- 18 Şubat 2018
- 12.228
- 2
- 54.813
- 598
- 44
- Konu Sahibi bilemedimsimdi12
-
Yok, ben sizi anladım.Diğer üyeyi alıntıladımİşletme lisans okuduğumu belirtmiştim. Formasyonumu işletme üzerinden alıyorum muhasebe ve finansman adı altında. Çocuk gelişimini bitirince onda kullanacağım. Böyle oluyor araştırabilirsiniz.
Acaba anne ve babanızda böyle bir durum var mı? Genelde bu durum maalesef küçük yaşta onlardan öğreniliyorBöyle bi desteğe o kadar çok ihtiyacım vardı ki… çok teşekkür ediyorum
Yok hayır. Aslında bende başka hiç bir konu hakkında yalan söylemiyorum. Mevzu iş konusu oldumu böyle oluyorAcaba anne ve babanızda böyle bir durum var mı? Genelde bu durum maalesef küçük yaşta onlardan öğreniliyor
Aslında çocuk gelişimini bitirdikten sonda formasyon olunca öğretmen oluyoruz zaten. Hatta kpss ile öğretmen olarakta atanıyoruz. Atanamazsak ücretli öğretmenlik yapabiliyoruz. İşletmeden daha güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorumkompleks işte ne yapsınlar. salak sanıyorlar insanları. çocuk gelişimi okuyan bir abla var tanıdığım o da hayatında hiç İstanbul'a gitmediği halde sosyal medyasında bioda ankara İstanbul yazmış anasınıfı öğretmeni yazmış. çok var böyle. en son kısmetse olurda kimya mühendisiyim diyordu ozan sonra 2 yıllık mezunu çıktı
Anladım kendinizin farkındasınız en azından geçmişi boş verin önünüzdeki diğer insanlara bunu yapmayın çünkü siz daha rahatsız edersiniz. Yalanın arkasını önünü toplayayım derken iyice çamura batarsınız. Terapi alacak durumunuz eğer yoksa youtubde inanılmaz içerik var bu konuyla ilgili bilmiyorum ama bir araştırın eminim vardırYok hayır. Aslında bende başka hiç bir konu hakkında yalan söylemiyorum. Mevzu iş konusu oldumu böyle oluyor
Sizinki tamamen kompleks. Aslında zaten sizde cabaliyorsunuz boş insan değilsiniz,o yolda ilerliyosunuz, ortada hicbisey yokken öğretmenim dememissinizYok hayır. Aslında bende başka hiç bir konu hakkında yalan söylemiyorum. Mevzu iş konusu oldumu böyle oluyor
Etrafında ne kadar adalet yuksek okulu mezunu varsa hepsi atandi..hem de düşük puanla..adalet bakanlığı memur sınavlarında hep öncelikleri var..bircok 4 yilliktan daha iyisize benzer benim de kuzenim var adalet okuduğu halde kendini hukukçu olduğuna inandırdı. aynen aynen diyoruz geçiyor
2 yıllık okuyorsunuz. direkt 4 yıllık hakkınız varken neden 2 yıllık DGS uğraştınızAslında çocuk gelişimini bitirdikten sonda formasyon olunca öğretmen oluyoruz zaten. Hatta kpss ile öğretmen olarakta atanıyoruz. Atanamazsak ücretli öğretmenlik yapabiliyoruz. İşletmeden daha güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum
Bu memlekette en büyük yanlış işletme okumak..hedefinizde istediğiniz meslek varsa halen okuyabilirsiniz, yaşınız gençHerkese merhaba. Ben 25 yaşındayım. İşletme lisans mezunuyum, çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Formasyon alıyorum şuan çocuk gelişimi için. Kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kısa bir süre büyük bi fabrikada sekreterlik yaptım. Şöyle bi sorun var ki ben son zamanlarda bu konuyla ilgili elimde olmadan insanlara yalan söylüyorum. Sekreterlik yaptım yerine muhasebesine baktım diyorum. Ondan sonra geçen bi adamla ufak bi tartışmaya girdim öğretmenin ben dedim. Oysaki sadece formasyon alıyorum şuan. İnsanlara ne için böyle yalan söylemeye başladım anlam veremiyorum. Ablam doktor annem anestezi teknisyeni, babam ben 7 yaşındayken vefat etti. Ailemde ki herkes başarılıydı. Çok küçük bir aileyiz biz kuzenlerim çok başarılı tıp okuyorlar küçükler derece yaptı en iyi fen liselerindeler. Birde kendime bakıyorum tam olarak ki beceriksizim.
İşletmeden elbet güzel bir iş bulurum diye düşünmüştüm. Önlisans kalsa yeterli bu dedim. Tabi öyle olmadı dgs ile uğraşmak demiyelim zaten kolay bir sınav. Sene kaybım olmadan 3. Sınıf olabildim2 yıllık okuyorsunuz. direkt 4 yıllık hakkınız varken neden 2 yıllık DGS uğraştınız
Çünkü kendinle barışık bir insan değilsin kendini sevmiyorsun bu yüzden yalanların arkasına sığınmaya çalışıyorsun.Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım. İşletme lisans mezunuyum, çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Formasyon alıyorum şuan çocuk gelişimi için. Kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kısa bir süre büyük bi fabrikada sekreterlik yaptım. Şöyle bi sorun var ki ben son zamanlarda bu konuyla ilgili elimde olmadan insanlara yalan söylüyorum. Sekreterlik yaptım yerine muhasebesine baktım diyorum. Ondan sonra geçen bi adamla ufak bi tartışmaya girdim öğretmenin ben dedim. Oysaki sadece formasyon alıyorum şuan. İnsanlara ne için böyle yalan söylemeye başladım anlam veremiyorum. Ablam doktor annem anestezi teknisyeni, babam ben 7 yaşındayken vefat etti. Ailemde ki herkes başarılıydı. Çok küçük bir aileyiz biz kuzenlerim çok başarılı tıp okuyorlar küçükler derece yaptı en iyi fen liselerindeler. Birde kendime bakıyorum tam olarak ki beceriksizim.
O kadar haklısın ki , gerçekleri söylediniz banaÇünkü kendinle barışık bir insan değilsin kendini sevmiyorsun bu yüzden yalanların arkasına sığınmaya çalışıyorsun.
(Bunlar gerçekler biraz canını acıtsada)
Bende onu düşünüyordumÖnlisans bölüm okuyup formasyon alamazsınız burda neden yalan söylüyorsunuz
Her ne olursa olsun kendin ol söylenilen yalanlar birgün ortaya çıkarHerkese merhaba. Ben 25 yaşındayım. İşletme lisans mezunuyum, çocuk gelişimi önlisans mezunuyum. Formasyon alıyorum şuan çocuk gelişimi için. Kpss ye çalışmaya çalışıyorum. Kısa bir süre büyük bi fabrikada sekreterlik yaptım. Şöyle bi sorun var ki ben son zamanlarda bu konuyla ilgili elimde olmadan insanlara yalan söylüyorum. Sekreterlik yaptım yerine muhasebesine baktım diyorum. Ondan sonra geçen bi adamla ufak bi tartışmaya girdim öğretmenin ben dedim. Oysaki sadece formasyon alıyorum şuan. İnsanlara ne için böyle yalan söylemeye başladım anlam veremiyorum. Ablam doktor annem anestezi teknisyeni, babam ben 7 yaşındayken vefat etti. Ailemde ki herkes başarılıydı. Çok küçük bir aileyiz biz kuzenlerim çok başarılı tıp okuyorlar küçükler derece yaptı en iyi fen liselerindeler. Birde kendime bakıyorum tam olarak ki beceriksizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?