- 20 Mart 2008
- 5.871
- 8.379
- 723
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
Motorla da başka yerleri soyuyordur çakalinanılmazmış yav. Burda bi hırsız var. Sadece motor çalıyor işini hallediyor rastgele bırakıyor bi yere.
Çok büyük geçmiş olsun. o travmayı nasıl atlatabildiniz valla yaIlk hırsız tecrübemizde biz de evdeydiko gece hic uyuyamadim icimde nasil bir sikinti. Liseye gidiyordum. Icimden bildiğim bütün duaları okudum, yok uyuyamıyorum. Odamin cami da açık. Dışarda da biri dolaniyor duyuyirum ama zerre korkmuyorum ergenlik cesareti. O sesi bahane edip gittim annemi kaldırdım. Annem masallah cesur yürektir. Hemen cikti cama.
Evimiz 2.kat, balkonun altında homurdanan, ayağında terlik, tinerci kılıklı bir adamla goz goze gelmiş. Korktu içeri girdi. Salondan baktik orada da yok adam birden kayboldu. Sonra gittik annemin odasinin pencereden bakıyoruz hala avel gibi ne yapacaksak. Annem abini uyandiralim demişti yok dedim ne gerek var. Derken arkamizi döndük. Annem salona doğru bakıp aaa abin uyanmis derken abim odanın kapısını açtı, "amma gürültü yaptıniz uyumaya çalışıyorum"bir çığlık bastık annemle. Abin burdaysa o kimmmmmm.
Çığlık çığlığa abimin odaya ittim annemi adami hic görmedim bakamadim korkudan. Hemen kapıyı üzerimize kitledim, annem camdan çıkıp "hirsiz vaaaar" diye oyle bir bağırmış ki adam nasil kaçacağıni şaşırmış terlikleri salonda kalmış yalın ayak kaçmışsonra polisi aradık. Ellerinde sopalarla uniformasiz adamlar geldi, içeri alamadik korktuk travmadan. Kapıdan verdik ifadeyi. O gece 3 evi daha soymuş. Bos cuzdanlari bizim bahçeye atmis hep.
O olaydan sonra belki aylarca evde kimse yoksa gündüz bile balkonda oturmustum. Allah kimseye yaşatmasın
Sarhoştur, aynı gırgır şamata konu sahibinin üst komşudan da gelmiş kesin o da sarhoştuBence de soyle en azindan o olup olmadgni anlarsın4-5yil.once ben de ilk atandigim sene 1+1de kalıyordum. Gecenin bir koru zile basıp kapıyı tekmelemisti birisi. Hatta korkudan delikten bile bakmadım. Sonra fiti fiti üst katına çıktı bir de orda zile basıp tekmeledi ve sanrm doğru daireyi buldu girdi içeri sabaha kdr sohbet muhabbet gırgır şamata yaptılar zaten öksürse duyuluyor ben de sabahında kapıcıya şikayet etmistm sanrm kapıcı da uyarmış bir daha yaşamadım. Zaten tekrar olsaydı bayaa korkardim
Ay Rabbim göstermesin bı daha çok kötü ya bizde yeni evliyken kp evinde beraberdik akraba oturmasindan bı geldik kandil gecesiydi her yer dağılmış çok şükür yüzyüze gelmedik müstakildi ev uzun bı sure korkuyu atamadım içimden yanlız kalamadimIlk hırsız tecrübemizde biz de evdeydiko gece hic uyuyamadim icimde nasil bir sikinti. Liseye gidiyordum. Icimden bildiğim bütün duaları okudum, yok uyuyamıyorum. Odamin cami da açık. Dışarda da biri dolaniyor duyuyirum ama zerre korkmuyorum ergenlik cesareti. O sesi bahane edip gittim annemi kaldırdım. Annem masallah cesur yürektir. Hemen cikti cama.
Evimiz 2.kat, balkonun altında homurdanan, ayağında terlik, tinerci kılıklı bir adamla goz goze gelmiş. Korktu içeri girdi. Salondan baktik orada da yok adam birden kayboldu. Sonra gittik annemin odasinin pencereden bakıyoruz hala avel gibi ne yapacaksak. Annem abini uyandiralim demişti yok dedim ne gerek var. Derken arkamizi döndük. Annem salona doğru bakıp aaa abin uyanmis derken abim odanın kapısını açtı, "amma gürültü yaptıniz uyumaya çalışıyorum"bir çığlık bastık annemle. Abin burdaysa o kimmmmmm.
Çığlık çığlığa abimin odaya ittim annemi adami hic görmedim bakamadim korkudan. Hemen kapıyı üzerimize kitledim, annem camdan çıkıp "hirsiz vaaaar" diye oyle bir bağırmış ki adam nasil kaçacağıni şaşırmış terlikleri salonda kalmış yalın ayak kaçmışsonra polisi aradık. Ellerinde sopalarla uniformasiz adamlar geldi, içeri alamadik korktuk travmadan. Kapıdan verdik ifadeyi. O gece 3 evi daha soymuş. Bos cuzdanlari bizim bahçeye atmis hep.
O olaydan sonra belki aylarca evde kimse yoksa gündüz bile balkonda oturmustum. Allah kimseye yaşatmasın
Aminnn en içden aminn. Allahım korusun bizlerii . Durumlar ortada kimseye güvenilmiyorKaç sene öncesi gecenin 12 sinde ev telefonu çalıyor zar zar evde de tekim korktum ne olabilir kötü bir haber mi diye, korka korka açtım adam bişeyler söyledi ama korkumdan ne dediğini anlamadım tabi kapattım, sonra tekrar adam bana demesin cezaevinden arıyorum teli kapatmayın bağlıyacağım diye, cezaevinden yokki tanıdığımız yanlış vermiş numarayı
Sizin yaşadığınız daha kötü, gece gece şerlerden uzak tutsun Rabbim.
