Yalova///77

ne dersiniz buluşma yaşayalımmıııııııııııııııııııııııııııı

kızlar bende yalovada yaşıyorum. küçük,sakin, ulaşım rahat, birazda ucuz olsa..önceleri ısınamsamda şimdi seviyorum be....

merhaba kızlar neler yapıyonuz yazıları okudum hala görüşme yapamadınız galiba ama görüşme yaparsanız banada haber verin bende sizlerle tanışmak isterim hepinizi öptüm en kıza zamanda görüşmek üzere

kızlar meraba yalova esenköye gitmeyi düşünüyorum orda bayanlar plajı varmış galiba bayanlar plajına yakın yerlerde pansiyon var mı acaba varsa ulaşabileceğim tel numarası varsa verirseniz sevinirim birde sizce güzel yerler mi?

yaa aynısını bende sorcaktım esenköyde bayanlar plajı varmış heralde.netten baktım ama yıkılmış falan diyo bazı gazte haberlerinde yalovalılara soryım dedim ama onlarda buraya bakmıyo heralde

yaa kimse cevap vermiyo :KK43:(( sen yıkıldığını ne zaman duydun benim arkadaşım bir ay önce gitti esenköye açıktı plaj

yıkıldı ama etraftan görünmüyor yine girilebilir yani.pansiyon hakkında bilgim yok ama eşyalı ev falan kiraya veriyorlar..

valla ben esenkoy hakkında bilgi veremicem
cunku yalovalı degilim sadece yalovada yasıyorum
bikere gittim esenkoye
denizini hiç begenmiyorum bu tarafların akdeniz gibisi yok

yani kapalı bayanlara göre biyermi peki onu merak ediyorum ben
bu hafta sonu ön araştırma için gittim yaa hani altın kumvarya ordan biraz daha iyi etraf görünmüyo sayılır , denizi çok güzel ama kadınlar plajında kumsal diye birşey yok ve hep kaya denizin içide hep kaya bunu bildikleri için bir lastik ayakkabı satıyolar ama yinede herşeye ramen esenköy güzel bir yer bence valla ben gitcem kısmet olursa .

ya ben yalovaya bikez gittim çok bilmiyorum altın kum falan.bide denizi güzel deil falan dediler.inşallah bende gidebilirim.yinede saolun yardımcı oldunuz için

X