yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

byby69 .!.:
Kaynana kavga ettik çok kötü ben anneme msj onu kötüledigini kaynanasını içine doğmuş kocam Telefonumu götürdü telefonuyla watsapp an eski yazışmalar bulunabiliyor Sohbetleri sildim ama eğer öyleyse seni bu gece bu evden kovucu dedi kocam gitti şimdi bilen varsa söylesin yalvarıyorum sonunda dağıldı Yuvam yalvarıyorum dua edin
Turkceyi yeni ogrenen yabancilar gibi yazmissin cnm bisi anlamadim o_O

Konu sahibi tee hamile degilken aciyordu bu ayarda konular. Millet onu kurtarmak icin ne akillar verdi. Gitti hamile kaldi, bir de cocuk soktu o cehennemine. Yok ya. Kusura bakmasin kimse de insan kendi akilsizligiyla herseyi hakediyor bence. Ama is kendini savunamayan birini zorla bu durumun icine sokmaya varinca ben ona delleniyorum. O kadar tavsiyeye, uyariya ragmen kendini yerin dibine batirdi.
Devami da gelir bunun. Her sene yeni cocuk eklenir, battikca batirir hem kendi, hem cocuklarinin hayatini. Boyle kadinlarin orneklerini gordum. Kocasi öldürmez, atar dayagini gider. Konu sahibi bunu coktan kabul edip "yuva" tanimina sokmus zaten. Burda kimse kendini konu sahibi icin uzmesin bosuna. Kimi insanlar boyledir, yapma etme dersin, israrla kendini atese atar. Tavsiyelere uymayacak. "He he" diyip geçsek yeridir her konusunda . Bu ne ilk ne son olacak. Dayagi atan razi, yiyen razi. Bir tek o cocuga ve gelecek cocuklara yazik. Baska kimseye acimiyorum.

evet ya evli değilim bilemem nasıl duygulardır ama bi tutturmuş YUVAMM....

evet ya evli değilim bilemem nasıl duygulardır ama bi tutturmuş YUVAMM....
Aci olan su ki bazi insanlar kendi yasadiklari berbat evlilikleri norm saniyorlar. Daha iyisi yok, herkes boyle saniyorlar. Hele anlatilanlara, fikirlere de acik degillerse değmeyin... sozun bittigi yer oluyor.

Canım anlıyorum da burada bir sürü insan var. Dertleşmek için kendi kafa yapısından birini bulması lazım. Buraya gelip böyle yazarsa, herkes bir şey söyler. Yanıt da vermemiş. Korktum valla nolucaksa :S

Bazen diyorum bu ruh hastasi kocalar akil tutulmasi yasatiyor herhalde karilarina. Yoksa insan kendini niye bu kadar ezdirsin. Bende konu sahibinden bilgi bekliyorum. :))

Bazen diyorum bu ruh hastasi kocalar akil tutulmasi yasatiyor herhalde karilarina. Yoksa insan kendini niye bu kadar ezdirsin. Bende konu sahibinden bilgi bekliyorum. :))
Ya valla kızıyorlar fena falan diye ama kadın kısmı biraz eşi maşalı olacak. Erkek ne kadar ruh hastası olursa olsun... Deli deliyi gördü mü değneğini saklarmış :KK71: Hala haber yok. Adam kızı evden kovdu mu ki? Belki de dövmüştür :KK43: Ayyy bu ne yaaa :KK43:

konu sahibi ama gerçekten ne uyarıdan anlıyorsun ne bdv kurallarından. kaç kere devam şeklinde konu açma diyorum. kaç kere konunu kilitliyorum
.yada kaç kere bdv dışı konu açıyorsun.
taşıyorum.
bu yüzden ban yiyorsun ama yine devam
bugün aynı içerikte 2 konu açıyorsun. devam nitelikte.
şimdi bu 2 konuyu kilitliyorum ben.

Son düzenleme:
Konu sahibi tee hamile degilken aciyordu bu ayarda konular. Millet onu kurtarmak icin ne akillar verdi. Gitti hamile kaldi, bir de cocuk soktu o cehennemine. Yok ya. Kusura bakmasin kimse de insan kendi akilsizligiyla herseyi hakediyor bence. Ama is kendini savunamayan birini zorla bu durumun icine sokmaya varinca ben ona delleniyorum. O kadar tavsiyeye, uyariya ragmen kendini yerin dibine batirdi.
Devami da gelir bunun. Her sene yeni cocuk eklenir, battikca batirir hem kendi, hem cocuklarinin hayatini. Boyle kadinlarin orneklerini gordum. Kocasi öldürmez, atar dayagini gider. Konu sahibi bunu coktan kabul edip "yuva" tanimina sokmus zaten. Burda kimse kendini konu sahibi icin uzmesin bosuna. Kimi insanlar boyledir, yapma etme dersin, israrla kendini atese atar. Tavsiyelere uymayacak. "He he" diyip geçsek yeridir her konusunda . Bu ne ilk ne son olacak. Dayagi atan razi, yiyen razi. Bir tek o cocuga ve gelecek cocuklara yazik. Baska kimseye acimiyorum.
Konu sahibinîn temmuz gibi hamile kalmış olması gerek, katılım tarihi eylül görünüyor. Ben mi yanılsıyorum aceba?

Özet geçeyim ben sana :KK70: Bunlar esra erol da mi ne tanışıp evlwnmişler. Şiddet gorüyormuş. Eşi kadinin annsini de istemiyormus vs vs. Bu kadincaz da annesi ile whasuup ta dedikodu yapmis kaynvalidesi iicn. Esi de cakmis dalgayi almiz telefonu falan. bildigin 10 bolumluk dizi :)

Kocanız çok ilgili değilse bu whatsappa falan geri getiremez o yazışmaları. :) Duydum geri getirildiğini ama rastlamadım :KK55: Kaynanayı niye çekiştirdiniz ki o_O

X