Yalan söyleyerek benden para istemesi

İçiniz rahat olsun hamile diye düşünmeyin o insanları düşünmeden kullanmaya kalkıyorsa sonuçlarına da katlanmalı. Acil hastaneye gitmemiz lazım dye seni korkutuyor sen o panikle acele ederken sana bir şey olma ihtimalini düşünmeden çıkarı için böyle çirkin bir yalan söylüyorsa siz de onun ne hissedeceğini düşünmeyin. İyi gününde yanında olan arkadaşlarından niye istememiş? Resmen sizi yolunacak kaz olarak görüyor. İnsan kanından canından abisi kardeşi kullansa yeter diyor bir yerde. Hiçbir şeyiniz olmayan insan için fedakarlık yapmayın zaman ve paranızı harcamayın

Ne kadar da haklı bir yorum benim bu durumda kullanılırken bile onu düşünmem saçmalık. İyi niyetimden hep kullanılmışım. Madem böyle oyunlar yapabiliyor yalan söyleyebiliyor sonucuna katlansın. Tek taraflı düşünmekten çok sıkıldım haklsınız katlanmak zorunda değilim. Artık benden ona hiç bir şey yok herşeyi yüzüne söyleyeceğim

Nasılda ustalaşmış!

Uzak olun, isteyin paranızı ve heryerden engelleyin, rahatlayın. Kapınıza gelirse de açmayın. Yüzsüzlüğün de bu kadarı yani
Gelir yani o derece eminim o derece yüzsüz malesef çünkü çevresinde ki herkes ondan uzaklaştı bi enayi benim

Ya inanın söylememesini anlarım bende olsam bir süreye kadar kimseye söylemezdim. Ama burda ki amacının kendisini hastaneye götürterecek biri olması beni çok kırdı. Yalana gerek yoktu zaten giderdim para için resmen götürmüş. Kendime kızıyorum bu yüzü ben vermişim.
Anladığım an yok diyecektim ama vicdanen rahat etmedim

Paranizi geri aldinizmi.bence onemli olan para bunun dostlugunu bosverin.verdimi taksiyle haastane parasini merak ettim

Böyle tipleri g*tüne tekmeyi basmak suretiyle hayatımdan def etmeyi çok seviyorum. Siz hala neyi bekliyorsunuz? Aleni şekilde ceptesiniz, kullanılıyorsunuz.

Bugün konuşmadık yarın konuşunca isteyeceğim
Arayıp “canım nasıl oldun merak ettim herşey yolunda mı diye sorun. Yolunda diyince de “şükür, bebek bizi korkutmuştu aklımıza gelmedi, parayı bugün geri alabilir miyim kredi kartı ödeyeceğim paraydı, acil durum olunca onu verdim” dersiniz.

Sizi bu kadar yipratan biriyle tek tarafli arkadasliginizi sürdürdüğünüz gözüküyor buradan ve iyi niyetlerinizin sizi uzmesine izin vermeyin bence. Kendinize sizi hakeden insanlar bulun. Bilmiyorum belki arkadasinizda sizin yaninizdadir her sartta ve durumda bu yuzdense tamam ama eğer size dost olmuyorsa gerek yok beni aşağı ceken insanlara.

Siz hamile diye özenli davranıp kırmak istemiyorsunuz ama çok da kırılmaz gibi bence böyle bir insan.

Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Güya çok yakındık ben evimden 1200 km mesafede görev yaparken bile beni pek aramaz, ben aradığımda hep aklında olsam da çocuğundan dolayı fırsat bulup arayamadığını söylerdi. Yaz tatili için eve döndüğüm zamanlarda defalarca görüşme planı yaptık ama beni çoğu kez ekti. Beni ekerken de her gün başka arkadaşlarıyla gezdiği yerlerin fotoğraflarını paylaştı sosyal medyasında. Yeni evlendiğimde evime davet ettim, daha evimi de görmedin diye, gelmedi. Sen gel dedi sadece. Ki bu hep böyleydi. Tüm arkadaşlığımız süresince hep ben kalktım gittim, kısıtlı tatilimde uzun uzun vakit ayıramadığım durumlarda sırf onu göreyim diye yarım saat de olsa uğradım. Ama o bana gelmemeyi beni çağırmayı tercih ederken aynı yerde oturduğum başka bir arkadaşımıza çok kez geldi. Yazın geçirdiğim bir ameliyat sonrası durumu bilmesine rağmen hiç aramadı. Buna kırıldığımı söylediğimde (ikinci çocuğuna hamileydi) ‘ben de hamilelik nasıl gidiyor diye aramadığına kırılayım o zaman’ gibi bir cevap aldım. Ki ben onca ekilmenin üzerine kendimce pasif agresif mesafe koyduğum için aramamıştım ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, kız fark etmemiş bile kaç ay sonra bu cevabı aldım en sonunda yine ben birkaç günlüğüne evimde olduğumda görüşmek için mesaj attı ben de artık görüşmek istemediğimi söyledim. Kelimelerime çok dikkat ederek ve hamile olduğu için onu üzmek istemediğimi belirterek o ne zaman isterse orada olacak bir ben yok artık hayatında dedim. Sadece bir kere aradı bunun üzerine, sonra saldı beni oralı bile olmadı Ben ondan daha çok etkilenmişimdir bence bu konuşmadan.

Biz karşıdakine belki de kendi duygularımız nedeniyle büyük anlamlar atfediyoruz, kendileri bizim için önemli olduğundan biz de onlar için öyleyiz sanıyoruz ama hiçbir ikili ilişki karşılıklı özveri ve özen olmadan ilerlemiyor. Sizinki de benimki gibi tek taraflı bir özenmiş gibi görünüyor. Üzülmeyin, mesafenizi koyduktan sonra çok rahatlayacağınızı düşünüyorum. Arkadaşlıklarda insan bir kere değer görmediğini hissettiyse toparlanması çok zor.

(Bu arada hayat hikayemi anlatmış kadar uzun yazmışım lütfen kusura bakmayın ne kadar dolduysam geçmemiş hala )

Benimde vardı öyle bir arkadaşım kötü gününde bana ağlar sızlar benden borç para ister ben istemeden asla geri vermez ama iyi gününde havalar o biçim başka arkadaş bulur gezer eğlenir bana sebebsiz tavır alır konuşmaz öyle değişik bir insandı evlendim kurtuldum şükürler olsun.

Bu ark özel hastane ve taksi ücretini geri aldinizmi? Resmen çıkarcı,sizi kullanmis

Boyle sacma bisey ilk kez duyuyorum hastaneye gitmek ucretini kitlemek icin boyle bir yontem oes dogrusu sizi net kullaniyor iban atin dedikleri gibi para lazim o gun odedigim bukadar hemen gonderirmisin de. Acitasyon yaparsa lazim istiyorum de almaya calis vermezse kocasina soyle sonrada hayatindan cikar salakmidir nedir

Madem parası yok devlet hastanesinin kadın doğum acilinden gidebilir sizi basbaya kandırmış sizde hala odemissiniz. Bendede yok diyip köşeye çekilebilirdiniz. Paranızı talep edin ve görüşmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…