• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :KK43:
Benimde biri sabahın 5inde kapıya dayandı yarım saat bastı zile kapıya vurdu ama kapıda birilerini aradı durdu evde yok galiba fln demişti büyük ihtimal yanlış kapıyı çalıyordu bidaha olmadı Allah'tan

Benimde biri sabahın 5inde kapıya dayandı yarım saat bastı zile kapıya vurdu ama kapıda birilerini aradı durdu evde yok galiba fln demişti büyük ihtimal yanlış kapıyı çalıyordu bidaha olmadı Allah'tan
Manyaklik ama bir kere bastın tamam 2,3 nedir

eşim kaç kez uyardı gecenin 1 inde sürekli yapılır mı aynı hata diye adamı.Sonra bizi yöneticiye şikayet etmiş gidip .Bu apartmanda anlayışlı insan kalmamış ,benim gözüm daire numarası görecek halde mi yorgunluktan demiş 😅 😅
Ay bu adam o saatte işten gelip ailesini mi uyandırıyormuş. Ne kadar düşüncesiz anahtarla falan girer insan.
Şimdi hiç bir şey yapma sabah sorarsın artık. Tek kalan bir bayanın kapısına da dayanılmaz ayiptir

evet gece saa 12 de yapılmaz yani . Ne bileyim insan düşünür eğer o niyet ile gelmişse birde
O kadın gecenin yarısı gürültü yapıyorsa dayanılır kapısına. Kimse sabahı beklemek zorunda değil uyarmak için. Belki ilk defa olmuyordur.

İlk defa yalnız başınıza bir evde kalıyorsanız korkmanız çok normal. Kapınızda sürgü yoksa ondan yaptırın. Önleminizi alın, gereksiz evhamlara kapılmayın öyle hayat geçmez. Şüpheli bir durum görürseniz de polisi arayıp bildirirsiniz.
Ben sokağımda yabancı araba içinde uzunca süre oturan adamlar gördüğümde aradığımda hemen gelip devriye atmışlardı. İsim bile bırakmanıza gerek yok.

Kesin yanlış kapıya geldi ve kafası güzeldi
Şikayet için gelen o kadar dadanmaz
gece gece, 1 2 çalar gider

4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :KK43:
Bu duruma alışmaya çalışın panik yapmayın yanlışlıkla olabilir , bilinçli olabilir ve bence normal saatlerde dahi haberiniz olmadan çalan kapıyı eğer beklediğiniz bir şey (kargo ya da kişi ) yoksa hiçbir kapıyı açmamayı huy edinin

4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :(
Ne kadar da sakinsiniz 😳 sizin yerinizde olsam kapi deliginden bakar kim o derdim yuksek sesle.Baktim ki cevaptan tatmin olmadim hemen polisi arardim.Bir de 10 dakika kalmis kapinizda cok sakin kalmissiniz hayret! Polisi arayınca da evde yanlizim korkuyorum demrm ama.Kapimi birileri zorluyor zarar vermelerinden korkuyorum deyin.. hemen gelirler..

Ben de o durumlarda hareket kabiliyetimi yitirip donup kalıyorum nedense 😂 evimize ilk hirsiz girdiğinde nasıl olduysa annemi diger odaya itip uzerimizden kapiyi kilitleyebilmistim ama adam kapıyı çalmış olsa hareketsiz bir şekilde gitmesini beklerdim 😂 hırsız deyince korkma sakın hırsız olsa zsten kapıyı calmaz. Densiz komsuysa zaten birkac kez daha gelir. Bence üst kata gidecekken yanlışlıkla sizin kapıya gelen şuursuzun biridir.

Biber gazını simdi sipariş ver internetten 2-3 tane yedek olsun. Bir de beyzbol sopasi🥰
Geçen haberlerde izledim 3 kadin kapının ziline basıp bekliyorlar kimse acmayinca evin boş olduğunu anlayıp kartla kapıyı açıyorlar. Hırsız zile basmaz derdik ama basıyor işte... 😔

Gürültüden dolayı gecenin bi vakti kapı çalınmaz.ertesi günü çalar neyse sikayeti söyler birdaha dikkat edersiniz.
Kapinizi iyi kilitleyin benim kapimi da bi kadin sabahin köründe çalmisti acmistim kadin diye komusudur diye kendisini yeni tasinan üst komusum diye tanittti kombi bozuk sizin calisiyormu vs dedi evin icine bakmaya basladi Allahtan yanliz degildim yanliz olsaydim açmazdim zaten bayan diye acmistim sonra üst komsuyla karsilastik bir kac gun sonra meğerse üst komsum degilmis yalan soylemis kadin.

benim evime de cok geliyor oyle ogrenci vs kapici geliyor ona bile acmiyorum artik daha cok dikkat etmeye basladim.

