Yalova///77

merhabalar yalovalı arkadaşlar yahu bu sayfaya kimseler girmiyormu. şu aralar yalova belediyesinin etkinlikleri devam ediyor. bu ayın a17 sine kadar resim sergisi devam ediyor. 18 marttan itibarende BıRıNCı DÜNYA SAVAŞININ ARKA CEPHESı RESıM FOTOĞRAF VE GEMı MODEL SERGıSı AÇILIŞI OLACAK. 18 - 30 MART 2010 SAAT 14.DE YALOVA BELEDıYE KÜLTÜR MERKEZıNDE ( SAHıL DEKı POSTANENıN KARŞI SIRASINDA. ) GEÇEN SENEDE AYNI TARıHLERDE AÇILMIŞTI.

arkadaşlar bu sergi buram buram tarih kokuyor özellikle büyüklerin yanısıra okullu çocuklar için faydalı. hepinizi bekleriz. bu sayfayı okuyupta gelirseniz orda tanışmış oluruz. yarın inşallah allahın izniyle yalovaya geliyorum. sergide olacam. sergiyi açan babam. ona destek vermek üzere eşimle babamın yanında yer alacağız. inşallah bu sayfaya girip bazı arkadaşlar görürler. ŞU ARA 17 SıNE KADAR RESıM SERGıSı DEVAM EDıYOR. ADYALı ARKADAŞIMIZIN ABLASININ OLAĞAN ÜSTÜ GÜZELLıKTE RESıMLERı VAR GÖRMENıZı ÖNERıRıM. DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜM ıÇıN HAYRAN KALDIM O RESıMLERE. ELıMDEN GELSEYDıDE BENDE YAPABıLSEYDıM. YETENEK ıŞTE. SEVGıLER HEPıNıZE.

selam arkadaslar yalovada oturanlara sormak istiyorum tatıl için çiftlıkkoy dıye bıyer varmış.nasıl güzelmi acaba netten pek bilgi bulamadım..
gezılcek yerler falan varmı denizi nasıl

bende yalovadayım..yalovadan kımse yok zannedıyordum ama bir sürü kişi varmış..

Bende aradim taradim sonunda Yalovalilari buldum eee Cinarciklilar nerde?:)
Nasipse uzun seneler evel gönül verdigim ,asla bozulup dagilmayacak bu güzel Kasabaya ,bu yaz kesin dönüs yaparak yaz kis ikamet edecegim:)
Insallah:)

kızlarrrrr bende varım bende yalovalıyım=)
çiftlikköye çok yakın oturuyorum. yaşar okuyan hastanesi olarak bilinen hastanenin karşısında oturuyrum. tanıyan gören bilen varsa ses etsin :KK53:

merhabalar bende yalovalıyım termal yolu üzerinde oturuyorum bütün yalovalılara selamlar:KK16:

Ayy biran yok zannedip umudu kesiyordum ki görünce çok sevindim topici:KK52: Yalova merkezdenim bendeee:)

Memleket yalova mi gamzeli ben seviyorum ya yalovayi ne kdr burali olmasamda sirin sorunsuz istanbula yakin

Yalovalısın demek .. Cok guzel ya genelde yalovada benim tanidigim karadenizli cok yalovali yok denecek kadar az

Yalovalısın demek .. Cok guzel ya genelde yalovada benim tanidigim karadenizli cok yalovali yok denecek kadar az

Kız bende karadenizliyim:)) Memleket ora ama, doğma büyüme buralıyıım:)Aslen olanlar çok fazla değil,bende karşılaşmadııım:)

X