• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14

yalcinhavva75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
33
9
1
28
Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen:KK43::KK43:

Daha yeni evlisin neden korkuyorsun hemen bebek düşünüyorsun
Birlik mi oturuyorsun
Baskı mı yapıyorlar

Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen:KK43::KK43:
Olur olur. Daha 18sin. Bu ne acele? 10 tane mi dogurcan sanki?

Daha yeni evlisin neden korkuyorsun hemen bebek düşünüyorsun
Birlik mi oturuyorsun
Baskı mı yapıyorlar
Evet aynı evde duruyoz kayinvalidemle aslında onlar laf ile baskı kurmuyor ama hani insan hisseder ya gözler bile kalbin aynası e etraf da aynı sekil bana akıl verin bende korkuyorum acaba bir sorun mu var diye

Sen çocuk isinden bence vazgecmeli bi kac sene gezmeli tozmali hayatini yasamalisin .... Sonra coook pisman olacaksin
Esim doğulu abla onlarda hani daha cok cocuk on plânda ya iste o sorun aslında esim istiyorum demiyo cunku iki ay sonra asker büyük ihtimal ama ya bir sene tek başına ailesiyle ya çöp atmaya bile çıkamıyorum eger olursa o benim yaşam kaynağım olucak

Kendini kimse icin sikma. Sana baski yapmalarina izin verme. Akilli ol. Zaten kucuk yasta evlenmissin bari kendini ezdirme. Tamam mi ablacim. Okuluna devam et.
Okul mu kuaförüm ben okuyodum hepsi bitti sekiz yılım çöp oldu 11 yaşında başladım çalışmaya mesleğime aşık biriydim eşimi sevdim sonra arkadaşlarım isim gezmelerim herşey bitti hersey

Esim doğulu abla onlarda hani daha cok cocuk on plânda ya iste o sorun aslında esim istiyorum demiyo cunku iki ay sonra asker büyük ihtimal ama ya bir sene tek başına ailesiyle ya çöp atmaya bile çıkamıyorum eger olursa o benim yaşam kaynağım olucak
Birde asker yolumu bekleyeceksin? ah canım, sana değil ailene çok kızdım..canım yaa

Back