- 14 Aralık 2020
- 82
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
bende öyle düşündüm sonra . Biber gazı alayım ben yoksa olmayacak böyle. O an başımdan aşağı kaynar su döküldü valla. Niye bu kadar panik oldum bilmiyorum amaKeske en azından delikten baksaydıniz yalnız yaşıyorsaniz biraz daha cesur olmaniz lazim. Evinizde biber gazı falan olsun mutlaka ve kapınızı da arkadan iyice kilitlemeden oturmayın içerde. Muhtemelen yanlış basmışlardir ya da konuşurken sesiniz cok gitmiş olabilir mi yan daireye falan? Evine komşusunun çıt sesi gelince şikayete giden takıntılı insanlar var kk'da bolca okuyoruz
eğer kapıdan gitmeseydi biraz daha arayacaktı ama. Aşağıda aparmanın kapısı önceden kilitliydi artık bozuldu atabi ama acaba dairedenmi dışarodan mı belli bile değilBence polisi arayın. Bi turlasınlar civarınızda.
kardeşimle konuştuk az öncede hakikatten oda öyle dedi :)Ek olarak tek yaşayan kadınlar için, kapının önüne erkek ayakkabisi bırakmak önlem olabilir. Komşular eve erkek attığınızi düşünebilir ama olsun canınızın güvenliğinden önemli değil
Aynen o kadar katılıyorum ki eşim göreve gidince hep öyle yaparım kapımı da hep ktlerim hiç korkmadım şükürEk olarak tek yaşayan kadınlar için, kapının önüne erkek ayakkabisi bırakmak önlem olabilir. Komşular eve erkek attığınızi düşünebilir ama olsun canınızın güvenliğinden önemli değil
Yalnız kaldıgınızı kimseye söylemeyin...Sürekli abinizle vs kaldıgınıa dair eger yonetıcıyle bıle aranızda konusma gecse vurgulayın..Şüphelendiğiniz bir durum varsa polise haber verin..Yalnız yaşıyorsanız kımseyle komsuluk kurmayın herkesle resmi olun.Kapınıza da ya gercek bır kamera ya da sahte kameralar var onlardan taktırın mutlaka..gecmıs olsun4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya
Kizz polisler eve hırsız gelince bile tenezzül edip gelmiyor zile basıldı diye gelirler mi allasenBence polisi arayın. Bi turlasınlar civarınızda.
Yüksek sesle konuştuysanız uyarmaya gelmişlerdir muhtemelen hoparlörde konuşunca normalden fazla yüksek sesle konuşuluyor4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya
o kadar doğr demişsiniz ki . uygulamalardan çok yemek sipariş ettim . iki haftadır her gün belkide gelen kişi artık öğrendi yalnız olduğumu bile diye düşündüm. Ama bundan sonra daha temkinli olacağımYalnız kaldıgınızı kimseye söylemeyin...Sürekli abinizle vs kaldıgınıa dair eger yonetıcıyle bıle aranızda konusma gecse vurgulayın..Şüphelendiğiniz bir durum varsa polise haber verin..Yalnız yaşıyorsanız kımseyle komsuluk kurmayın herkesle resmi olun.Kapınıza da ya gercek bır kamera ya da sahte kameralar var onlardan taktırın mutlaka..gecmıs olsun
eşim kaç kez uyardı gecenin 1 inde sürekli yapılır mı aynı hata diye adamı.Sonra bizi yöneticiye şikayet etmiş gidip .Bu apartmanda anlayışlı insan kalmamış ,benim gözüm daire numarası görecek halde mi yorgunluktan demişZili elektrige baglarim, her bastiginda carpilir, bi daha görür mümkünse
Ben de o durumlarda hareket kabiliyetimi yitirip donup kalıyorum nedenseeğer kapıdan gitmeseydi biraz daha arayacaktı ama. Aşağıda aparmanın kapısı önceden kilitliydi artık bozuldu atabi ama acaba dairedenmi dışarodan mı belli bile değil
aslında nasıl desem apart gibi ama butün daireler bir artı bir şeklinde. bir katta dört daire var hepApartta mı kalıyorsunuz? Hangi ildesiniz?
Pişkinlik yapmış, özür dilemesi gerekirkeneşim kaç kez uyardı gecenin 1 inde sürekli yapılır mı aynı hata diye adamı.Sonra bizi yöneticiye şikayet etmiş gidip .Bu apartmanda anlayışlı insan kalmamış ,benim gözüm daire numarası görecek halde mi yorgunluktan demiş
Yılların klişe taktiğidir ama her zaman işe yararAynen o kadar katılıyorum ki eşim göreve gidince hep öyle yaparım kapımı da hep ktlerim hiç korkmadım şükür
bence de çok yüksek konuşuyordum muhemelen öyle olmuştur ama kapıdan beri kendini tanıtsaydı valla o an çok değişikiti yaYüksek sesle konuştuysanız uyarmaya gelmişlerdir muhtemelen hoparlörde konuşunca normalden fazla yüksek sesle konuşuluyor
ÜzdüKizz polisler eve hırsız gelince bile tenezzül edip gelmiyor zile basıldı diye gelirler mi allasenbizim eve hırsız girmişti polisler homurdana homurdana geldiler yalvardık resmen gelsinler diye. Bir geldiler lessss gibi rakı kokuyorlar. Geldiklerinde ortamdaki muhabbeti görsen çıldırırsın
Biz evde iken hırsız girmişti, hepimizin odalarını gezmiş hemde. Kapıyı iyi kitlemek en guvenlisiYılların klişe taktiğidir ama her zaman işe yararşöyle maço abi ayakkabisi. 2. El alışveriş sitelerinden cok ucuza temin edilebilir
Birde gecenin 2 sinde görüntülü konuşmak bina yalıtımı kötü olan bir yer için berbat hissettirir inanın.Gürültüden rahatsız olmuşlardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?