bekleyeceğim ama hal hatır sormak içinde hiç yazmayayım mı bir şey? onu mu bekleyeyim yazması için
Bir anda ne degisebilir ki? Cok sevip deger verdigim bir insana hic durduk yere yalniz kalmak istiyorum demedim. (Kirilma haricinde)birisinin araya girdiğini sanmıyorum ki daha 2 gün önce çok iyiydik nerdeyse tüm gün sık sık konuşurduk
dediğim gibi kötü şeyler yaşıyor 2 gün önce bir olay daha oldu aile problemleri diyebilirim dolup taşmış artık bir kaç gün kafasını dinlemek istiyormuşBir anda ne degisebilir ki? Cok sevip deger verdigim bir insana hic durduk yere yalniz kalmak istiyorum demedim. (Kirilma haricinde)
Aynen oyle. Selam da yazma sabah da yazma.bekleyeceğim ama hal hatır sormak içinde hiç yazmayayım mı bir şey? onu mu bekleyeyim yazması için
Buna gerçekten inanıyor musunuz?dediğim gibi kötü şeyler yaşıyor 2 gün önce bir olay daha oldu aile problemleri diyebilirim dolup taşmış artık bir kaç gün kafasını dinlemek istiyormuş
sıkıntılarıyla ilgili yalan söylemiyor buna ben bile şahit oldum o yüzden evet inanıyorumBuna gerçekten inanıyor musunuz?
Yalnız kalmak istiyorum çünkü ailevi problemlerim var = Sana git diyemiyorum, ayrılalım diyemiyorum çünkü yedekte kalmanı istiyorum. Ondan psikolojik sorunlarım var diyorum. Bahanem olsun. Yarın bir gün geri dönmek istersem sağlam gerekçem olsun.
Anlamı budur.
Anladım.sıkıntılarıyla ilgili yalan söylemiyor buna ben bile şahit oldum o yüzden evet inanıyorum
Bulmuş tabi senin gibi temiz yürekliyi...yazacağım şeyin önemsiz olduğunun farkındayım ama kafama çok takıldı
sevgilim çok zor zamanlar geçiriyor yeri geliyor o benim yanımda oluyor yeri geliyor ben.
hep yanında olmaya destek olmaya çalışıyorum hissettirmeye çalışıyorum ama diyorki yanında olduğumu biliyormuş ama uzak olunca hissedemiyormuş. karantinadan dolayı görüşemiyoruz, normalde bir sorun olduğunda hep yanında olurum kafasını dağıtmaya çalışırım ama ilk kez bu sefer biraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi ilk önce sordum açıklamasını bekledim bir kaç sey dedim daha sonra üstüne gittiğimi daha da daraldığını farkedince onu sevdiğimi kafasını çabucak toparlamasını söyledim. yanlış mı yaptım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Ben varım ya :))))))) valla yaptım hemde evlilik hazırlıkları aşamasında hiç pişman değilim o perperişan ama 4 yıl geçti gerçi şimdi mutlu olmasını istiyorum sadece ben mutluyum çünkü :)Yalnız kalmak istiyorum diyen erkek sebep belirtmedıgınde ona tekmeyi atan kız kac yasında olursa olsun elını öpüp saygı sunup imkanlarım dahilinde dile benden ne dilersen diycem.
Henuz denk gelmedim o kıza.