Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

Çok büyük geçmiş olsun. o travmayı nasıl atlatabildiniz valla ya

Sarhoştur, aynı gırgır şamata konu sahibinin üst komşudan da gelmiş kesin o da sarhoştu

Ay Rabbim göstermesin bı daha çok kötü ya bizde yeni evliyken kp evinde beraberdik akraba oturmasindan bı geldik kandil gecesiydi her yer dağılmış çok şükür yüzyüze gelmedik müstakildi ev uzun bı sure korkuyu atamadım içimden yanlız kalamadim

Kaç sene öncesi gecenin 12 sinde ev telefonu çalıyor zar zar evde de tekim korktum ne olabilir kötü bir haber mi diye, korka korka açtım adam bişeyler söyledi ama korkumdan ne dediğini anlamadım tabi kapattım, sonra tekrar adam bana demesin cezaevinden arıyorum teli kapatmayın bağlıyacağım diye, cezaevinden yokki tanıdığımız yanlış vermiş numarayı
Sizin yaşadığınız daha kötü, gece gece şerlerden uzak tutsun Rabbim.

Aminnn en içden aminn. Allahım korusun bizlerii . Durumlar ortada kimseye güvenilmiyor

Konu sahibine de yazayım gerçekten ürkütücü olmuş açıkçası bende korkardım öyle bı durumda siz şu kades uygulamasını da indirin bence acil durumda kullanmak için insAllah ses için uyarı için gelinmiştir saat geç olsa da aksini düşünmek istemem

Çok büyük geçmiş olsun. o travmayı nasıl atlatabildiniz valla ya
Çok zor oldu ama adami görmemiş olmam buyuk sans Allah korudu. O gece uyumus olsam düşünebiliyor musun? Adamin kafası güzel gibiydi dedi annem tuhaf nefes alıyormuş. Belki benim odama girecekti ben uyurken. Gözümü bir açacaktim adam karşımda! Çığlığı basınca panikle elindeki çakıyi bana sokacakti belki de. Ay hiçbir şey yapmasa adamla goz goze gelmem demek kafayı sıyırmam demek.

Bir kez biz evde yokken girmiş, üst komsunuz merakli komsu teyze kapının açıldığını duymuş. Biz de evde yoktuk gündüz oliyor. Teyze demis ki, bunlar çıktılar ama ben girdiklerini duymadım, butun gun baska isim yok bunlari dinliyorum duymamam imkansiz ahsjs acmis kapıyı apartman boşluğuna doğru bağırmış. Bir anda gümbürtu koptu diyor. Eve girmesi çıkmasi bir olmus zaten tam karistitmaya başlamış meraklı teyze yetişmiş..

3. De bahsettiğim motorlu veletler, onlar da alt kattaki annemin atölyesine girerken annem duymus sesi ust kattan bağırmış hemen kaçmışlar. Onlar da bir sey çalamamis. Bizim o ev aşırı güvensizdi şükürler olsun taşındık oradan

İnşallah o şekilde çalmıştır kapıyı hemen indireyim o uygulamayıda bir kaç kez tekkrarı olmaz inşallah ya. Gece saa geç olması ve 10 dakika kapıda kalması ürküttü beni . İnşallah bu son olur

Hep derim zaten Allah karşılaştirmasin. Biz yokken girecekse girsin ama karşılaşmış olmak cok korkunçtur. Evde yabancı birinin dolaşmış olmasının tuhaf hissi bile uzun zaman gitmiyor. Cana geleceğine mala gelsin. Şimdiki çelik kapılar cok kolay açılıyor, o yüzden bakkala bile giderken kitlemek lazım

Aynen öyle maalesef

Eve nasıl girmiş peki? Bu arada az önce rüyamda evde hırsız vardı korkarak uyandım. Foruma girince bu konuyu gördüm

Konu sahibi bence gürültüye gelmiştir biri. Ben apartta kalırken görüntülü konuşan kızlar olurdu, sanki odamda konuşuyorlarmış gibi hissederdim. 1+1 evde de öyle oluyordur

Biz annemle bir salondan bir arka odadan koştur koştur bakinirken salonun camını tam kapatmayı unutmusuz bizi görmesine rağmen, içerde ışıklar yanıyor olmasına rağmen girmiş. Muhtemelen hapli falandı. Yakalanmışti Allahtan polisler gelip haber vermişti

Allahım ya evde uyanık olduğunuzu bile bile ne cesaret giriyor ne gerzekalı hırmızmış

Çok geçmiş olsun canım çok korkunç bişey, hiç yaşamadım umarım yaşamamda aşırı etkilenirm çünkü

Çok teşekkür ederim, Allah kimseye yaşatmasın çok korkunç gerçekten. Normal kafayla girdiğini düşünmüyorum zaten kafasi dumanlıydi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…