Yalova///77

selam hanımlar yalovadan kimse yokmu hele esen köyden orası benim ikinci köyüm esen köyden yazın

bende yalovalıyım slm arkadaşım:)

selam arkadaşım ben yalovalı değilim ama yalovayı çok seviyoruz her yaz esen köye gidiyoruz tatile arada yalovayada geliyoruz on seneyi aşkındır geliyoruz depremide orda yaşadık allah birdaha gösdermesin dediğim gibi ikinci memleketim ailece seviyoruz herkeze iyi geceler

yalovalı arkadaşlar merhaba,ben yalovanın armutlu ilçesindenim fakat 3 yıldır eskişehirde yaşıyorum

yeniyil10051.jpg

arkadaşlar bende yalovalıyım ve merkezde yaşıyorum ama sesiniz çıkmaz olmuş neredesiniz.......:uhm:

merhaba arkadaşlar bende yalovalıyım ama 2 seneden beri bursa da yaşıyorum ama her ay yalovadayım hihoyyyt

heyyy kızlarrr bend eburdayım. ben doğma büyüme yalovalıyım.ne zaman buluşuyoruz :)

yalovalı arkadaşlar havalar ısınınca buluşmayı düşünüyoruz lütfen irtibata geçelim..

meraba yalovalı arkadaşlar bende yalovada yaşıyorum 5 senedir. aslen nevşehirliyim burayada yozgattan geldik ,alışmak baya zor oldu ama artık yalovadan vazgeçemiyorum
hepinize selamlar .a.s.a.s.

fazocuğum diğer illerdeki arkadaşlar buluşma düzenliyorlar bizde yalovalılar olarak havalar biraz ısınınca buluşmayı düşünüyoruz gelmek istersen ister buraya yaz istersen bana özel mesajda atabilirsin..

yelizcim olabilir çok güzel bir fikir eğer yeri ve zamanı bana uygun olursa gelirim tüm yalovalılara selamlara.s.a.s.

sonayy canım hoşgeldin..buluşma senin içinde geçerli gelmek isterseniz buradan veya özel mesajla irtibata geçelim..

hoşgeldin sonay sen nasılsın ben yalovalı değilim ama yalovada oturuyorum.a.s. sen nasılsın yelizciğim

X