Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

Seni cok iyi anlıyorum. Bir kere ayni saatlerde biri zile bastı. Dairemin önünde bir adam gördüm kapi deliğinden. Resmen nefesim tutuldu. Zar zor kim o dedim
pizza siparişiniz dedi. Ben değilim dedim. Meğerse pizza sipariş vermiş komşu. Kuryede kapiyi karıştırmış
Sizdede oyle bi durum olabilir bence. Gülüşmeler o yüzden olabilir. Yarin sorun içiniz rahatlasın.

Kapi deliğinden bakip ona göre hareket etseydiniz.Ama taniomiorsaniz kapiyi açmayın.Erkek arkadasinizin eski,kullanmadığı ayakkabisi varsa kapının önüne koyun.Evde yalnız degilsiniz izlenimi verir.

Yeni gelismeler varmı merak ettim? Banada hiç iyi niyetli gelmedi ilk okuduğum andan itibaren

Boyle durumlarda sessizce kapi deliginden bakin ama asla kim o falan demeyin.yoksa anlayacak yalniz oldugunuzu.tanidik biri olsa bile sessiz durun.baktiniz israr ediyor kapiciyi arayin gelsin.

Hiç normal değil acilen iletişimi kesin

Kizlar ben de yalniz yasiyorum ben de öyle bir sey olmamasina ragmen ya gece zilime basan olursa korkusu var, bir de gece biri gelip kapiyi acmaya calissa polisi arasam kac dakikada gelir acaba falan diye evham yapiyorum ya

ben yalnız yasarken olmuştu bu bna. hemen güvenlik grevlisiyle irtibata geçip şikayett ettirdm.

Korkulacak bir durum yok aslında... Kapı arkasından kimsin diye seslenseydin? 112 arayıp Polisi çağırabilirsin?

Kizlar ben de yalniz yasiyorum ben de öyle bir sey olmamasina ragmen ya gece zilime basan olursa korkusu var, bir de gece biri gelip kapiyi acmaya calissa polisi arasam kac dakikada gelir acaba falan diye evham yapiyorum ya
Kades uygulaması var onu indirin. 5 10 dk arasında geliyorlarmış. İnş ihtiyacınız olmaz.

Yeni evlendiğim ilk dönemde daha kötüsü başıma gelmişti.
eşim yurtdışına gitmişti evrakları bekliyorduk ve evde yalnızdım.
kapı öyle zorlanmıştı ki şok olmuştum ama allahtan cesaretliyim. Yalnız kaldığım çok zaman olduğu için başımın çaresine bakmayı kendimi elimden geldikçe korumaya çalışırdım.

neyse kapıya gittim yavaşça ve şapkalı biri muhtemel altın felan onun için gelmişti ve izlemişti büyük ihtimal. Gün ortası tüm apartman işte.
bende bağırarak eşime seslenir gibi
“Ahmet baksana kapıda biri var zorluyor sopayı da ver şurdan”demiştim ve delikten baktığımda nasıl kaçarak gittiğini görmüştüm.
aklınızda olsun.
Muhtemel yanlışlık olmuştur zaten ama yine de dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…