- Konu Sahibi cekmeyenwifi
Benimde biri sabahın 5inde kapıya dayandı yarım saat bastı zile kapıya vurdu ama kapıda birilerini aradı durdu evde yok galiba fln demişti büyük ihtimal yanlış kapıyı çalıyordu bidaha olmadı Allah'tan4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya![]()