Yalova///77

iyi canım nerede oturoyorsun sen evdemisin çalışıyormusun.

slm yalovalılar ayyy sevindim ne güzel yalovalılarlarla tanışmak isterim ben asıl orhangaziliyim ama yalova hayranıyım 4 yıl oturdum eşimin iş sebebiyle taşındım ordan yeşillik deniz ne ararsan var orda yalovadan oturan arkidişlerr ne olur havasını benim için koklayınhihoyyyt

iyi canım nerede oturoyorsun sen evdemisin çalışıyormusun.

canım ben göçmen mahallesinde oturuyorum çalışmıyorum ,ev hanımıyım iki tane kızım var, ellerinden öperler. büyük kızım lise 3 te küçük kızımda ilkokul 4 te yalovaya eşimin tayini dolayısıyla geldik haliyle yozgat gibi bir yerden gelince alışmak için baya zorlandık ama ben ve çocuklar baya alıştıkta eşim hala alışamadı .ben burdan hiç gitmek istemiyorum .ben kendimden çok bahsettim siz yalovada nerde oturuyorsunuz benim gibi sizdemi çalışmıyorsunuz bana kendinizden bahsedermisiniz iyi geceler hihoyyyt

slm yalovalılar ayyy sevindim ne güzel yalovalılarlarla tanışmak isterim ben asıl orhangaziliyim ama yalova hayranıyım 4 yıl oturdum eşimin iş sebebiyle taşındım ordan yeşillik deniz ne ararsan var orda yalovadan oturan arkidişlerr ne olur havasını benim için koklayınhihoyyyt

sizde hoşgeldiniz nasılsınız .şimdi konyadamısınız orası benim memleket sayılır kız kardeşimde konyada burası kadar yeşil ve güzellikler yok ama konyada güzeldir insanları çok içtendir .a.s.a.s.

canım bende bahçelievlerdeyim.7. ayına girmek üzere olan bir oğlum var.abimin eczanesi var orada çalışıyordum ama şimdilik bebeğime bakıyorum işte böyle buluşma olursa daha yakından tanışırız.

oğluşunu allah bağışlasın canım .evladını büyütünce gene işe başlarsın inşallah. bende çalışmayı çok isterdim :eek::eek:

Yalovada Oturan Arkadaşlar.ben Bir Süreliğine Güzel şehrinize Geleceğim.orda Bildiğiniz Bir Güzellik Salonu Tavsiye Edermisiniz Adresini Yazarmisiniz?özellikle Solaryum Için Ariyorum.

yok mu gerçekten yalovalı aramızda yada yalovayı bilen?

yalovada ikamet eden yok mu?
slm canım bende yalovalı sayılırım elif güzellik salonu var ne istersen var orda heykelde cnm kime sorsan gösterir merkezde

sevgili fazocum evet şimcik konyada oturuyom buraya taşınalı 4 yıl oldu alıştım buraya güzelde cnm biz alışmışız deniz ve yeşilliğe onlar olmayınca eksik kalıyoruz kib:1no2:senağlama

sevgili fazocum evet şimcik konyada oturuyom buraya taşınalı 4 yıl oldu alıştım buraya güzelde cnm biz alışmışız deniz ve yeşilliğe onlar olmayınca eksik kalıyoruz kib:1no2:senağlamasenağlama

sevgili fazocum evet şimcik konyada oturuyom buraya taşınalı 4 yıl oldu alıştım buraya güzelde cnm biz alışmışız deniz ve yeşilliğe onlar olmayınca eksik kalıyoruz kib:1no2:senağlamasenağlama

ayçaşum evet deniz ve yeşillik güzelde insan bazen insanlardan sıcaklık bekliyor ama sağlık olsun .evet güzel memleket yalova, şu dünyanın işine bak siz buralı ben nevşehirli yani iç anadolulu bir zamanlar keşke orda olsak dediğimiz yerdesiniz ama insan oğlu her şeye alışıyo sizde belli bir zaman sonra oraya alışırsınız ama insanın memleketi gibisi yok tabiki ..:eek:

heyy yalovalılar nerdesiniz topik var ama yalovalı kimse yok senağlama

evet canım ama bursayı çok seviyorum bursa doğumluyum oğlumda bursada doğdu..

aycankaya hoşgeldin canım yelizciğim sen nasılsın iyisindir inşallah a.s.

oğlumla beraber yuvarlanıp gidiyoruz..fazocuğum sen nasılsın...

iyiyim canım nolsun işte aynı şeyler günlük koşuşturmalar .canım ya çok özel olmassa eğer sen bebeğin olmadan önce hangi eczanede çalışmıştın acaba kafama takıldıda ,eğer bi mahsuru varsa söylemeyebilirsinde kendine iyi bak canımkaydirigubbakcemile5

X