Turkceyi yeni ogrenen yabancilar gibi yazmissin cnm bisi anlamadimbyby69 .!.:Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Konu sahibi tee hamile degilken aciyordu bu ayarda konular. Millet onu kurtarmak icin ne akillar verdi. Gitti hamile kaldi, bir de cocuk soktu o cehennemine. Yok ya. Kusura bakmasin kimse de insan kendi akilsizligiyla herseyi hakediyor bence. Ama is kendini savunamayan birini zorla bu durumun icine sokmaya varinca ben ona delleniyorum. O kadar tavsiyeye, uyariya ragmen kendini yerin dibine batirdi.
Devami da gelir bunun. Her sene yeni cocuk eklenir, battikca batirir hem kendi, hem cocuklarinin hayatini. Boyle kadinlarin orneklerini gordum. Kocasi öldürmez, atar dayagini gider. Konu sahibi bunu coktan kabul edip "yuva" tanimina sokmus zaten. Burda kimse kendini konu sahibi icin uzmesin bosuna. Kimi insanlar boyledir, yapma etme dersin, israrla kendini atese atar. Tavsiyelere uymayacak. "He he" diyip geçsek yeridir her konusunda . Bu ne ilk ne son olacak. Dayagi atan razi, yiyen razi. Bir tek o cocuga ve gelecek cocuklara yazik. Baska kimseye acimiyorum.
Aci olan su ki bazi insanlar kendi yasadiklari berbat evlilikleri norm saniyorlar. Daha iyisi yok, herkes boyle saniyorlar. Hele anlatilanlara, fikirlere de acik degillerse değmeyin... sozun bittigi yer oluyor.evet ya evli değilim bilemem nasıl duygulardır ama bi tutturmuş YUVAMM....
Canım anlıyorum da burada bir sürü insan var. Dertleşmek için kendi kafa yapısından birini bulması lazım. Buraya gelip böyle yazarsa, herkes bir şey söyler. Yanıt da vermemiş. Korktum valla nolucaksa :S
Nelerr olmamis ki :))bacım ne olmuş yaw
anlat hele:))))Nelerr olmamis ki :))
Ya valla kızıyorlar fena falan diye ama kadın kısmı biraz eşi maşalı olacak. Erkek ne kadar ruh hastası olursa olsun... Deli deliyi gördü mü değneğini saklarmışBazen diyorum bu ruh hastasi kocalar akil tutulmasi yasatiyor herhalde karilarina. Yoksa insan kendini niye bu kadar ezdirsin. Bende konu sahibinden bilgi bekliyorum. :))
Konu sahibinîn temmuz gibi hamile kalmış olması gerek, katılım tarihi eylül görünüyor. Ben mi yanılsıyorum aceba?Konu sahibi tee hamile degilken aciyordu bu ayarda konular. Millet onu kurtarmak icin ne akillar verdi. Gitti hamile kaldi, bir de cocuk soktu o cehennemine. Yok ya. Kusura bakmasin kimse de insan kendi akilsizligiyla herseyi hakediyor bence. Ama is kendini savunamayan birini zorla bu durumun icine sokmaya varinca ben ona delleniyorum. O kadar tavsiyeye, uyariya ragmen kendini yerin dibine batirdi.
Devami da gelir bunun. Her sene yeni cocuk eklenir, battikca batirir hem kendi, hem cocuklarinin hayatini. Boyle kadinlarin orneklerini gordum. Kocasi öldürmez, atar dayagini gider. Konu sahibi bunu coktan kabul edip "yuva" tanimina sokmus zaten. Burda kimse kendini konu sahibi icin uzmesin bosuna. Kimi insanlar boyledir, yapma etme dersin, israrla kendini atese atar. Tavsiyelere uymayacak. "He he" diyip geçsek yeridir her konusunda . Bu ne ilk ne son olacak. Dayagi atan razi, yiyen razi. Bir tek o cocuga ve gelecek cocuklara yazik. Baska kimseye acimiyorum.
Özet geçeyim ben sanaanlat hele:))))