Aa aşk olsun ne birazı? Seni ömür boyu yalnız bırakıyorum der engellerdim şahsen benbiraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi
Yalnız kalmak istiyorum diyen erkek sebep belirtmedıgınde ona tekmeyi atan kız kac yasında olursa olsun elını öpüp saygı sunup imkanlarım dahilinde dile benden ne dilersen diycem.ay triplere gel ya, peki der sonsuza kadar yalnız bırakırdım. yemeyin artık şu ıssız adam triplerini ya.
Ahahah al benden de o kadarAa aşk olsun ne birazı? Seni ömür boyu yalnız bırakıyorum der engellerdim şahsen ben
yakınlığımı uzakta olduğumuz için hissedemiyormuş yanyana olduğumuzda böyle değilmiş. hissedememeside onun bir problemiymiş ben elimden geleni yapıyormuşum cuma günü buluşacağız bakalımYol yapıyor gibi geldi bana.
Önce yakınlığını hissedemiyorum demiş,sonra da yalnız kalmak istediğini.
Galiba yeni birini buldu.Ayrılırsa neden ayrıldın demeyesiniz diye şimdiden sizi suçlamaya başlamış,hissetmiorum yakınlığını vs.diyerekten.
Öyle değilse de somut olarak yaptığınız bişi yokken böyle triplere girmesi hoş olmamış. Salın gitsin.Umursamayın, kendi adam olsun da yakınlık hissettirsin.
kafasıda biri olsa buluşacağımız zamanı dört gözle beklemezdi kiYalnızlık değil o. Kafasında biri var ve sana kısaca bir bye byee demiş.
Dört gözle bulusmayi bekleyen adam yalnız kalmak istemez kiikafasıda biri olsa buluşacağımız zamanı dört gözle beklemezdi ki
Ayrılmak yuku ustunden atmak ıcınde dort gozle bekler insan yeni ılıskısıne baslayacaksa dı mı?kafasıda biri olsa buluşacağımız zamanı dört gözle beklemezdi ki
Şu an arka planda diileerim kii mutluu ol sevgiliim çalıyorYalnız bırak.
Canı konusmak sevildiğini duymak ıstedıgınde orda ol.
Senın ne ıstedıgın su asama da cok onemlı degıl, sebep sunmamıs cunku sana.
Ilıskınızdekı bilirkişi o sonucta.
Okey de bekle demıs.
Oyle yap.
Aramasını bekle. Aradıgında onu cok ozledıgını soyle.
Ben uzakta olduğunuzu bilerek yorumumu yaptım zaten.Yol yapıyor gibi ama gene siz bilirsiniz tabi.yakınlığımı uzakta olduğumuz için hissedemiyormuş yanyana olduğumuzda böyle değilmiş. hissedememeside onun bir problemiymiş ben elimden geleni yapıyormuşum cuma günü buluşacağız bakalım
Doğrusu bu ama çok ciddi bir durumu yoksa zor dikiş tutar bundan sonra bu iş bence. Poposu sıkıştıkça bunu yaparyazacağım şeyin önemsiz olduğunun farkındayım ama kafama çok takıldı
sevgilim çok zor zamanlar geçiriyor yeri geliyor o benim yanımda oluyor yeri geliyor ben.
hep yanında olmaya destek olmaya çalışıyorum hissettirmeye çalışıyorum ama diyorki yanında olduğumu biliyormuş ama uzak olunca hissedemiyormuş. karantinadan dolayı görüşemiyoruz, normalde bir sorun olduğunda hep yanında olurum kafasını dağıtmaya çalışırım ama ilk kez bu sefer biraz yalnız kalmak istiyorum kafamı toplamam gerekiyor dedi ilk önce sordum açıklamasını bekledim bir kaç sey dedim daha sonra üstüne gittiğimi daha da daraldığını farkedince onu sevdiğimi kafasını çabucak toparlamasını söyledim. yanlış mı yaptım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?