- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
Kapi deliğinden bakip ona göre hareket etseydiniz.Ama taniomiorsaniz kapiyi açmayın.Erkek arkadasinizin eski,kullanmadığı ayakkabisi varsa kapının önüne koyun.Evde yalnız degilsiniz izlenimi verir.4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya
Hiç normal değil acilen iletişimi kesineve
evet evet ta kendisiymiş. dün gece deterjan istemeye gelmiş. ben açmayınca bugün öğlen çaldı kapımı açtım tekrar deterjan istedi. şimdi yine çaldı kapıyı heralde aldığı deterjanı geri getirdi bence
ben yalnız yasarken olmuştu bu bna. hemen güvenlik grevlisiyle irtibata geçip şikayett ettirdm.4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya
Korkulacak bir durum yok aslında... Kapı arkasından kimsin diye seslenseydin? 112 arayıp Polisi çağırabilirsin?4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya
Ben sessizce gitcem diye yuvarlanarak gitmiştim daha çok ses çıkmıştı o geldi aklımaYa bu binalar bir artı bir şeklinde olduğu için kapının önüne yürüsem ses gidecek diye korktum . Bende donakaldım öyle
Kades uygulaması var onu indirin. 5 10 dk arasında geliyorlarmış. İnş ihtiyacınız olmaz.Kizlar ben de yalniz yasiyorum ben de öyle bir sey olmamasina ragmen ya gece zilime basan olursa korkusu var, bir de gece biri gelip kapiyi acmaya calissa polisi arasam kac dakikada gelir acaba falan diye evham yapiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?