyor sizin onu annenize kötülediğini?
Silsen bile konuşmaları, watsapı tekrar yükler ve konuşma geçmişi yüklensin mi diye birşey çıkıyor ewet tuşuna basarsa herşey çıkar ortaya....Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,