Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

bende öyle düşündüm sonra . Biber gazı alayım ben yoksa olmayacak böyle. O an başımdan aşağı kaynar su döküldü valla. Niye bu kadar panik oldum bilmiyorum ama

Bence polisi arayın. Bi turlasınlar civarınızda.
eğer kapıdan gitmeseydi biraz daha arayacaktı ama. Aşağıda aparmanın kapısı önceden kilitliydi artık bozuldu atabi ama acaba dairedenmi dışarodan mı belli bile değil

kardeşimle konuştuk az öncede hakikatten oda öyle dedi :)

Aynen o kadar katılıyorum ki eşim göreve gidince hep öyle yaparım kapımı da hep ktlerim hiç korkmadım şükür

Yalnız kaldıgınızı kimseye söylemeyin...Sürekli abinizle vs kaldıgınıa dair eger yonetıcıyle bıle aranızda konusma gecse vurgulayın..Şüphelendiğiniz bir durum varsa polise haber verin..Yalnız yaşıyorsanız kımseyle komsuluk kurmayın herkesle resmi olun.Kapınıza da ya gercek bır kamera ya da sahte kameralar var onlardan taktırın mutlaka..gecmıs olsun

Bence polisi arayın. Bi turlasınlar civarınızda.
Kizz polisler eve hırsız gelince bile tenezzül edip gelmiyor zile basıldı diye gelirler mi allasen bizim eve hırsız girmişti polisler homurdana homurdana geldiler yalvardık resmen gelsinler diye. Bir geldiler lessss gibi rakı kokuyorlar. Geldiklerinde ortamdaki muhabbeti görsen çıldırırsın

Yüksek sesle konuştuysanız uyarmaya gelmişlerdir muhtemelen hoparlörde konuşunca normalden fazla yüksek sesle konuşuluyor

o kadar doğr demişsiniz ki . uygulamalardan çok yemek sipariş ettim . iki haftadır her gün belkide gelen kişi artık öğrendi yalnız olduğumu bile diye düşündüm. Ama bundan sonra daha temkinli olacağım

Zili elektrige baglarim, her bastiginda carpilir, bi daha görür mümkünse
eşim kaç kez uyardı gecenin 1 inde sürekli yapılır mı aynı hata diye adamı.Sonra bizi yöneticiye şikayet etmiş gidip .Bu apartmanda anlayışlı insan kalmamış ,benim gözüm daire numarası görecek halde mi yorgunluktan demiş

eğer kapıdan gitmeseydi biraz daha arayacaktı ama. Aşağıda aparmanın kapısı önceden kilitliydi artık bozuldu atabi ama acaba dairedenmi dışarodan mı belli bile değil
Ben de o durumlarda hareket kabiliyetimi yitirip donup kalıyorum nedense evimize ilk hirsiz girdiğinde nasıl olduysa annemi diger odaya itip uzerimizden kapiyi kilitleyebilmistim ama adam kapıyı çalmış olsa hareketsiz bir şekilde gitmesini beklerdim hırsız deyince korkma sakın hırsız olsa zsten kapıyı calmaz. Densiz komsuysa zaten birkac kez daha gelir. Bence üst kata gidecekken yanlışlıkla sizin kapıya gelen şuursuzun biridir.

Biber gazını simdi sipariş ver internetten 2-3 tane yedek olsun. Bir de beyzbol sopasi

Pişkinlik yapmış, özür dilemesi gerekirken

Üzdü Kocişim polis ya gidiyolar valla her yere.

Yılların klişe taktiğidir ama her zaman işe yarar şöyle maço abi ayakkabisi. 2. El alışveriş sitelerinden cok ucuza temin edilebilir
Biz evde iken hırsız girmişti, hepimizin odalarını gezmiş hemde. Kapıyı iyi kitlemek en guvenlisi

Kapı delıgınden bakmadınızmı?Durbun yokmuydu kapıda.Yada asagıdan basınca kameralı deılmıydı dıafon?Yada kım o demedınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…