yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Mesajları geti getirebiliyorsun maalesef. Whatsapp'ı kaldırıp tekrar yüklediğinde tüm eski yazışmalar geri geliyor

evet geri geliyor
ben de yaptım daha önce kendi kendime
hafızadaki yedeklenmiş mesajları geri çağırdım
inşallah kötü bir şey olmaz:KK43:

ne saçma bir şey ya.
kocan daha yeni doğum yapmış eşini düşüneceğine anasına ne dediğini mi düşünüyor.
hem bu agresiflik de ne böyle?

Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
Nereye öldürüyor ya öyle kolay mı

Azıcık sakin ol, eğer mesajları görürse çok sinirlendim dedim bişeyler dersin

Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben
bebeğimide alır giderim merak etme !deyin..

• Beğen
Reactions: anu
Yapmadım kötülemedim falan deme, bi kerecik olsa şu adamın karşısında dimdik dur. Evet söyledim, sinirli bi anımdı de. Söylemiş bulundum de. Normal bi insan iki gün trip atar sonra barışır, eğer anormal biriyse koyar kapıya ne diyeyim.
Ezilip büzülme ağlama karşısında. Panik yapma.

Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
lütfen kendine biraz güvenirmisin..böyle yaparsan herkes seni ezer!

Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Watsapp dosyasına yedekleniyor dosyayi silmemissen okuyabilir

Silsen bile konuşmaları, watsapı tekrar yükler ve konuşma geçmişi yüklensin mi diye birşey çıkıyor ewet tuşuna basarsa herşey çıkar ortaya....

Kayınvalideniz normalde size hep kötü davranıyorsa ve annenizle dertleştiniz diye sizi kapının önüne koyarsa bırakın koysun yaniiii iplemeyinnn ....

Ben kaç kere yüklensin dedim ama hiçbir şey yüklenmedi öyle :S

Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben

Amannn seni korkutmak için yapmıştır gerçekten araştırmak için değil. Amacına ulaşmışta baksana ödün patlıyor korkudan. Niye bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum ki okursa okusun ne var yani annemlede mi dertleşemeyeceğim, dertleştiysem dertleştim senin annen de bana iyi davransaydı da ona karşı bu kadar dolup dertleşme ihtiyacı duymasaydım diyemiyor musun?

Sana diğer konularında hep aileni arkana al demiştim, sen ısrarla olmaz diyordun.
Şimdi anlayacaksın o lafımın değerini. Arkanda güveneceğin birileri olması çok farklı.
Ama diyorsan ki ben kendime yeterim, ezilme şu adamın karşısında.

Valla kardeş, sana bişey diyeyim mi.
Bulunabileceğini sanmıyorum o mesajların ama, eğer olur da bulunursa falan varsayalım, evliliğin zaten bitmiş. Battı balık yan gider, kocana ertesi gün git zorla telefonunu kurcaladığı gerekçesiyle özel hayatın gizliliği ihlali davası aç. Kaynanayı da işbirlikçi göster.
Eski mesajları kurcalamak nedir ya, tövbe yarabbim.

X