Çok zor oldu ama adami görmemiş olmam buyuk sans Allah korudu. O gece uyumus olsam düşünebiliyor musun? Adamin kafası güzel gibiydi dedi annem tuhaf nefes alıyormuş. Belki benim odama girecekti ben uyurken. Gözümü bir açacaktim adam karşımda! Çığlığı basınca panikle elindeki çakıyi bana sokacakti belki de. Ay hiçbir şey yapmasa adamla goz goze gelmem demek kafayı sıyırmam demek.Çok büyük geçmiş olsun. o travmayı nasıl atlatabildiniz valla ya
İnşallah o şekilde çalmıştır kapıyı hemen indireyim o uygulamayıda bir kaç kez tekkrarı olmaz inşallah ya. Gece saa geç olması ve 10 dakika kapıda kalması ürküttü beni . İnşallah bu son olurKonu sahibine de yazayım gerçekten ürkütücü olmuş açıkçası bende korkardım öyle bı durumda siz şu kades uygulamasını da indirin bence acil durumda kullanmak için insAllah ses için uyarı için gelinmiştir saat geç olsa da aksini düşünmek istemem
Hep derim zaten Allah karşılaştirmasin. Biz yokken girecekse girsin ama karşılaşmış olmak cok korkunçtur. Evde yabancı birinin dolaşmış olmasının tuhaf hissi bile uzun zaman gitmiyor. Cana geleceğine mala gelsin. Şimdiki çelik kapılar cok kolay açılıyor, o yüzden bakkala bile giderken kitlemek lazımAy Rabbim göstermesin bı daha çok kötü ya bizde yeni evliyken kp evinde beraberdik akraba oturmasindan bı geldik kandil gecesiydi her yer dağılmış çok şükür yüzyüze gelmedik müstakildi ev uzun bı sure korkuyu atamadım içimden yanlız kalamadim
Rabbim korusun olmaz insAllah bı dahaİnşallah o şekilde çalmıştır kapıyı hemen indireyim o uygulamayıda bir kaç kez tekkrarı olmaz inşallah ya. Gece saa geç olması ve 10 dakika kapıda kalması ürküttü beni . İnşallah bu son olur
Aynen öyle maalesefHep derim zaten Allah karşılaştirmasin. Biz yokken girecekse girsin ama karşılaşmış olmak cok korkunçtur. Evde yabancı birinin dolaşmış olmasının tuhaf hissi bile uzun zaman gitmiyor. Cana geleceğine mala gelsin. Şimdiki çelik kapılar cok kolay açılıyor, o yüzden bakkala bile giderken kitlemek lazım
Eve nasıl girmiş peki?Ilk hırsız tecrübemizde biz de evdeydiko gece hic uyuyamadim icimde nasil bir sikinti. Liseye gidiyordum. Icimden bildiğim bütün duaları okudum, yok uyuyamıyorum. Odamin cami da açık. Dışarda da biri dolaniyor duyuyirum ama zerre korkmuyorum ergenlik cesareti. O sesi bahane edip gittim annemi kaldırdım. Annem masallah cesur yürektir. Hemen cikti cama.
Biz annemle bir salondan bir arka odadan koştur koştur bakinirken salonun camını tam kapatmayı unutmusuzEve nasıl girmiş peki?Bu arada az önce rüyamda evde hırsız vardı korkarak uyandım. Foruma girince bu konuyu gördüm
Konu sahibi bence gürültüye gelmiştir biri. Ben apartta kalırken görüntülü konuşan kızlar olurdu, sanki odamda konuşuyorlarmış gibi hissederdim. 1+1 evde de öyle oluyordur
Ayy o hikaye nerdeAyyy tüylerim diken diken oldu. Gecenin körü mezarlık yanından geçerken beyaz elbiseli ip atlayan kiz çocuğu gibi
Allahım ya evde uyanık olduğunuzu bile bile ne cesaret giriyor ne gerzekalı hırmızmışBiz annemle bir salondan bir arka odadan koştur koştur bakinirken salonun camını tam kapatmayı unutmusuzbizi görmesine rağmen, içerde ışıklar yanıyor olmasına rağmen girmiş. Muhtemelen hapli falandı. Yakalanmışti Allahtan polisler gelip haber vermişti
Hikaye değil ya öyle bir korku imgesi vardır ya oradan geldi aklımaAyy o hikaye nerdeseverim böyle şeyler okumayı
Çok teşekkür ederim, Allah kimseye yaşatmasın çok korkunç gerçekten. Normal kafayla girdiğini düşünmüyorum zaten kafasi dumanlıydi kesinAllahım ya evde uyanık olduğunuzu bile bile ne cesaret giriyor ne gerzekalı hırmızmış
Çok geçmiş olsun canım çok korkunç bişey, hiç yaşamadım umarım yaşamamda aşırı etkilenirm çünkü
Paronaya bağlamadan uyusak iyi olacakHikaye değil ya öyle bir korku imgesi vardır ya oradan geldi aklımahırsız mirsiz derken gerildim profil fotoğrafıni chucky zannettim
Ay evet ama korku kafasindan çıkmak için bir iki kv elti temalı konu okuyup yatıyorum ben de yoksa rüyama girecekParonaya bağlamadan uyusak iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?