Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye öldürüyor ya öyle kolay mıEvet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
ne olmuş dediyseniz,eşinizin yüzünede söyleyin bence..Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
bebeğimide alır giderim merak etme !deyin..Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben
lütfen kendine biraz güvenirmisin..böyle yaparsan herkes seni ezer!Evet beni bunalıma sokuyor gişede kurtulsam dedim. Ben bittim kocam az sonra gelip beni öldürecek nolur dua edin yalvarıyorum,
Watsapp dosyasına yedekleniyor dosyayi silmemissen okuyabilirKaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
evet yeni dogum yapmisBen mü karıştırıyorum 15 günlük bebeği yok mu konu sahibinin? Şu durumda böyle tehditler savuran bir kocayı beklemeden bebeği alıp gitmek bence daha mantıklı.
Silsen bile konuşmaları, watsapı tekrar yükler ve konuşma geçmişi yüklensin mi diye birşey çıkıyor ewet tuşuna basarsa herşey çıkar ortaya....
Kayınvalideniz normalde size hep kötü davranıyorsa ve annenizle dertleştiniz diye sizi kapının önüne koyarsa bırakın koysun yaniiii iplemeyinnn ....
Evet bakmış telefonuma bende söylemedim dedim aldı gitti Telefonumu watsapp a baktiracak eğer doğruysa gidicksin dedi allh, napicam ben