Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

eve
hani su sayacıyla ilgili bir şey soran? dün gece de o mu gelmiş? dur dönüp okuyayım detayları
evet evet ta kendisiymiş. dün gece deterjan istemeye gelmiş. ben açmayınca bugün öğlen çaldı kapımı açtım tekrar deterjan istedi. şimdi yine çaldı kapıyı heralde aldığı deterjanı geri getirdi bence

Birkaç sene önce bizim kapı gecenin 1 i geçik vaktinde çalındı.Bir daha,bir daha aralıklarla devam etti.Polise haber verdik.Meğer zil takılmış,aralıklarla çalmış.Birde bizim bir şekerpare komşu var er geç dinlemez ışık yanıyor diye aldığı bişi getirir,bişi sorar vs.Ama geldiği vakit gece yarım falan

Ay yok artık ya gerizekalıya bak. Deterjan yüzünden mi gece gece yüreğini kaldırmış hadsiz? Onun yüzünden ben bile kabus gördüm gece burada hırsız mırsız çok konuştuk ya etkisinde kalmışım, rüyamda hırsız giriyordu. Bir daha kapına gelirse açma sakın. Yalnız yaşayıp yaşamadığını tespit etmeye çalısan sapığın teki olabilir. Detarjan hayati bir şey değil o saatte istenmez, kesinlikle bahane yapmış

bende yanıma yarın erkek kardeşimi çaldım. o kadar anormal bir durumki artık inşallah bir daha rahatsız etmezki bende huzurla bir uyurum. zaman gösterecek bakalımm
Erkek kardesiniz birkaç gün gözüksün.
Bir tane de ayakkabısını fazla getirip bıraksın sizde.
Kapının önüne koyarsınız.
Eşim gece vardiyasinda çalışırken ben ayakkabısını koyuyordum kapı önüne.

Ayyy içim şişti ya. Kardesin o adama bir gözüksün, „hayirdir gece 12 de ne deterjanı bu “ falan desin, “bir daha kardeşimi rahatsız etme” gibi konuşsa..., kardeşinin bilgisi olduğunu bilsin! sende korktugunu belli etme. Ona kapıyı bir daha hiç açma.
Ben bırak komşuyu annemden bile gece gidip deterjan istemem... ayıp ya. Bide kaç kes zile basmış... Ben gerildim...
Aslinda eger imkanin varsa oradan tasin dicem ama baska yerdede böyle tipler muhakkak vardir.
En iyisi aileyle yasmak ya
Allah yardimcin olsun

Bende bekarken ailemden ayrı bi sehirde yaşıyordum.Kapi çaldığında baba kapiya bak yeter hep ben bakıyorum bıktım diye bağırarak acardim.Şükür ki bu tarz olaylar yaşamadım oturduğum site guvenliydi ama genede söylerdim.
Yolda eve giderken bi keresinde karanlıkti baya ozgecan olayida yeni olmustu neyse site görevlisi eve giderken görmüş karanlıkta yalniz yürüyorum arabayla bana yönelmedi mi ödüm koptu onunda kizi markette calisiyirdu meher onu almis dönüyormuş neyse telefonda konuşuyordum zaten annemlerle bagirarak dedim baba hani almaya geliyorsun nerdesin yok bu araba senin araba degil diğer sokaga mi saptin diye.Neyse adam yanaştı dedi abla babaniz gil burda mi bilmiyorum siteye kadar birakim dedim burda yalnız görünce buda böylesi bi animdir :)
Ama yalnız yaşadığınizi belirtmeyin ben hep kapiya cikarken dedim Ömer abi kapiya bak elim bulaşık yada ahmet abi osman abim geldi galiba kapiya bak vs.
İyi taktikdir Allah lazim etmesin

Lutfen kapinizi daima kilitli tutun.
Yillar once babam rahatsizdi cok uzun sure hastanede kaldi. Annem de yaninda refakatci olarak duruyordu yani hic eve gelmiyordu. Erkek kardesim de 17-18 yasindaydi, birlikte kaliyorduk evde.