Geçende eve kargo gelmis beni aradi kargocu yetisemedim bidaha aradim buyrun kimsiniz diye o da kargo biraktim kapiniza falan dedi peki iyi günler dedim aksamina özel numara aradi açmadim kargocudan supheliyim baska arayan olacagini hic sanmiyorim.

Kapının merceğinden bsksaydınız eğer tek korkuyorsanız ev arkadaşı edini

kapı deliğinden neden bakmadınız kim diye ? Bazen bizim zilimize de gece 1 de basıyor alttaki çalışan.İşten yorgun geldim görmedim hangi katta oldugumu diyip gidiyor . Apartman hayatında olabiliyor böyle değişik insanlar 🙄
Aranıyormuş gibi geldi bana.

Kapınızı arkadan tamamen kilitlediğinizden emin olun. Çünkü hırsızlar böyle rahat 10 dakika kapıyı çalıp açan olmayınca kapıyı zorluyor. Dikkat edin.

Geçen haberlerde izledim 3 kadin kapının ziline basıp bekliyorlar kimse acmayinca evin boş olduğunu anlayıp kartla kapıyı açıyorlar. Hırsız zile basmaz derdik ama basıyor işte... 😔
Ayni şekilde kuzenimin evini soydular. 2 kapalı kadın dış kapıya basıyorlar. Kimse acmayinca ellerinde bir şeyle açıp içeri girmişler. Dış kamera kayıtlarında izledik. Evin kapısı da kilitli değilmiş herhalde bir güzel soymuşlar altınları. Koca binada bir onların evi soyulmuş tanıdık mi acaba diye cok düşündüler. Yüzlerinde maske de olunca çıkmadı kim oldukları

Gürültüden dolayı gecenin bi vakti kapı çalınmaz.ertesi günü çalar neyse sikayeti söyler birdaha dikkat edersiniz.
Kapinizi iyi kilitleyin benim kapimi da bi kadin sabahin köründe çalmisti acmistim kadin diye komusudur diye kendisini yeni tasinan üst komusum diye tanittti kombi bozuk sizin calisiyormu vs dedi evin icine bakmaya basladi Allahtan yanliz degildim yanliz olsaydim açmazdim zaten bayan diye acmistim sonra üst komsuyla karsilastik bir kac gun sonra meğerse üst komsum degilmis yalan soylemis kadin.

benim evime de cok geliyor oyle ogrenci vs kapici geliyor ona bile acmiyorum artik daha cok dikkat etmeye basladim.

Geçende eve kargo gelmis beni aradi kargocu yetisemedim bidaha aradim buyrun kimsiniz diye o da kargo biraktim kapiniza falan dedi peki iyi günler dedim aksamina özel numara aradi açmadim kargocudan supheliyim baska arayan olacagini hic sanmiyorim.
Kargocu sizi neden gizli numaradan arasin bir daha? Adam sizi görmemiş bile kapıya bırakmış gitmiş. Gun icinde kac kisiyi arıyor kimbilir, adamın işi bu. Olur olmaz insanlara potansiyel sapık muamelesi yapılmasa keşke

Evde erkekler varmış gibi Ahmet abi kapı çalıyor kapıya baksana Mehmet abi bari sen aç telefonda konuşuyorum falan diye yüksek sesle bağırıp o arada hemen birini arıyorsunuz telefon açıkken kapıya sesleniyorsunuz, dışardaki kişi de evde birileri var diye uzak duruyor.
kimseye yalnız yaşadığınızı anlatmıyorsunuz, abimle-erkek kardeşimle yaşıyorum diyorsunuz. Sipariş verirken erkek ismiyle açılan bir hesap üzerinden isteyebilirsiniz. Ben öderim sen Tv açıp sanki biri var gibi davranabilirsiniz. Arada anne baba kardeş cidden gelip kalsınlar gözüksünler etrafta. Biz birlikte yaşıyoruz desinler, akrabalar burda hep desinler.
Şizofren gibi yaşamaya mahkum edenler utansın.

en güvenli semtlerden birinde yaşadığım halde eve herhangi biri bir sipariş getirdiğinde hemen telefona yapışır eşimi ararım, başıma iş gelirse en azından biri bilsin, takip eden olsun diye.

Back
X