Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

Bir keresinde gecenin 4ünde biri kapıyı zorladı ben öğrenciyken. Tanımadığım genç bir çocuk aklım gitti. Sonra kendi kendine bırakıp gitti ben hemen erkek arkadaşımı arayıp sabahı sabah ettim. Olanı söyleyeyim ertesi gün öğlen kapı çaldı o çocuk karşımda. Üst kata taşınmış yeni. Gece sarhoştum kendi evim sandım anahtar niye açmıyor diye düşünürken kapı numarasını gördüm. Kusura bakmayın lütfen korkuttum sizi dedi. Siz kapıya bakmamışsınız yani bu durumda her şey ihtimal dahilinde

Yanlıslik olmuş olabilir gülme sesi varsa .. çünkü bizde yaptık bir kere yani aceleyle evde bir şey unutmuşsuz asansör bir altımızda durmuş farkında değiliz eşim ısrarla kapıyı açmaya çalışıyor anahtarla sonra ben farkettim güle güle yukarı çıktık sonra :)

Whatsaptan aramistim dakikam olmadigi icin kimsiniz niye ariyorsunuz beni diye oda kargocu oldugunu soyledi aklima baska birisi gelemdi acikcasi numaram yeni ....
Whatsaptan resmim gorunuyor ...

Son düzenleme:
Ayrica sizde yanlis hatirlamiyorsam yemek sirketlerinden yemek siparis verdiginizi onlardan biri olabilecegini dusundunuz demekki sizde varsayim yapabiliyorsunuz ne fark var ? Bende kargocu oldugunu dusundum...

arkadaşlar az önce kapım yine çaldı. Seslendim Kim o diye , yan komşu dedi. Hani bu hafta taşınan komşum meğer dün gece o basmış zile. Açtım kapıyı buyrun dedim. Deterjan isteyecektimde dedi. toz deterjanınız var mı dedi. bende var vereyim ama dün gece sesi duyunca kapının ziline bastım dedi bende ama gece 12 ydi saat dedim. Sonra deterjanı bardağına döküp kapıyı kapattım .Oda kapıyı kapatırken bir şeyler dedi bana. ama duymadım . Sizce bu kişi iyi niyetli olabilir mi? Siz ne düşünürdünüz

Gecenin 12sinde sesinizi duysa dahi deterjan istemeye gelmez hicbir normal insan. Ayrica neden gidip kendine deterjan almiyor marketler acik bugun ya da 1 gun daha camasir yikamasa ölüyor muymuş? Pazartesi alabilir. Dikkat edin bahane ariyor kapiniza gelmeye bu kişi kadinsa bile iyi niyetli gelmedi bana.

Gece 12 de deterjan mı istenir. Bence yüksek sesle konuşmanızdan rahatsız oldu ses duydum dediğine göre deterjanı bahane etmiş olabilir.

Gecenin bir yarisi kimsenin ziline basilmaz. Allah korusun acil bir saglik sorunu olmadikca. Hem de israrla basti bir de. Bir kere basarsin acmayjnca bir daha basmazsin. Fazlasi tacize girer. Deterjan istemekte nedir ayrica
açdım kapıyı dedim gece saat 12 ydi ama diyorum . Mahcup olmuş bir tavırla ama sesiniz geliyordu dedi . Bende tamam ama bende korktum dedim.

kişi keşke kadın olsa üstelik erkek. Hemen hemen bir 25 yaşlarında vardır.

Gece 12 de deterjan mı istenir. Bence yüksek sesle konuşmanızdan rahatsız oldu ses duydum dediğine göre deterjanı bahane etmiş olabilir.
kesinlikle keşke öylece uyarsaydı . ya da yöneticiye söyleseydi. daha az korkardım

kişi keşke kadın olsa üstelik erkek. Hemen hemen bir 25 yaşlarında vardır.

Bir daha bu kişiye kapinizi acmayin ve muhattap olmayin derim.
Yaptigi şeyler normal değil, yalniz yasadiginizi da biliyor. Gece 12de deterjan istemeye gelip kapida 10 dakika boyunca beklemek israrla tiklatmak, normalde yapilacak birsey değil.
Sizin kapiniza başka niyetle gelmiş bu çok açık, hala bir amaci var belli. Kendinize cok dikkat edin. Sizinle tanismaya calisan masum biri olsa bu sekilde davranmaz sakin hoşlandi tanismaya calisiyor diye dusunmeyin.

Yeni tanistigi birinden insan gecenin 12 sinde birsey istemez ilac vs acil bisey olsa neyse de bu detarjan ya banada hic iyi niyetli gelmedi evinizede sakin iceriye almayin birsey istediginde kapiyi acik tutmayin kapatin icerden alin verin cok muhabbet etmeyin kısa tutun cümleleri tavrınizi net koyun bu devirde temkinlik olmak lazim maalesef okadar sey goruyoruz ki artik korkuyoruz

gerçekten o kadar çok olaylara şahit oluyoruz ki. aksini düşünmemem mümkün olmadı. Umarım bu son olur . Hiç masumca davranış değil valla ya

normalde insanlara daha iyi davranmaya çalışırken şimdi tersledim diye vicdan yapıyorum . Ama etrafımızda o kadar tuhaf şeyler oluyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…