Bir gun ben evde yalnizken kapiya yuklenildi. Oyle hizli yuklendiler ki, O demir kapinin alti resmen aralandi. Ben ciglik atmaya baslayinca durdular, ne istiyorsunuz dedim televizyon kablolariyla ilgili geldik dediler. 2 kisiydiler delikten baktim, acmadim kapiyi.
Apartman gorevlisine soyledim evi bos sanmislardir, takilma dedi.
Evde yalniz oldugumuz icin kapinin onune ayakkabi birakiyordum, nasil bos sanacaklar. Tamamiyle yalan, gorevliden de suphelendim. Zaten sonra sacma sapan davranmaya basladi. Gorunce hal hatir sorardim, selam verip gecmeye basladim.

Ben o gun o kapiyi kilitlemeseydim basima cok kotu seyler gelecekti buna adim kadar eminim.

bu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdiki ne yapmaya çalışıyor
Bir zili en fazla 2 kere çalarsın bence 1.zil çalmada duyulmadı diyelim 2.zili çalarsın eger yine açan olmazsa gidersin evine arka arkaya 4 kere çalınmaz ki.

o kapıyı öyle bir açarım ki bir daha asla gelmeye cesaret edemez. aldığı deterjanı geri getirmiş bile olsa öyle ters davranırdım ki, bir daha yanaşmazdı.

iyide biri kapına dayanıyo ve sen susuyosun neden kimsin ulan sen deyip baslaman lazımda simdi polisi arıyorum seni hırsız seni diye adamı korkutucaktın ya kapıyı acsaydı biseyleri eritip acıyolarmıs duyuyoruz 10 dakka zil calcak sende suscan merkurun bi geri harekette allah askına yaa

Yılların klişe taktiğidir ama her zaman işe yarar şöyle maço abi ayakkabisi. 2. El alışveriş sitelerinden cok ucuza temin edilebilir
esktra bi bilgi ben markete falanda giderken eve hırsız girmesin falan diye mac kanalı acarım digitürk var acarım 77 di sonses odanın kapısııda acık bırakırım kı dıs kapıdan mac sesi duyulsun sonucta kac kadın mac izler evde hesabı sanki evde erkek varmıs gibi bu yöntemde cok iyi

Ben de ayrı yaşadığımda yolda yürürken mesela araba yaklaşırdı, telefonla konuşuyormuş gibi yapıp "geldim babacım, geldim, camdan görürsün zaten beni" derdim yüksek sesle. El sallardım uzaktaki bir binaya falan. O arabalar da hızlanıp giderdi. Geç saatte eve dönerken elimde market poşetleri, 5 litrelik su vs olduğunda daha az taciz edildiğimi fark ettim. Ailemin evinde de anahtar kullandığım için ben anahtarı elimde tutmanın "evime yakınım" mesajı verdiğini düşünüyordum. Burada bir üye uyarmıştı beni, elinde anahtar olursa yalnız yaşadığını fark ederler diye. Eve çok yaklaşana kadar anahtarı çıkarmıyorum artık. Ek olarak ben de kapı çaldığında, evde tek olmama rağmen "ben bakarıım" diye seslenip açıyordum .

Eve usta vs birilerini çağırmam gerektiğinde de hep arkadaşlarımı yanıma çağırırdım, erkek arkadaşımdan rica ederdim. Bazen de babamların yanıma geldiği zamana kadar ertelerdim.

Ben severek futbol izliyorum ama aynısını düşünüp ben de yemek söylediğim zaman sesini ekstra açıyordum. En azından evde birileri var sanılsın diye düşünmüştüm.

Kadınları alt tarafı markete giderken, işten eve dönerken, bu kadar ince hesap yapmak zorunda bırakanlar utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…